Ipanema 83348 AI747 kimalteleva pinkki lasten perhosliukumäki vaaleanpunainen

15,85 EUR

Lasten Butterfly Flip-Flops Ipanema 83348 AI747 Gliter Pink pinkki on kaunis ja mukava kesäjalkineiden malli, joka on tarkoitettu pienimmille käyttäjille, erityisesti tytöille. Ipanema-yhtiö tunnetaan korkealaatuisten varvastossojen valmistamisesta, joissa käyttömukavuus yhdistyy muodikkaaseen muotoiluun, ja nämä varvastossut ovat tästä täydellinen esimerkki.

Nämä viehättävät varvastossut eivät ole vain käytännöllisiä, vaan myös houkutteleva lisä kesävaatekaappiisi. Ne sopivat täydellisesti lämpimiin päiviin tarjoten jaloillesi tarvittavan ilmanvaihdon ja keveyden. Paksumpi, luistamaton ja hankausta kestävä pohja varmistaa turvallisuuden jokaisessa vaiheessa, joten nämä varvastossut ovat ihanteellinen valinta uima-altaaseen, kotiin tai kesälenkille ulkona.

Pienten jalkojen mukavuutta ajatellen suunnitelluissa varvastossoissa on tyypillinen korkealaatuisesta synteettisestä materiaalista valmistettu varvaslokero, joka helpottaa vakaata kävelyä. Lisäetuna on kaunis design glitterillä koristeltujen vaaleanpunaisten raitojen muodossa ja perhoskuviolla koristeltujen vaaleanpunaisten pohjien muodossa, jotka lisäävät jokaiseen tyyliin ainutlaatuista charmia.

Brasiliassa tunnettu Ipanema-yhtiön valmistama tuote takaa korkean työn laadun. Se on omistettu tytöille, jotka arvostavat toimivuuden ja muodikkaan ulkonäön yhdistelmää. Ipanema 83348 AI747 Gliter Pink Lasten perhosvarvastossut, vaaleanpunainen, on täydellinen valinta vanhemmille, jotka etsivät lapsilleen jalkineita, jotka ovat mukana monissa kesäseikkailuissa ja takaavat paitsi mukavuuden myös turvallisuuden jokaisessa vaiheessa.

Siinä ei ole perinteistä lukkoa, mikä helpottaa nopeaa pukemista ja riisumista, ja alkuperäinen pakkaus takaa, että tuote saapuu asiakkaalle täydellisessä kunnossa. Valitsemalla nämä varvastossut, valitset lapsellesi yhdistelmän korkeaa laatua, mukavuutta ja muodikasta muotoilua.

  • Tuottajakoodi: 83348 AI747
  • Lukon tyyppi: Puute
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: purukumi
  • seksiä: tytöt

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|