Kalvosaappaat Bartek 44673 sininen harmaa laivastonsininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Saappaat vedenpitävät saappaat Bartek 44673

Talvi on vaikea aika vanhemmille. Bartek -saappaat ovat korkealaatuisia lasten jalkineita, joissa on kalvo BRTKtex. BRTKtex -kalvo on läpäisemätön sade, muta ja lumi. Tämän seurauksena kengät pysyvät aina kuivina sisällä. BRTKtex siirtää ylimääräisen kosteuden pois jalasta, jolloin se voi hengittää harjoituksen aikana. Säätämällä jalkojen lämpötilaa voit ylläpitää asianmukaista mikroilmastoa, mukavuutta ja hygieniaa. Bartek -saappaat, joissa on kalvo 44673, on valmistettu luonnollisesta nahasta ja lisätty tekstiilimateriaalilla. Kengän sisäpuoli on lisäksi eristetty luonnonvillalla suojaamaan jalkoja pakkaselta. Jalkineet varustettu tarranauhalla, jonka ansiosta lapsesi voi laittaa ne itsekseen. Lapsen paremman näkyvyyden saavuttamiseksi kengissä zkäytettiin heijastimella varustettuja teriä.

Heillä on todistus "Terve jalka"


Täydellisten lasten talvisaappaiden on oltava lämpimiä ja vedenpitäviä (jotta lumessa ei ole tarpeeksi hauskaa), jotka eivät rajoita liikkumista. Bartek -talvikengät, Sympatex 17671 / 0JB -malli, ovat käytännöllisyyden, mukavuuden ja toimivuuden yhdistelmä.

Vaikka malli on omistettu tytöille, se on saatavana mustana, pienillä vaaleanpunaisilla lisäosilla ja valkoisilla saumoilla. Musta on käytännöllinen väri - siinä ei ole hankauksia tai naarmuja, joita ei ole vaikea löytää talvella. Lasten kengät on valmistettu luonnollisesta nahasta ja kalvosta, joka suojaa kosteudelta ja liotukselta, mikä toimii hyvin äärimmäisissä olosuhteissa. Muotoiltu pohja, korkea, jäykkä kantapään laskuri, muotoiltu pohjallinen.

Muita saappaiden etuja ovat: Lasten suosikki tarranauhakiinnitys, kahvat kielessä ja päällisen takaosassa helpottamaan pukemista ja riisumista, kengän sisäpuolen lisälämmitys. Ne ovat käytännöllisiä, hyödyllisiä ja mukavia saappaita samanaikaisesti.

  • Merkki: puute
  • Väri: sininen harmaa Laivasto
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Materiaali: Luonnollinen nahka
  • seksiä: Pojat Pikkutytöt

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|
Kaikki on hyvin! 100% suosittelen