Krisbut 1025 alennus sandaalit harmaa musta

Tuote ei ole saatavilla ;(

Miesten Krisbut 1025 sandaalit ovat erittäin kevyitä ja käytännöllisiä jalkineita, jotka on tarkoitettu kesän lämpimimpiin päiviin. Niiden toiminnallinen leikkaus mahdollistaa erittäin usein käytön ja äärettömän määrän elementtejä, joihin nämä yleiskengät voidaan asentaa.


Krisbut 1025 jalkineille on ominaista sopivasti pehmustettu pohja, joka mahdollistaa vapaan ja mukavan kävelyn. Kengät on valmistettu luonnollisesta nahasta, mikä tekee niiden käytöstä erittäin mukavat ja miellyttävät. Miesten Krisbut 1025 sandaalit ovat hyvämaineisen puolalaisen yrityksen tuote, joka välittää asiakkaidensa mukavuudesta ja takaa 100 % tyytyväisyyden esitellyn tuotteen laatuun.


Krisbut 1025 -sandaalien mustien värien ansiosta voit valita vapaasti kenkien pukemistilanteen ja yhdistää vapaasti muihin vaatteisiin. Krisbut 1025 jalkineissa on myös grafiittia ja ruskeita elementtejä sekä kevyempiä lankareunuksia, joiden ansiosta sandaalien maskuliininen ja erittäin toimiva luonne säilyy monipuolisesti käyttökohteena.

  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Ulompi materiaali: Luonnollinen nahka
  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka
  • Väri: harmaa musta

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Kauppa onnistui. Minä suosittelen.