Lasten korkeat tennarit, valkoinen Marney

Tuote ei ole saatavilla ;(

Lasten valkoiset Marney High -lenkkarit – välttämättömät lasten muodissa

Kun ajattelemme klassisia pikkulastemme vaatteita, emme voi sivuuttaa tennareita, jotka ovat olleet lasten vaatekaapissa ympäri maailmaa vuosikymmeniä tarjoten tyyliä, mukavuutta ja monipuolisuutta. Lasten valkoiset Marney High Sneakers -lenkkarit, jotka on valmistettu korkealaatuisesta ekologisesta nahasta, ovat täydellinen esimerkki tästä.

Kevyet ja mukavat, valmistettu ekonahasta, varmistavat jalkojesi terveyden ja mukavuuden intensiivisimmänkin leikin aikana. Ergonominen nauhoitus mahdollistaa lenkkareiden täydellisen säätämisen mihin tahansa lahkeen leveyteen, mikä varmistaa, että kengät eivät häiritse tai paina lapsesi herkkiä jalkoja.

Niiden suunnittelija, valkoinen väri ei ole vain ajaton, vaan se sopii lähes kaikkiin tyyliin arkiurheiluvaatteista juhlamekkoihin tai mukaviin farkkuihin. Tämän ansiosta Marney White Sneakers ovat erittäin toimivia ja sopivat moneen tilaisuuteen.

Turvallisuus on avainasemassa - luistamaton pohja varmistaa vakauden eri pinnoilla minimoiden liukastumisvaaran. Vahvistettu kumikärki suojaa lapsen varpaita ja pidentää kengän käyttöikää.

Korkea päällinen puolestaan ​​tarjoaa tyylikkään ulkonäön lisäksi nilkkatukea, mikä on tärkeää lasten liikunnan aikana. Nämä sekä pojille että tytöille suunnitellut lenkkarit ovat saatavilla useissa eri kokoissa, joten jokainen lapsi voi nauttia mukavuudestaan ​​ja tyylistään.

Tuotteen pakkaus on alkuperäinen ja täyttää korkealuokkaisten lasten jalkineiden osalta täyttämämme standardit. Ottaen huomioon tuotteen painon yksittäispakkauksella, joka on vain 0,52 kg, kenkäparien kuljetus ja varastointi ei tuota ongelmia.

Valitut Marney White Sneakers -lenkkarit sopivat yleiseen lastenmuotipalettiin ja sopivat täydellisesti lahjaksi, jota käytetään varmasti usein ja ilolla. Kun ostat, kiinnitä huomiota kokotaulukkoon löytääksesi lapsellesi parhaiten sopivan.

Viime kädessä Marney Whiten lasten korkeat tennarit ovat yhdistelmä mukavuutta, turvallisuutta ja ajatonta tyyliä, jotka sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön ja erikoistilaisuuksiin - kengät, jotka tarjoavat lapsellesi monta tuntia iloista hauskanpitoa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia mukavuudesta tai turvallisuudesta.

  • Merkki: puute
  • Tuottajakoodi: 875-3B
  • Väri: Valkoinen
  • Materiaali: Tekonahka
  • seksiä: Pojat Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Kengännauhat
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.52

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|