Lasten lenkkarit


Kun ostamme jalkineita lapsillemme, kiinnitämme huomiota pääasiassa työn laatuun ja jalkineiden terveysvaikutuksiin. Samaan aikaan lapset, etenkin vanhemmat, haluavat ilmaista itseään muotoilun avulla ja tuntea olonsa hyväksi katsellessaan peiliin.

He seuraavat myös ikäisensä muotisuuntauksia. Voimme yhdistää mukavuuden ja korkean laadun muotoiluun ostamalla lenkkarit lapselle. Monet värit ja mielenkiintoiset kuviot täydentävät upeasti asustasi. Mitä on otettava huomioon ostaessasi lasten lenkkarit?

Millaiset slip-on-kengät lapsille?

Tennarit voivat olla terveellisiä myös jaloillesi. On tärkeää kiinnittää huomiota muutamaan tärkeään elementtiin. Leveät, pyöristetyt (ei koskaan terävät!) Varpaat, jotka tarjoavat tilaa sormille. Muotoiltu pohjallinen valmistettu hengittävästä, korkealaatuisesta muovista. Joustavat, istuvat pakarat, jotka pitävät jalkaa. Jos mahdollista, joustava pohja, ei liian paksu, antaa lapselle liikkumisvapauden.

Suunnittelu - tämä on toinen näkökohta, kenties ei kovin tärkeä meille, erittäin tärkeä lapselle (etenkin vanhemmalle). Jalkineiden tulisi pitää niiden käyttämistä pitävistä. Lapsi voi valita tietyn mallin suunnittelun ja esteettisten mieltymysten perusteella.

Lukon tyyppi ja ylempi pituus

Kengännauhat toimivat hyvin vanhempien lasten kanssa ja varmistavat jalkineiden tarkan sovituksen jalkaan. Toisaalta tarranauha ja vetoketju ovat hyvä ratkaisu, jos lapsemme haluaa irrottaa kengät pelaamisen aikana, eikä hän voi vielä heidän sitoa se takaisin.

Kun ostat lenkkarit lapselle, jolla on vetoketju, katsotaan tarkasti suoritusta. Jos kiinnitin on kiinnitetty viistosti, se estää vetoketjua liukumasta auki voimakkaan liikkeen aikana. Kun päätät tarranauhalla varustetuista lenkkarista, tarkista niiden tarttuvuus. Jos ne irtoavat, se voi osoittautua vaaralliseksi, varsinkin kun juetaan ja hulluu epätasaisella alustalla.

Tennarit ovat usein koholla. Varmistetaan kuitenkin, että se ei ole jäykkä eikä rajoita liikettä. Jos kävely osoittautuu epämukavaksi, kävely muuttuu epäterveelliseksi, epämiellyttäväksi välttämättömyydeksi.

Materiaali ja ammattitaito

Lasten lenkkarit toimivat loistavasti keväällä. Kun ulkona on lämmin, mutta sandaalit odottavat vielä vaatekaapissa vuoroaan, tämän tyyppiset jalkineet osoittautuvat hyväksi siirtymäkauden ratkaisuksi. Hauskaa leikkikentällä ja niityllä. Kaupungissa ja luonnossa. Riippuen siitä, kuinka ohutta materiaalia käytetään tuotannon aikana, sovitamme parhaan mallin sääolosuhteisiin.

Jos kevät on hyvä ja sää kannustaa olemaan ulkona, etsimme ilmavimpia ja herkimpiä kankaita, jotka estävät lapsen jalat hikoilemasta. Hikinen ja märkä iho on valitettavasti ensimmäinen askel hankaumiin, rakkuloihin tai mykoosiin ja jalkojen kutinaan. Lapsen, joka viettää useita tunteja pihalla tai patikoi vanhempiensa kanssa, tulisi tuntea olonsa mahdollisimman mukavaksi.

Tennarit koulukoiksi lapsille

Tämä on täydellinen ratkaisu! Lenkkarit ovat valkoiset pohjat ja varpaat, joten ne toimivat hyvin luokassa. Vuodesta riippuen valitaan paksumpi tai ohuempi päällinen, ottaen huomioon sen korkeus. Runsas muotoilu on mahdollisuus valita sellaiset kengät, joita lapsi nauttii yllään ja joka ei ole vain hänen päivittäinen velvollisuutensa, vaan myös tapa ilmaista itseään ja vastata uusimpiin trendeihin.

Lasten kengät ja jalan muoto

Jokaisella henkilöllä on erilainen anatominen rakenne, joten sisarusten jalkineita etsittäessä on vaikea löytää tasapainoa. On niin todennäköistä, että se, mikä osoittautuu ihanteelliseksi ratkaisuksi yhdelle lapselle, on päinvastainen toiselle lapselle. Kaaren korkeus, jalan leveys ja muut yksilölliset tarpeet ovat strategisia. Vaikka yksi lapsi tuntuu erittäin mukavalta lenkkarissa, toinen voi mieluummin käyttää urheilukenkiä tai kenkiä. Kokeile muutamia tyylejä ja valitse paras analysoimalla kaikki edut ja haitat.

Kenkien paino ja pohjallisen paksuus

Lasten lenkkarit ovat melko erityinen jalkineiden tyyli, koska pohjat ovat yleensä suhteellisen massiivisia ja paksuja. Kaikki mallit eivät ole sellaisia, ja se on syytä etsiä tarkalleen, riippuen pikkulapsemme iästä ja hänen asennostaan. Lapset, jotka ovat vasta äskettäin muuttaneet yksin, tarvitsevat erittäin kevyitä ja pehmeitä jalkineita. Luovutetaan tässä tapauksessa paksusta kumista tai korkeasta päällisestä (erityisesti jäykästä). Mitä herkempi ja huomaamattomampi kenkä on, sitä parempi. Vanhemmat lapset, joiden jalat ovat jo kunnossa, voivat käyttää hieman erilaisia ​​malleja. Meidän on kuitenkin kiinnitettävä huomiota siihen, tarjoavatko kengät niille riittävän liikkumisvapauden ja ovatko ne riittävän joustavia erilaisiin harrastuksiin tai pihalla pelaamiseen.