Lukas Lasten muodolliset ehtoolliskengät J1 musta

58,54 EUR
19% halvempaa
73,17EUR

Tuote: **Lukas Lasten juhlakengät J1 mustat**

Jos etsit jalkineita, jotka täydentävät lapsesi eleganttia tyyliä tärkeisiin juhliin, kuten ensimmäiseen pyhään ehtoolliseen, häihin tai muihin perhejuhliin, Lukasin mustat J1 lasten muodolliset ehtoolliskengät ovat täydellinen valinta. Täysin laadukkaasta luonnonnahasta valmistetut kengät yhdistävät eleganssia, tyyliä ja ajatonta muotoilua ja ovat samalla korvaamaton osa lasten vaatekaappia virallisissa tilaisuuksissa.

Luonnollisen nahan käytön ansiosta kengät eivät vain näytä kauniilta, vaan ne takaavat myös korkean käyttömukavuuden. Luonnollinen materiaali antaa jalkojen hengittää ja mukautuu täydellisesti jalkojen muotoon, mikä on avain mukavuuden varmistamiseen koko käytön ajan. Lisämukavuutta lisäävät kengät on varustettu jäykällä kantapäällä ja luonnollisesta nahasta valmistetulla pohjallisella, joka antaa riittävän tuen lapsen jalalle.

J1-muodolliset kengät ovat klassinen malli nauhoitettuja kenkiä, jotka antavat niille elegantin luonteen ja mahdollistavat kenkien tarkan säätämisen jalkaan. Muodollisesta tyylistään huolimatta niitä voidaan käyttää myös arkipäiväisempien asujen kanssa, esimerkiksi farkkujen kanssa, mikä tekee niistä erittäin yleismaailmallisen valinnan.

Kengän pohja on suunniteltu käyttömukavuutta ajatellen - pieni kantapää ei ainoastaan ​​vaikuta positiivisesti kenkien ulkonäköön, vaan myös parantaa ryhtiä ja varmistaa paremman painon jakautumisen.

On syytä korostaa, että nämä tyylikkäät kengät on valmistettu 100% Puolassa, mikä takaa huomion jokaiseen yksityiskohtaan ja korkean työn laadun. Saatavana optimistisena mustana värinä, ne sopivat täydellisesti useimpiin muodollisiin poikien asuihin ja ovat täydellinen lisä elegantille tyylille.

Pakkauksesta löydät alkuperäiset Lukas-kengät, jotka ovat takuu tuotteen aitoudesta ja laadusta. Yhteenvetona voidaan todeta, että Lukas J1 mustat lasten juhlakengät ovat yhdistelmä eleganssia, toimivuutta ja mukavuutta, mikä varmasti vetoaa sekä vanhempiin että heidän lapsiinsa, jotka etsivät mukavia ja tyylikkäitä jalkineita erityistilaisuuksiin.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen
  • Tuottajakoodi: J1
  • Lukon tyyppi: Kengännauhat
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Väri: musta
  • Materiaali: luonnon nahkaa
  • seksiä: pojat

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|