FR1 Lasten sandaalit punotulla ruusukullalla 283-2B Bailly kultainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Hämmästy tyylikkäistä ja toimivista lasten sandaaleista - FR1 Children's Sandals With Braid, Pink Gold 283-2B Bailly, jotka varmasti lisäävät kiiltoa pikkuprinsessasi kesätyyliin. Nämä häikäisevän vaaleanpunaiset kultaiset sandaalit ovat täydellinen valinta vanhemmille, jotka etsivät estetiikkaa, mukavuutta ja turvallisuutta.

Sandaalit on suunniteltu pienille tutkimusmatkailijoille, jotka tarvitsevat mukavat jalkineet kesäpäiviin. Korkealaatuisen ekologisen nahan ansiosta lasten jalat voivat nauttia hengittävästä ja kestävästä materiaalista. Hienovaraisesti punottu etuosa antaa sandaaleille ainutlaatuisen luonteen, mikä tekee niistä houkuttelevan valinnan muodikkaalle tytölle.

Mukavan käyttömukavuuden takaa kumi, luistamaton pohja, joka minimoi liukastumisriskin myös liukkailla pinnoilla ja antaa vakauden tunteen kävellessä, leikkikentällä leikkiessä tai muissa kesäseikkailuissa. Lisäksi tarrakiinnitysjärjestelmä mahdollistaa sandaalien helpon ja nopean säätämisen lapsen jalkaan ja mahdollistaa nuorten käyttäjien pukemisen ja riisumisen itsenäisesti.

Valmistajana FR1 huolehti yksityiskohdista, jotka ovat yhtä tärkeitä kuin tyylikäs ulkonäkö, varmistaen, että sandaalien jokainen askel on yhtä turvallinen ja tyylikäs. Lapselle sandaaleja valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota kokotaulukkoon, jotta kengät sopivat täydellisesti kasvaviin jalkoihin.

Kategoria, johon sandaalit kuuluvat, on "Lapset » Lapsille » Sandaalit", mikä kuvastaa heidän omistautumistaan ​​korkealaatuisten lasten jalkineiden etsimiseen. Sandaalivalikoimastamme FR1 Lasten punottu sandaalit Rose Gold 283-2B Bailly erottuvat silmiinpistävällä kultaisella värillään, mikä tekee niistä loistavan valinnan pienille muodin ystäville.

Vie lasten vaatekaappisi askel eteenpäin näillä upeilla, kevyillä jalkineilla, joissa yhdistyvät mukavuus, toimivuus ja kiiltävä muotoilu. Olkoon jokainen ulkoilu mahdollisuus loistaa tyylikkäällä askeleella.

  • Merkki: puute
  • Tuottajakoodi: 283-2B
  • Väri: kultainen
  • Materiaali: Tekonahka
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.29

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|