Lasten Silver Glitter Tennarit Bling-Bling 888-1B hopea

17,80 EUR

Tutustu ainutlaatuisen tyylin maailmaan pienimmille lasten kimaltelevilla hopealenkkarilla Bling-Bling 888-1B. Näissä viehättävissä kengissä yhdistyvät kiilto ja mukavuus, joten ne ovat välttämätön osa jokaisen pienen muodin ystävän vaatekaappia. Nämä lenkkarit ovat hyvämaineisen, vaikkakin vähemmän tunnetun brändin valmistamia, ja ne erottuvat laadustaan ​​ja alkuperäisestä ulkonäöstään.

Päällinen on valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, ja se on peitetty herkällä glitterillä, joka loistaa kauniisti jokaisessa liikkeessä, herättää huomiota ja lisää charmia. Tämän ansiosta Bling-Bling lasten tennarit eivät vain näytä näyttäviltä, ​​vaan takaavat myös käyttömukavuuden koko päivän. Materiaalin pehmeys tarkoittaa, että kengät istuvat hyvin jalkaan ja lapset voivat nauttia liikkumisvapaudesta huolehtimatta hankauksista tai epämukavuudesta.

Liukumaton pohja varmistaa turvallisuuden pelatessasi eri pinnoilla leikkikentältä koulun käytäviin. Kiinnitystyypit, kuten nauhat, mahdollistavat kenkien yksilöllisen säätämisen jalkaan sopivaksi, mikä on erityisen tärkeää kasvaville lapsille.

Näiden tennarien muotoilu kiinnittää epäilemättä huomiota ja korostaa jokaisen pienen fashionistan ainutlaatuista tyyliä. Hopean väri on universaali ja yhdistettävissä helposti erilaisiin vaatteisiin farkuista mekkoihin.

Kenkien sukupuoli on suunnattu tytöille, mutta niiden ainutlaatuinen muotoilu vetoaa varmasti jokaiseen, joka etsii jotain ainutlaatuista. Tuotteen paino yksittäispakkauksen kanssa on vain 0,29 kg, mikä vahvistaa sen keveyttä ja käyttömukavuutta.

Oikeaa kokoa valittaessa kannattaa käyttää saatavilla olevaa kokotaulukkoa, jotta tennarit sopivat täydellisesti lapsen jalkoihin. Suosittelemme tutustumaan koko lasten lenkkarivalikoimaamme löytääksesi täydelliset kengät, jotka täyttävät nuorimpien muodinsuunnittelijoiden odotukset.

Anna lapsesi jokaisen askeleen loistaa hopeakimaltelevissa Bling-Bling 888-1B tennareissamme! Tee muodista hauskaa heille ja keino ilmaista omaa ainutlaatuista itseään.

  • Merkki: puute
  • Tuottajakoodi: 888-1B
  • Väri: hopea
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Kengännauhat
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.29

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|