Lastentarhan tossut


Lapsen pääsy päiväkotiin on erittäin tärkeä hetki hänen elämässään. Vanhemmat auttavat lasta valmistautumaan tähän haasteeseen parhaalla mahdollisella tavalla tarjotakseen hänelle maksimaalisen mukavuuden uudessa ympäristössä.

Jokaisessa laitoksessa opettajat antavat tarvittavat tiedot ja antavat vanhemmille ohjeita, joiden avulla he voivat varustaa taaperoille kaikki tarvittavat vaatteet ja asusteet. Yksi monista tärkeistä kysymyksistä on, mitkä päiväkotitossut valita? Tässä on kokoelma tärkeimpiä tietoja tästä aiheesta.

Lasten tossut - asianmukainen kehitys ja itsenäisyys

Keskitytään lapsen itsenäisyyteen. Lastentarha on aika, jolloin lapset oppivat huolehtimaan omista tarpeistaan ​​ja varmistamaan, että he tekevät mahdollisimman monta toimintaa ilman kolmansien osapuolten osallistumista. Siksi on syytä huolehtia kaikista mukavuuksista, jotka saavat lapsen tekemään kaiken toiminnan helposti hämmentyneenä tai stressaantumattomana. Siksi päiväkodin tossujen tulisi olla helppokäyttöisiä. Mitä tehokkaammin lapsi pukee heidät, sitä parempi.

Velcro-jalkineet sopivat täydellisesti tähän rooliin. Hieman vanhemmille lapsille tarranauha, joka on asetettu metallisen silmukan läpi, voi olla kätevä. Se on myös mahdollisuus kouluttaa kenkien pukemista ja kiinnittämistä alusta loppuun. Slip-on-tossut ovat yhtä hyvä ratkaisu, mutta muista, että niissä tulisi olla sopivat elastiset nauhat, jotka takaavat oikean tarttuvuuden pikkulasten jalkoihin.

Mukavat ja käytännölliset kengät päiväkotiin

Käytännön näkökulmasta parhaat päiväkodin tossut ovat ne, jotka ... voidaan helposti pestä pesukoneessa. Päivittäinen intensiivinen käyttö vaikuttaa nopeasti ilmestyvään likaan, joten jos haluat pitää kengät hygieenisinä, on parasta puhdistaa ne pesuaineilla.

Toinen tärkeä asia on toteutus. Lastentarhan kengät eivät voi likaantua ja jättää jälkiä lattialle, joten tarkistetaan pohjan tyyppi huolellisesti. Sen tulisi olla valkoinen ja samalla joustava, mikä varmistaa mukavuuden pelaamisen aikana.

Materiaalin, josta esikouluikäisten kengät valmistetaan, on oltava mahdollisimman hengittävää, jotta iho ei hikoile. Sama koskee inserttiä. Katsotaanpa, sopiiko kantapää tiukasti kantapään ympärille, mutta on samalla joustava. Jalka ei saa kiertyä, mutta sillä on myös oltava paljon vapautta.

Paljon värejä ja mukavuutta

Esikouluikä on aika, jolloin pienokaiset ilmaisevat mielipiteensä päättäväisesti. He haluavat päättää ja tehdä valintoja joka päivä - tämä on erittäin tärkeä ja arvokas taito. Vaatteiden suhteen voit käyttää sitä myös! Kun ostat lasten kenkiä päiväkotiin, kiinnitä huomiota pikkulasten mieltymyksiin ja kunnioita hänen makuunsa niin, että hän pukeutuu mielellään lastentarhaan.

Suosikkisatuhahmot, tai ehkä eläimet tai ajoneuvot? Kuviolliset tossut kiinnittävät pikkulapsen huomion ja tekevät siitä vieläkin todennäköisemman pukeutua. Löydät monia mielenkiintoisia malleja sekä tytöille että pojille. Voimme keskittyä minimalistisiin unisex-ratkaisuihin sekä erottuviin, monivärisiin ja jopa ylellisiin ratkaisuihin.

Mitkä tossut valita?

Kiinnitän huomiota vuodenajaan - jos lapsen jalka hikoilee voimakkaammin, valitse muut jalkineet päiväkodille talvella ja kesällä. Jos lapsi ei pidä sukista, meidän on huolellisesti tarkistettava, että materiaali, josta vauvan kengät on valmistettu, ei ärsytä hänen ihoa. Niiden tulisi olla erittäin joustavia, kevyitä ja estää vapaata peliä. Talvella puolestaan ​​ei pidä eristää pohjallista liikaa - muista, että lapsi viettää aikaa suljetussa huoneessa ja lämmityskausi kestää. Hän ei todellakaan ole kylmä.

Ja lopuksi - jotkut lapset ovat vain erittäin vaativia valitsemaan tossut päiväkodiksi. He eivät pidä niiden käytöstä ja rakastavat leikkiä paljain jaloin. Etsitään sitten sukkaa jäljitteleviä kenkiä, jotka ovat erittäin joustavia, huomaamattomia jaloille ja luistamattomia, mutta samalla vakaita jalalle ja takaavat terveellisen kehityksen ja oikean asennon.