Nahka kiila

Koturny on keksintö, jonka avulla voit tuntea itsesi luottavaiseksi, vakaaksi ja korkealle! Tällaiset kengät sekä talvella että kesällä ovat täydellinen täydennys pienen korkeuden omaavan naisten asuun, jotka haluavat lisätä muutaman sentin.

Kiilatakit

Kun valitaan kiila sandaalit, kannattaa kiinnittää huomiota paitsi niiden leikkaukseen, kantapäähän, vaan myös materiaaliin, josta ne on valmistettu. Luonnollinen nahka ei kostuta jalat, ei aiheuta tulosteita ja on pehmeää, joten kengät ovat mukavia.

Kiilakengät

Kiilakenkien luonnon nahasta valmistetut saappaat ovat hyvä idea talvella, kun haluamme tuntea naisen ja kauniin, ja samalla vakaana jopa liukkaalla alustalla. Luonnollisesta nahasta tai mokkanahasta valmistetut korkeat saappaat ovat täydellinen lisä villavaippaan ja kapeisiin housuihin tai lyijykynällä.

Kiilakenkien valinta ei ole vain muodin kysymys. Kuten kävi ilmi, nämä ovat joitakin mukavimpia kenkiä, jotka lisäävät senttimetrejä. Niiden ansiosta voit tuntea olosi paremmin ja siistimmin - ilman väsyneiden jalkojen vaaraa.