Badura Miesten kengät 5027 mustat monivärinen ruskea

Tuote ei ole saatavilla ;(

Puolalaisen Per-tutin miesten kengät ovat laadukkaita jalkineita, jotka on tarkoitettu sekä arkeen että juhlapyhin. Erittäin tyylikkäät ja hyvin viimeistellyt, ne näyttävät upeilta ja ovat erittäin mukavia.


Kengät on valmistettu kokonaan luonnollisesta nahasta. Tämä tekee niistä paitsi houkuttelevia, jaloja, mutta ennen kaikkea erittäin kestäviä ja vaurioita kestäviä. Ne eivät hankaa pois eivätkä rikkoudu. Tärkeää on, että luonnonnahka tarjoaa meille myös korkeimman mukavuuden. Se on pehmeä ja miellyttävä koskettaa, se takaa kunnollisen ilmanvaihdon, jotta jalka ei hikoile. Per-tutti miesten kengissä on jäykkä kantapää, mikä tarkoittaa, että jalka on vakaa eikä liiku. Niiden seuraava etu on kiinteä, kunnolla profiloitu pohja, joka suojaa jalkaa ja antaa maksimaalisen mukavuuden tunteen.


Per-tutti miesten kengät ovat poikkeuksellisen tyylikkäitä. Ne sopivat täydellisesti pukuun ja antavat meille tyyliä, mutta toimivat myös päivittäin. Se on universaalia, ajatonta eleganssia, johon muoti ei koskaan katoa.

  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka
  • Ulompi materiaali: Luonnollinen nahka
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Väri: eri väri ruskea, beige

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Suosittelen pikatoimitusta ja laadukkaita tavaroita !!!