Mustat miesten urheilukengät Pilpol C104 harmaa sininen valkoinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Kultaisen keskitien löytäminen - jalkineet, jotka eivät ole liian muodollisia eivätkä liian löysät käytettäväksi töissä, mutta jotka samalla antavat sinun löytää perille muissa tilanteissa, ei ole helppo tehtävä. Esitetyt miesten kengät täyttävät yllä olevat vaatimukset, vaikka ne näyttävät todella vaikuttavilta.


Tarjottujen jalkineiden etuna on, että ne on valmistettu luonnonnahasta. Väriyhdistelmä - hopea, harmaa, sininen ja valkoinen - näyttää erittäin tyylikkäältä, siinä määrin, että kenkien urheilullinen luonne on käytännössä huomaamaton.

Tietysti myös urheilujalkineiden on oltava erittäin mukavia. Tässä tapauksessa se on niin, kiitos mielenkiintoisen päällisen ja käytettyjen materiaalien joustavuuden.

Malli C 104 on tyylikkäiden miesten valinta, jotka puvun lisäksi pitävät myös rennommista asuista. Urheilukengät ovat luonnollinen päätös tällaisessa tilanteessa. Ilahduttavampaa on se, että esitellyt jalkineet voidaan ostaa edulliseen hintaan, mikä lisäksi erottaa tämän mallin muista vastaavista laadukkaista.

  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka
  • Ulompi materiaali: Luonnollinen nahka
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Väri: harmaa sininen Valkoinen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Kauppa onnistui. Minä suosittelen.