Nastassa

Kannan pumput ovat sellaisia kenkiä, jotka jokaisella naisella pitäisi olla kaapissa - jopa laittaa ne vain kerran elinaikana. Ne ovat tarpeen tilauksen antamiseksi joissakin tilanteissa.

Pumput korkealle

Korkea kantapää pidentää ja leikkaa jalat ja korostaa pakarat - nämä ovat tärkeimmät syyt, miksi sinun pitäisi käyttää sitä. Muodikkaalla kärjellä varustetut pumput ja mielenkiintoinen leikkaus ovat jokaisen luottavaisen naisen omaisuutta. Mitä suurempi tappi on, sitä parempi lopputulos!

Klassiset korkokengät

Kengät tasaisella värillä, alaston tai mehukkaan punaisen varjossa, ovat korvaamattomia pienelle mustalle tai näennäisen yksinkertaiselle, mutta naiselliselle luomukselle. He myös lisäävät tyylikäs luomuksia, jotka ovat tyypillisesti toimistoja, jotka koostuvat housuista ja puvusta.

Hieman laadukkaammasta ihosta valmistetun kengän hieman alempi kantapää kohtelee naisia, jotka haluavat tuntea muodikkaita ja naisellisia päivittäin, ja viettää suurimman osan päivästä virallisissa asuissa. Tällaiset lakatut kengät, mokkanahka tai matta nahka näyttävät hyvältä missä tahansa yhdistelmässä!