Neon Ipanema 83078 AG368 Fluorivaaleanpunaiset lasten tossut vaaleanpunainen

12,68 EUR
20% halvempaa
15,85EUR

Tämän kesän muodikkaimmat lasten neontossut Ipanema 83078 AG368 Fluorine Pink - Pakollinen esine pienen fashionistan vaatekaapissa.

Kesä on ulkoilun, vesiretkien ja huolettoman rentoutumisen aikaa. Jotta voimme tarjota lapsillemme maksimaalisen mukavuuden ja tyylin kesäseikkailuissa, kannattaa valita oikeat jalkineet. On turvallista sanoa, että Ipanema 83078 AG368 Fluorine Pink -lasten neontossut ovat tämän kauden hitti!

Ipanema on saanut asiakkaiden tunnustusta jo vuosia mukavien, kestävien ja tyylikkäiden varvastossojen valmistamisesta. Malli 83078 AG368 Fluorine Pink on täydellinen yhdistelmä käyttömukavuutta ja avantgarde-muotoilua. Korkealaatuisesta synteettisestä materiaalista valmistetun erityisen sormiosaston ansiosta ne varmistavat vakauden ja turvallisuuden jokaisessa vaiheessa. Tämä on tärkeää varsinkin pelattaessa ulkona, jossa on helppo liukastua.

Paksumpi pohja, joka kestää hankausta ja liukastumista, on toinen näiden varvastossojen etu. Se tekee jalkineista paitsi mukavia, myös turvallisia uima-altaalla, kotona tai kävelyllä. Vahvat, vaaleanpunaiset raidat glitterillä antavat kengille ainutlaatuisen luonteen ja kiiltoa, jotka varmasti vetoavat nuoriin muodin ystäviin. Fluorin vaaleanpunaisen intensiivinen väri tekee niistä poikkeuksellisen houkuttelevia ja helposti havaittavia - sekä rannalla että kaupunkihuviloissa.

Ipanema Children's Neon Flip-Flops -varvastossut eivät ole vain jalkineita, vaan myös osa lasten muotityyliä. Ne saavat jokaisen pienen fashionistan tuntemaan itsensä erityiseksi, ja yleismaailmallisuutensa ansiosta ne sopivat täydellisesti erilaisiin kesäasuihin.

Brasiliassa valmistettu tunnetun ja arvostetun Ipanema-brändin tuote takaa korkean työn laadun ja kestävyyden, minkä ansiosta varvastossut kestävät koko kesän ja vielä pidempäänkin. Materiaali, josta kengät on valmistettu - kumi, ei ole vain kestävä, vaan myös helppo pitää puhtaana.

Olkoon tämä kesä täynnä värejä, hauskaa ja muotia Ipanema 83078 AG368 Fluorine Pink Neon -lasten tossuilla. Anna lapsellesi lahja, jossa toiminnallisuus yhdistyy avantgardistiseen muotoiluun. Jokainen pieni nainen tuntee olonsa erityiseksi tällaisissa varvastossoissa!

  • Tuottajakoodi: 83078 AG368
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: purukumi
  • seksiä: tytöt
  • Lukon tyyppi: Puute
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|