Mustat miesten kengät Nikopol 1504 monivärinen sininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Mielenkiintoiset väriaksentit voivat usein antaa kengille ainutlaatuisen tyylin ja uuden identiteetin. Pienet, huomiota herättävät lisäykset kenkien yksiväriseen väriin ovat loistava idea erottaa tietty suosikkipari ja lisätä sen ainutlaatuisuutta ja siten koko muotoilua.


Miesten kengät Nikopol 1504 on puolalaisen yrityksen mielenkiintoinen tuote, joka klassisen leikkauksen ja päällisen luonteenomaisen muodon ansiosta tarttuu heti silmään. Näissä kengissä sinisillä nauhoilla ja beigellä pohjalla on rikki musta, nubukki luonnonnahka, joka erotetaan kengän pohjasta sinisellä viivalla. Nikopol 1504 jalkineissa on myös lukuisia valkoisia lankaompeleita, jotka eroavat kenkien tummasta kuvasta.


Nikopol 1504 -kengät on suunniteltu miehille, jotka välittävät ainutlaatuisesta ja huomaamattomasta tyylistä, jossa kaikki yksityiskohdat ja yksityiskohdat, joihin jalkineiden suunnittelu perustuu, ovat erittäin tärkeitä. Nikopol 1504 on malli, joka täydentää täydellisesti sekä juhla- että arkivaatteita.

  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka
  • Ulompi materiaali: Luonnollinen nahka
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Väri: eri väri sininen musta

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|