Miesten juhlakengät Nikopol 208 musta

Tuote ei ole saatavilla ;(

Tunnetun ja hyvämaineisen puolalaisen NIKOPOL-merkin miesten loaferit erittäin mukavassa ruskean ja beigen sävyjen yhdistelmässä.


Esitetty malli valmistettiin Puolassa kenkävalmistajan NIKOPOLin asettamien erittäin tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Tämän tuotemerkin tuotteille on ominaista ensisijaisesti erittäin korkea työn laatu ja tuotannossa käytetyt materiaalit. Lähes aina NIKOPOL -kengät ovat parempia kuin tunnetuimpien ja tunnetuimpien eurooppalaisten tuotemerkkien kengät.

Esiteltyjen jalkineiden päällinen on valmistettu luonnollisesta nahasta, erittäin pehmeä ja rei'itetty kauniin vaikutelman saavuttamiseksi. Kengät ovat nauhoitettuja, mikä korostaa niiden klassista ilmettä ja on huolellisesti valmistettu. Niille on ominaista korkea kestävyys ja joustava, kevyt, liukumaton pohja, joka on valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä materiaalista.


NIKOPOLin miesten kengät sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön sekä hieman lämpimämpinä päivinä että työhön, tärkeisiin liiketapaamisiin tai yksinkertaisesti jokapäiväiseen käyttöön. Erittäin mukava ja muodikas.

  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka
  • Ulompi materiaali: Luonnollinen nahka
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Väri: musta

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Kauppa onnistui. Minä suosittelen.