Poikien tossut Rider 05775 harmaa keltainen musta

Tuote ei ole saatavilla ;(

Rider-varvastossut ovat korkealuokkaisia ​​jalkineita, jotka on tarkoitettu uima-altaalle tai rannalle, vaikka ne sopivat erinomaisesti myös asuntoon tai pihaan. Kevyet ja mukavat, ne takaavat maksimaalisen mukavuuden lomien tai uima-allasvierailujen aikana.

Tunnetun Rider-brändin uima-allaskengissä on kaikki kiinteiden lasten kenkien ominaisuudet. Paksu pohja eristää hyvin maasta, mutta on riittävän joustava, jotta se ei rajoita liikkeitä tai estä lapsen vapautta. Materiaali, josta varvastossut on valmistettu, on kulutusta kestävää eikä ime kosteutta, minkä ansiosta kengät palvelevat sinua hyvin pitkään. Rider-lasten kengät on muotoiltu oikein, minkä ansiosta jalka on oikeassa asennossa eikä luista.

Rider-läppien lisäetu on niiden esteettinen ulkonäkö. Moderniin tyyliin ja tummiin väreihin sisustetut ne näyttävät upeilta. Urheilullinen leikkaus ei vain tarjoa mukavuutta, vaan myös ilahduttaa jokaista poikaa. Varvastossut tarjoavat mukavuutta ja näyttävät hyvältä. Ne toimivat hyvin uima-altaalla, rannalla, mutta myös esimerkiksi jalkineina kotona käytettäväksi.

  • Lukon tyyppi: Toinen
  • seksiä: Pojat
  • Merkki: puute
  • Väri: keltainen kulta harmaa musta

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|