Miesten sandaalit tarranauhalla Riko 411 musta vihreä

Tuote ei ole saatavilla ;(

Tunnetun puolalaisen Rikon miesten sandaalit ovat vankat ja mukavat jalkineet, jotka on tarkoitettu käytettäväksi keväällä ja kesällä. Pieniin yksityiskohtiin kiinnitetty valo näyttää hyvältä ja tarjoaa maksimaalisen mukavuuden olosuhteista riippumatta.


Riko-kengät erottuvat ennen kaikkea laadusta. Ne on valmistettu kokonaan luonnollisesta nahasta. Se on äärimmäisen tärkeää kevät- ja kesäkauden kenkien kohdalla, koska nahka ei hikoile jalkoja ja estää sitä liukumasta. Lisäksi nahkakengät kestävät vaurioita ja toimivat menestyksekkäästi useiden vuodenaikojen ajan. Miesten Riko-sandaalit on varustettu paksulla pohjalla, joka eristää täydellisesti maata ja suojaa sen epätasaisuuksilta. Pehmusteen sisäosa on valmistettu kokonaan nahasta - tämä tarjoaa meille poikkeuksellista mukavuutta. Kengät on helppo pukea jalkaan ja ne ovat erittäin miellyttävät käyttää.


Sandaalien lisäetu on niiden moderni, urheilullinen leikkaus. Nämä näyttävät hyvältä useimpien asujen kanssa. Ne ovat siistejä, vaaleita, tummissa väreissä - ne sopivat jokaiselle miehelle.

  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Ulompi materiaali: Luonnollinen nahka
  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka
  • Väri: vihreä musta

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|