Miesten sandaalit tarranauhalla Riko 552 musta valkoinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Miesten mustat Riko-sandaalit tarrakiinnityksellä ovat täydellinen tarjous miehille kesäsesonkiin. Tällaisissa mukavissa jalkineissa voit viettää koko päivän tekemässä monia erilaisia ​​aktiviteetteja. Nämä kengät on valmistettu luonnollisesta nubukkinahasta ja niiden lisäetu on pehmeät pohjalliset.


Tässä kengässä jokainen mies näyttää erittäin ylelliseltä ja tyylikkäältä. Näiden sandaalien avulla voit asettaa jalkasi vapaasti ja ne ovat täydellisiä, kun ulkolämpötila on erittäin korkea. Niiden vankka ammattitaito takaa käyttömukavuuden monen vuoden ajan.


Jalkineiden urheilullinen estetiikka mahdollistaa niiden käytön eri vaatteissa. Ne sopivat monien tyylien yhdistämiseen. He toimivat täydellisesti roolissaan kesämatkoilla ja kuumalla kesällä kaupungissa. Sandaalit on varustettu toimivalla tarranauhalla, minkä ansiosta niiden lisäetuna on helppo ja nopea pukeutuminen. Rikon miesten sandaalit ovat välttämättömiä jokaiselle perinteisten jalkineiden kannattajalle ja innovatiivisen trendin harrastajalle.

  • Väri: musta Valkoinen
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Ulompi materiaali: Luonnollinen nahka
  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|