Mustat miesten kengät, solmittu Riko 561 harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Tarjouksen aiheena ovat kuuluisan puolalaisen RIKO-yrityksen naisten kengät (malli 561). Nämä erittäin mukavat ja upean näköiset kengät on valmistettu luonnollisesta nahasta. Se on laadukas materiaali, jonka kestävyyteen ja luotettavuuteen voi aina luottaa. Nahkakengät sopivat täydellisesti jalkoihin, jopa äärimmäisissä tapauksissa, kun ne tuntuvat hieman liian pieniltä tai puristuksissa. Tämä johtuu siitä, että iho venyy hyvin ja siksi jalkineita voidaan aina "käyttää".


Esitetyissä kengissä on mielenkiintoinen päällinen urheilullisessa versiossa. Valmistettu mustana, joten ne näyttävät hyvältä kaikentyyppisten asujen kanssa. Niiden universalismi on perusetu, jota monet naiset ovat jo arvostaneet. Kengät sopivat hyvin farkkuihin, shortseihin, housuihin, mutta myös urheilulliseen tyyliin suunniteltuihin hameisiin ja mekoihin.


Erityisen hyvin heissä viihtyvät aktiivista elämäntapaa harjoittavat naiset, jotka keskittyvät mukavuuteen ja laadukkaaseen ammattitaitoon. Kengät estävät jalkoja ylikuumenemasta, ja ne sopivat hyvin myös lämpiminä päivinä. Ne sopivat erinomaisesti myös syksyyn, sadekauteen.

  • Väri: harmaa musta
  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka
  • Ulompi materiaali: Luonnollinen nahka
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Kauppa onnistui. Minä suosittelen.