Miesten urheilukengät Riko 681 tummansininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Tunnetun ja hyvämaineisen puolalaisen RIKO-yrityksen käytännölliset ja muodikkaat miesten urheilukengät käytännöllisessä mattapintaisessa laivastonsinisessä värissä.


Kengän päällinen ja pohjallinen on valmistettu luonnonnahasta, minkä ansiosta kengissä on antibakteerisia ja sieniä ehkäiseviä ominaisuuksia, mikä estää pahaa hajua aiheuttavien bakteerien kasvun.

Laadukkaasta synteettisestä materiaalista valmistettu pohja on liukumaton, kestää mekaanisia vaurioita ja hankausta sekä samalla pehmeä ja erittäin joustava. Nauhalliset kengät.


RIKO:n miesten kengät ovat epäilemättä tae valmistuksessa käytettyjen materiaalien korkealaatuisimmista, säilyttäen samalla jalkineiden sensaatiomaisen ergonomian ja toimivuuden.


RIKO-urheilukengät ovat loistava ratkaisu miehille, jotka arvostavat kenkien mukavuutta ja toimivuutta, mutta haluavat samalla hieman muodollisempaa tyyliä. RIKO-jalkineet on suunniteltu yhdistämään moderni muotoilu ja miesten muodin ajankohtaisimmat trendit. Jalkineet sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön töissä, ulkona tai viikonloppumatkoilla.

  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka
  • Ulompi materiaali: Luonnollinen nahka
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Väri: sininen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
kuvatut tavarat, nopea toimitus, ammattitaitoinen lähestymistapa asiakkaaseen, myyjän malli