Mustat Riko 683 miesten urheilukengät punainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Riko-urheilukengät on valmistettu kokonaan luonnonnahasta, mikä takaa niille uskomattoman kestävyyden ja pitkäkestoisen lujuuden. Näissä kengissä on viehättävä päällinen, josta pitävät erityisesti imagostaan ​​välittävät miehet. Tämän tyyppisiä urheilujalkineita ei ole saatavilla korkeimpaan hintaan, joten niihin kannattaa kiinnittää huomiota. Niille on ominaista eleganssi, estetiikka ja urheilullinen toimivuus samanaikaisesti. Ne sopivat täydellisesti aktiiviseen elämäntapaan, josta on tulossa yhä suositumpi miesten keskuudessa.


Rikon miesten kengät ovat ensisijaisesti erittäin korkeaa mukavuutta ja täydellistä käyttömukavuutta. Se on yhdistelmä modernia tyyliä ja urheilullista muotoa. Nämä kengät ovat erittäin kevyet, joten niiden ei pitäisi aiheuttaa ongelmia kentällä. Niiden tärkeä etu on, että ne pitävät tuulen, sateen, mudan ja lumen poissa. Lisäksi niissä on liukumaton pohja, joka on joustava ja tarjoaa käyttäjille täydellisen turvallisuuden. Niihin kannattaa käyttää rahaa.

  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka
  • Ulompi materiaali: Luonnollinen nahka
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Väri: Punainen musta

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Anteeksi, että kommentoin näin myöhään, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tietysti kommentti on positiivinen !!! Kengät ovat erittäin mukavat, kevyet ja tehokkaat, herättävät huomiota. Kauppa onnistui, nopea toimitus. Suosittelen tätä ALLEGROWICZAA !!!