Ren But Saappaat 1541 tarranauhalla laivastonsininen vaaleanpunainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Ren But -saappaat kalvolla 1541 - Mukavuutta ja suojaa pienille jaloille kylminä päivinä

Talvikausi on vaativaa aikaa vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapsilleen paitsi lämpöä ja mukavuutta, myös turvallisuutta jokapäiväisessä leikissä. Näiden tarpeiden täyttämiseksi Ren But tarjoaa ratkaisun, jossa yhdistyvät kaikki nämä ominaisuudet - RenTex 1541 -kalvolla varustetut saappaat houkuttelevissa laivastonsinisissä väreissä vaaleanpunaisilla aksentilla.

Ren But on yritys, joka on tunnustettu jalkinemarkkinoilla vuosia, kiitos pienten jalkojen tervettä kehitystä ajatellen kenkien luomisen. Kalvolla varustetut saappaat 1541 velcro laivastonsininen pinkki ovat malli, joka ilahduttaa jokaista pientä naista ja tarjoaa hänelle tyylikkään ilmeen ja mukavuuden joka askeleella. Nämä kengät sopivat täydellisesti talviolosuhteisiin, kun joudut kohtaamaan pakkasen.

Lasten tarpeita ajatellen suunnitellut saappaat on varustettu RenTex-kalvolla, joka takaa korkean liotuksenkestävyyden. Tämä on avaintekijä, joka suojaa jalkojasi kosteudelta ja antaa niiden "hengittää" materiaalin hengittävien ominaisuuksien ansiosta.

Turvallisuus on etusijalla, minkä vuoksi pohja on suunniteltu tarjoamaan pitoa. Paksumpi, liukumaton ja sopivasti veistetty pinta ovat elementtejä, jotka tukevat askelmia myös liukkaalla alustalla pelattaessa.

Käyttömukavuus johtuu kengän sisällä olevasta pehmeästä, tiheästä turkista, joka suojaa jalkaa kylmältä ja antaa lämmön tunteen. Jäykkä kantapää on toinen etu, joka auttaa pitämään nilkan oikeassa asennossa, mikä on tärkeää vammojen välttämiseksi toiminnan aikana.

Helppokäyttöinen tarranauha on ratkaisu, joka helpottaa kenkien pukemisen ja riisumisen oppimista ja mahdollistaa niiden istuvuuden täydellisesti lapsesi jalkaan. Malli näyttää sekä tyylikkäältä että erittäin toimivalta.

Ren But Boots 1541:lle on lisäksi myönnetty Terve Jalka -merkki, joka vahvistaa niiden positiivisen vaikutuksen nuoren käyttäjän ortopediseen kehitykseen.

Materiaali, josta saappaat on valmistettu on luonnonnahkaa. Se on kestävä ja samalla ei vaadi erityistä hoitoa, mikä on tärkeä etu vanhemmille. Tummansininen väri vaaleanpunaisilla aksenteilla sopii täydellisesti lasten vaatekaappiin ja lisää hieman väriä synkkinä talvipäivinä.

Ren But Boots kalvolla 1541 laivastonsininen ja vaaleanpunainen tarranauha ovat valinta, joka miellyttää sekä vanhempia että heidän tyttäriään. Nämä ovat kengät, jotka kohtaavat talven haasteet samalla kun huolehtivat tytön kehittyvistä jaloista.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: Laivasto vaaleanpunainen
  • Materiaali: Luonnollinen nahka
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuottajakoodi: BM70721

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|
|