Sandaalit poikien nauriit Mazurek 1187 c. Keltainen laivastonsininen

41,95 EUR

Tuote: Poikien sandaalit Rzepy Mazurek 1187 c.yellow laivastonsininen keltainen

Pienten jalkojen terveestä kehityksestä ja turvallisuudesta huolehtimisesta tunnettu Mazurek-yhtiö esittelee uusimman hittinsä - poikien tarranauhasandaalit kirkkaissa keltaisissa ja laivastonsinisissä väreissä. Nämä tyylikkäät ja toimivat jalkineet ovat täydellinen valinta aktiiviselle lapselle tarjoamalla mukavuuden lisäksi myös jalan oikeaa kehitystä.

Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta Mazurek 1187 -sandaalit on valmistettu täysin korkealaatuisimmasta luonnollisesta nahasta. Kengän sisäpuoli on myös vuorattu nahalla, mikä antaa jalkojen hengittää koko päivän. Lisäksi profiloidut nahkaosat takaavat täydellisen istuvuuden pienen jalan muotoon, mikä takaa mukavuuden ja turvallisuuden jokaisen seikkailun aikana.

Tarranauha, joka on osa kiinnitystä, on toinen näiden sandaalien etu. Niiden avulla lapsi voi pukea ja riisua kengät helposti ja itsenäisesti, mikä tukee hänen itsenäisyyttään. Jäykkä kantapää takaa jalkojen vakautuksen ja riittävän tuen pienelle jalalle.

Yksi Mazurekin keskeisistä näkökohdista on turvallisuus. Sandaalien kumipohjassa on liukastumista estävät ominaisuudet, jotka minimoivat liukastumisvaaran ja varmistavat varman askeleen eri pinnoilla, joko pihalla leikkiessä tai lastenhuoneeseen kävellessä.

Mazurek 1187 -sandaalit sopivat mielenkiintoisten väriensä ansiosta täydellisesti useiden vaatekaappien kanssa - farkuista lyhyisiin shortseihin. Ne eivät ole vain käytännöllisiä, vaan myös muodikas elementti jokaisen pojan kevään ja kesän tyyliin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Mazurek 1187 c.keltainen, laivastonsininen, keltainen Velcro-poikien sandaalit ovat tuote, joka työnlaadun, käyttömukavuuden ja näyttävän ulkonäön yhdistelmän ansiosta täyttää vaativimpienkin vanhempien odotukset. ja heidän lapsensa. Valitsemalla Mazurek-jalkineet sijoitat lapsesi jalkojen terveelliseen kehitykseen.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Profiloitu sisäosa Nahkainen pohjallinen
  • Tuottajakoodi: 1187
  • Väri: Laivasto keltainen
  • Materiaali: Luonnollinen nahka
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.32

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Halusin jo ostaa nämä kengät pojalleni. Eilen hinta 119 PLN, lisäsin koriin. Tänä aamuna halusin maksaa ja tehdä tilauksen, ja tämä on zooonk. Hinta 179 PLN. Mikä petos. Mega pettymys. Ja halusin tilata jotain itselleni. Ei kiva. Tästä Puolassa on kyse. Ps. Minun piti lisätä tähti lähettääkseni mielipiteeni. Kauppa ei edes ansainnut sitä.
|