Anesia Paris Slip-on lenkkarit keltainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Anesia Parisin keltaiset lenkkarit – iloinen aksentti jokapäiväiseen elämääsi

Keltainen väri symboloi aurinkoa, iloa ja energiaa - juuri nämä ominaisuudet heijastuvat Anesia Paris Yellow Slip-On Sneakers -lenkkareihin, jotka ovat erinomainen valinta naisille, jotka arvostavat sekä mukavuutta että tyylikkäitä aksentteja arjen vaatteissa.

Muodikkaiden ja mukavien ratkaisujen tarjoamisesta naisille tunnettu valmistaja Anesia Paris on julkaissut lenkkarisarjan, joka sopii täydellisesti kaupunkitrendeihin ja rentoon tyyliin. Kategoria, johon lenkkarit kuuluvat - Naiset » Naiset » Tennarit - vahvistaa, että ne on omistettu kaikille naisille, jotka arvostavat käytännöllisyyden ja modernin muotoilun yhdistelmää.

Nämä slip-on lenkkarit herättävät huomion keltaisella, lähes kullankeltaisella värillään, joka voi piristää mitä tahansa, jopa yksinkertaisinta, tyyliä. Ilman kuvioita, vailla tarpeettomia koristeita, ne sopivat muotimaailmassa arvostettuun minimalismiin.

Kengissä käytetty ulkomateriaali, joka on kangasta, varmistaa hengittävyyden ja mukavuuden lämpiminä päivinä. Tennarien pyöreä kärki takaa mukavuuden myös pitkäaikaisessa käytössä, ja materiaalin joustavuus tekee kenkien pukemisesta ja riisumisesta helppoa.

Myös kankaasta valmistettu pohjallinen varmistaa riittävän ilmankierron ja estää jalkojen liiallista hikoilua. Lisäksi tämä pohjallinen on pehmeä ja miellyttävä koskettaa, mikä lisää mukavuuden tunnetta kävellessä.

Anesia Parisin suunnittelijalenkkareissa on lisäetu 3 senttimetrin alustan muodossa, joka nostaa kantapäätä hellävaraisesti ja lisää korkeutta, mutta tarjoaa myös paremman iskunvaimennuksen jokaisella askeleella. Vaikka alusta ei ole korkea, se tarjoaa miellyttävää helpotusta jalkaan pitäen sen mukavassa asennossa koko päivän.

Näissä tennareissa Anesia Paris keskittyi yksinkertaisuuteen ja toimivuuteen luopuen lisäominaisuuksista, jotka voisivat viedä huomion pois niiden peruseduista. Tämän ansiosta tennareista tulee vaatekaappisi yleinen elementti, joka sopii erilaisiin asuihin - farkuista kesämekkoihin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Anesia Paris Yellow Slip-On Sneakers -lenkkarit ovat täydellinen valinta naisille, jotka arvostavat arjen kiireessä mukavien, muodikkaan jalkineiden etuja, jotka lisäävät luonnetta mihin tahansa asuun. Näiden tennarien käytön ilo ei ole vain muotikysymys, vaan myös investointi arjen mukavuuteen ja hyvinvointiin.

  • Pohjallinen materiaali: Kangas
  • Korkeus: matala
  • Kantapään / alustan korkeus (cm): 3.0
  • Nenä: Pyöristää
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Ulompi materiaali: Kangas
  • Väri: keltainen kulta
  • Lisäominaisuuksia: puute
  • Kantapään / alustan korkeus: 3.0

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|