Tossut lapsille


Pikkulapset rakastavat juosta paljain jaloin ja tutkia maailmaa tällä tavalla. Se on loistava ärsykkeiden ja aistien vaikutelmien lähde.

Erilaiset tekstuurit, kolhut, karkeat tai hieman liukkaat pinnat ... Kaikissa huoneissa ei kuitenkaan ole tarpeeksi lämmintä lattiaa. Kylmillä laatoilla juokseminen on epämiellyttävää ja voi vaikuttaa rakon kylmyyteen. Lämpimät, esteettiset tossut lapsille sopivat täydellisesti kotona, vierailujen aikana, lomalle tai juuri silloin, kun jalat ovat yksinkertaisesti liian kylmiä.

Mitkä lasten tossut sinun pitäisi valita?

Ensinnäkin, vastaamme kysymykseen, onko meidän ostettava kenkiä tai sellaisia, jotta lapsi voi viettää aikaa päiväkodissa? Jos etsimme kotitossuja, meillä on hieman yksinkertaisempi tehtävä. Meidän ei tarvitse täyttää laitoksen vaatimuksia - mukautamme ostoksen vain omiin tarpeisiimme.

Kiinnitämme huomiota materiaaliin, josta lasten tossut valmistetaan. Jalkineiden tulee olla mahdollisimman hengittäviä. Kotona se on lämmin ja täysin mukava, joten ylemmästä lämmittävästä ja liian paksusta materiaalista ei ole kysymystä.

Lasten tossut eivät voi poiketa terveiden jalkojen ennaltaehkäisyn normeista. Kun ostamme kenkiä, huolehdimme jokaisesta parametrista. Tehdään sama kun ostamme kenkiä. Tohvelien tulisi olla joustavat, mutta lähellä kantapäätä, pehmeä pohja, joka taipuu 1/3 pituudestaan, riittävä tila varpaille ja siksi pyöristetyille leveille varpaille, ja ennen kaikkea niiden ei tulisi antaa jalkojen kiertyä. Katsotaan myös, onko leikkaus. Lasten tossut ovat kätevä ratkaisu. Tarranauhakiinnitys helpottaa pukemista etenkin pienimmille.

Vanhemmat koululaiset voivat myös käyttää varvastossuja, mutta tarkistetaan, ovatko ne muotoillut kunnolla eivätkä aiheuta kantapäästä juoksemista sivuttain tai heittämättä luonnotonta jalkaa kävelemisen aikana.

Perinteinen tai ortopedinen

Ellei erikoislääkäri suosittele korjaavien kenkien käyttämistä, älä osta niitä ennaltaehkäisevästi ja yksin. Lapsen jalkaa ei saa rajoittaa eikä jäykistää, koska se estää häntä harjoittelemasta luonnollisella kävelyllä. Lisäksi liian kovat lasten tossut voivat rajoittaa heidän liikkeitään spontaanissa pelissä. Ne ovat vain epämukavia. Älkäämme valitse liian korkeaa päällistä. Kiinnitämme huomiota profiloituun sisäosaan ja materiaaliin, josta se tehtiin. Lapsen kotitossujen on oltava hengittäviä ja lempeitä iholle, jotta ne eivät aiheuta ärsytystä ja kutinaa.

Kiinnitämme huomiota väreihin ja muotoiluun. Pikkulapset pitävät kaikesta, mikä erottuu. Moniväriset ja viehättävät pienet tossut lapsille houkuttelevat heidän huomionsa ja niistä tulee suosikki vaatekappale. Vieraillessaan ikäisensä tai isovanhempiensa luona he ovat mielenkiintoinen aksentti ja tyylikäs lisäys muotoiluun.

Kun lapsi juoksee sukissa, lika ja nukka näkyvät heillä muutaman minuutin kuluttua. Tossuissa voit aina pyyhkiä pohjat. Talvella ne ovat hyvä lämmönlähde jaloille, varsinkin pitkien vaellus- tai kelkkahulluuksien jälkeen.

Mitä lasten tossut vanhemmille lapsille?

Kun haluamme ostaa tossut kouluikäiselle pojalle ja tytölle, voimme antaa itsellemme hieman enemmän vapautta valita leikkaus. Oikein muotoillut jalat eivät ole enää niin vaativia, mutta muista, että rutiini ei petä sinua ja huolehdi terveellisistä kenkistä. Tarkistetaan tossujen materiaalit. Oikein hengittävät ja pehmeät ne parantavat käyttömukavuutta. Hikinen iho voi kutittaa ja olla hyvin ärtynyt, joten huolehditaan ensinnäkin hygieniasta.

Muodikas ja terveellinen

Markkinoilla on monia lasten jalkineiden tyylejä, jotka voivat täyttää sekä esteettiset että laatuvaatimukset. Tyylikäs leopardi, yksiväriset kuviot, minimalistiset pastellisävyt sekä voimakkaat kontrastivärit, kuten tummansininen ja okra.

Jos lapsi ei jostain syystä halua käyttää tossuja, ja tämä ei johdu epämiellyttävistä kengistä aiheutuvasta epämukavuudesta, etsimme niitä, jotka koristavat suosikkisatujen tai hauskojen piirustusten kuvia. Näin lapsi ilmaisee persoonallisuutensa. Se esittää mieltymyksensä ulkonäön kautta. Se on erittäin tärkeää ja hyödyllistä perheen ostosten yhteydessä. Kun lapsi päättää itse, hän tuntee itsevarmuutta.

Kun ostamme jotain itsellemme, haluamme myös tuntea sen hyvältä. Katsomme itseämme peilistä, vertaamme erilaisia ​​tyylejä ja mahdollisuuksia. Etsimme kaikkein kasvo- ja laadukkaita ratkaisuja. Ei ihme, kun pienet välittävät samasta. Lasten tossut voivat olla tärkeä osa vaatteita, mikä lisää toimintamukavuutta matkojen tai kylmien talvi-iltojen aikana. Se on elementti, joka liittyy kodikkuuteen, kodin lämpöön ja paikkaan, jossa tunnemme olomme turvalliseksi, mukavaksi ja mukavaksi. Koska on mahdollista yhdistää mukavuus, mukavuus, tyyli ja samalla terveys ja korkea laatu - varmistetaan, että tällaiset tossut ovat lapsen mukana jokapäiväisessä hulluudessa tai uinnin jälkeen, juuri ennen nukkumaanmenoa, kun vietät aikaa yhdessä, lämpimän peiton alla, tunnetussa sängyssä, jossa hetki myöhemmin onnellinen uni tulee päivän tunteiden ja hulluuden jälkeen.