American Club Urheilullinen tytön sydän amerikkalainen 15345 vaaleanpunainen valkoinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Tunnetun American Club -yrityksen lasten urheilukengät ovat mukavat ja poikkeuksellisen viehättävät kengät tytölle. Ne vetoavat taaperoon ja täyttävät vaativimpienkin vanhempien odotukset.


American Club -kengät on suunniteltu tarjoamaan lapselle täyden mukavuuden. Kenkä on valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä materiaalista, jonka ansiosta tennarit ovat kevyempiä kuin lasten nahkakengät. Tärkeää on, että sisäpuoli on vuorattu nahkasisäkkeellä, jonka ansiosta jalka ei luista ja hikoile. Jäykkä kantataskuri antaa jalan vakautta ja pitää kengän tukevasti jalassa. Lasten American Club -kengät ovat myös vankka lämpökumipohja, joka suojaa epätasaiselta alustalta, mutta on riittävän joustava, jotta se ei estä lapsen leikkimistä eikä rajoita hänen liikkeitä. Kätevä tarrakiinnitys mahdollistaa kengän nopean pukemisen ja riisumisen.


American Club -kengät sopivat täydellisesti sekä arkeen että urheiluun. Ne ovat kevyitä, mukavia ja tarjoavat riittävän ilmanvaihdon, ja samalla alkuperäisen tyylin ja vaaleanpunaisten värien ansiosta ne vetoavat varmasti tyttöön.

  • Väri: vaaleanpunainen Valkoinen
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen Profiloitu sisäosa
  • Merkki: puute
  • seksiä: Pikkutytöt

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Suosittelen tältä myyjältä ostamiasi kenkiä! Ne ovat kauniita, kevyitä, pohjallinen on nahkaa ja asianmukaisesti profiloitu (litteät jalat profylaksia). Erittäin nopea toimitus ja hyvä yhteydenpito myyjään. MINÄ SUOSITTELEN :)