DEMAR KALOSZE-lumisaappaat harmaa sininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Etsitkö luotettavia jalkineita talvipäiviin tai sateisiin aamuihin? Tutustu PUOLAlaisen yrityksen DEMAR tarjontaan ja löydä ainutlaatuiset sadesaappaat harmaan ja sinisen sävyissä, joissa yhdistyy korkealaatuinen työ ja alkuperäinen muotoilu.

DEMAR-malli (wz.51/13) on tuote ihmisille, jotka arvostavat paitsi mukavuutta ja lämpöä syksyllä ja talvella, myös käytännöllisyyttä ja tyyliä. Valmistettu korkealaatuisimmasta synteettisestä materiaalista, nämä Wellingtonit kestävät poikkeuksellisen kosteutta ja muuttuvia sääolosuhteita. Eristetyt sisätilat tarjoavat lämpöä ja mukavuutta, mikä tekee niistä välttämättömän osa vaatekaappiasi kylmempinä päivinä.

Harmaan värin hienovarainen yhdistelmä herkän sinisen sävyn kanssa antaa jalkineille elegantin ja modernin luonteen. Erotu joukosta ja korosta ainutlaatuista tyyliäsi samalla kun suojaat jalkojasi kosteudelta ja kylmältä. Mielenkiintoinen päällinen lisää esteettisten arvojen lisäksi suojaa ja käyttömukavuutta.

DEMAR Wellington -saappaat ovat täydellinen valinta naisille, jotka ovat aktiivisia säästä riippumatta. Lisäksi DEMAR vahvistaa, että toiminnallisuuden ei tarvitse sulkea pois estetiikkaa. Riippumatta siitä, oletko menossa kävelylle metsään, ohitatko lätäköitä matkalla töihin tai suunnitteletko viikonloppumatkaa kaupungin ulkopuolelle – tämä malli on paras kumppanisi.

Tarjoamme nämä erinomaiset Wellington-saappaat HYVÄN HINTAAN, joten saat laadukkaan tuotteen houkuttelevalla tarjouksella. Älä odota, valitse täydellinen koko ja nauti tunnetun puolalaisen valmistajan DEMAR takaamasta kantokyvyn ja suojan mukavuudesta.

Kutsumme sinut hyödyntämään tarjontaamme ja kokemaan jalkineiden käytännöllisyyden lisäksi myös ainutlaatuisen muotoilun, joka tuo sinulle varmasti monia miellyttäviä hetkiä käytön aikana. Älä anna epämiellyttävän sään pilata päivääsi - valitse DEMAR-lumisaappaat ja kävele askel askeleelta mukavasti ja tyylikkäästi!

  • Ulompi materiaali: muut
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Väri: harmaa sininen
  • Lisäominaisuuksia: puute

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|