3 kotitekoista tapaa murskata uudet kenkäsi nopeasti


Onko uusien kenkien hankinta jännittävä tapahtuma sinulle? Pääsi on täynnä ideoita jumalalliseen ilmeeseen, etkä malta odottaa, että pääset näyttämään ne maailmalle? Kuitenkin kun puet niitä ensimmäistä kertaa, alat tuntea epämukavuutta ja varpaiden ja kantapäiden ympärille ilmestyy kivuliaita rakkuloita? Onneksi tiedämme kuinka estää tämän tapahtuman!

Haluatko olla kaunis? Sinun ei tarvitse kärsiä ollenkaan!

Joidenkin mukaan ollakseen kaunis sinun täytyy kärsiä. Mikään ei voisi olla enempää pielessä! Uudet, juuri laatikosta otettu kengät, vaikka ne näyttävätkin ilmiömäisiltä, ​​vaativat sinulta ehdottomasti hieman kärsivällisyyttä.

Olipa kenkäsi valmistettu luonnollisista tai synteettisistä materiaaleista, niiden on todennäköisesti päästävä sisään. Jopa korkealaatuinen nahka vie aikaa mukauttaa muotonsa jalkaan sopivaksi. Materiaali, josta päällinen on valmistettu, muuttuu vähitellen joustavammaksi ja voit nauttia käyttömukavuudesta.

Kärsivällisyys maksaa

Kun käytät aikaa kenkien ympärillä kävelemiseen, on suuri ero! Se kannattaa tehdä pienin askelin ja laittaa ne vähitellen useista useisiin kymmeniin minuutteihin. Materiaali, josta kengät on valmistettu, venyy luonnollisesti ajan myötä, ja voit helposti tanssia niissä koko yön. 

Mutta muista antaa jalkojen toipua uuden kenkäparin käyttämisestä. Pidä yhden tai kahden päivän taukoja ja jalkasi kiittävät sinua!

Mukavat sukat ovat yhtä tärkeitä. Paksu sukkapari ei todellakaan ole tyylikäs asuste muodikkaisiin korkokenkiin, mutta se voi tarjota sinulle maksimaalisen mukavuuden, kun murskaat niitä kotonasi. Pehmeä materiaali suojaa jalkojasi rakkuloilta ja auttaa venyttämään niitä nopeammin halutulle leveydelle.

Parempi ehkäistä kuin parantaa

Jos tiedät jo, missä mahdollisia hankaumia voi esiintyä, suojaa ne siteillä tai laastareilla periaatteen "ennaltaehkäisy on parempi kuin hoito" mukaisesti.

Pue kengät jalkaan lyhyitä kävelylenkkejä varten ja mene sitten pitkille vaelluksille. Ota pari mukavat kengät mukaasi varmuuden vuoksi. Varaudu siihen, että kenkien luonnollinen rikkoutuminen vaatii kärsivällisyyttä ja voi kestää jopa neljä viikkoa.

Mutta mitä tehdä, kun tärkeä tilaisuus lähestyy kovaa vauhtia, eikä sinulla ole enää aikaa antaa niiden kaatua luonnollisesti? Tutustu vinkkeihimme, jotka auttavat sinua ratkaisemaan tämän ongelman.

# 1 Liotus alkoholin ja veden liuoksessa

Valmista sumutinpullo ja alkoholi-vesiliuos. Suihkuta uusien kenkien sisäosaan sinne, missä ne hankaavat eniten. Levitä niitä sitten noin 20 minuuttia. Toista tämä toimenpide, kunnes kengät sopivat jalkasi muotoon.

# 2 Lämpimän ilmavirran käyttö

Hyväksi todistettu tapa rikkoa nahkakenkiä nopeasti kotona on käyttää lämminilmapuhaltimen kuivausrumpua. Voit nopeuttaa prosessia entisestään käyttämällä paksuja villasukkia jalkoihin. Lämmitä sitten kenkä paikassa, jossa tunnet epämukavuutta. Muista pitää riittävä etäisyys, jotta päällinen ei vahingoitu. Vältä myös kuumennusta paikoissa, joissa kangas tarttuu pohjaan.

# 3 Laajentaminen jääpussilla

Jos sinulla on enemmän aikaa, valitse pakastinmenetelmä. Täytä kaksi muovipussia vedellä, sulje ne tiiviisti ja aseta ne sitten kenkään varpaiden lähelle. Aseta saappaat pakastimeen useiksi tunniksi, kunnes vesi jäätyy kokonaan. Tuloksena oleva jää laajentaa uusien kenkien pintaa.

Vastaa kolmeen keskeiseen kysymykseen

Jos mikään menetelmistä ei tuonut toivottuja tuloksia, kannattaa harkita, onko kenkäpari luotu sinulle. Helpottaaksemme sinua, olemme laatineet kolme kysymystä, joihin sinun tulee vastata.

  1. Oletko varma, että valitsit oikean kokoiset kengät?

Varmista, että juuri ostamasi kengät ovat oikean kokoiset. Jos ei, vaikka kuinka paljon ponnistelet niiden murtamiseen, varpaat ja kantapäät tuntuvat silti epämukavilta.

  1. Ovatko kengät säädetty oikein jalkasi muotoon?

Jos sinulla on ongelmia jaloissasi, kuten hallux tai korkea jalkajalka, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota kenkien oikeaan istuvuuteen. Muuten niiden rikkomisella ei ehkä ole vaikutusta.

  1. Onko kengän sisällä ongelmia?

Huolimaton sauma tai alikehittynyt liimaus kengän sisällä voi tehdä kengistä koskaan mukavia, eivätkä edes pitkät tuntitunnit niiden rikkomiseen ratkaise tätä ongelmaa.

Älä anna periksi ostaa uusia kenkiä

Holly Brubach sanoi kerran, että uudet kengät eivät ehkä paranna särkynyt sydäntä tai migreeniä, mutta ne voivat varmasti lievittää oireita ja parantaa mielialaa.

Älä anna hankauksen ja rakkuloiden pelon estää sinua ostamasta unelmiesi kenkiä. Olemme varmoja, että neuvomme avulla pystyt rikkomaan uuden kenkäparin nopeasti ja tehokkaasti.

Muista, että paras tapa estää hankausta on istua kengät kunnolla. Riittämätön tila sekä ylimääräinen tila voivat aiheuttaa rakkuloita ja varpaille. Jätä kenkään riittävästi tilaa sormiesi liikkumiselle vapaasti. Kun tilaat kenkiä verkkokaupastamme, muista lukea kokoopas, jonka avulla voit helposti säätää kenkiä.