On muistettava, että lasten kengät ovat tärkeitä tehtäviä lapsen asianmukaisessa kehityksessä. Ne eivät ainoastaan salli mukavaa liikettä, vaan myös tukevat erilaisia jalkarakenteita suorituskyvyn parantamiseksi. Lasten jalkojen terveyden vuoksi olemme luoneet erillisen osaston, jossa esittelemme lapsille profylaktisia jalkineita, jotka on luotu yhteistyössä kokeneiden lasten kenkäsuunnittelijoiden ja ortopedian alan asiantuntijoiden kanssa. Tällaisia kenkiä on suositeltavaa käyttää lapsilla, joilla on terve jalka, jotta jalkahäiriöt eivät muodostu. Ne voivat myös täydentää hoitoa ja tukea kuntoutusta.

Meillä on mahdollisuus tarjota tunnetun Bartek-brändin jalkineita - profylaktisia saappaita ja profylaktisia sandaaleja, jotka ovat saatavilla poikkeuksellisen tyylikkäissä malleissa. Bartek on puolalainen yritys, joka on rakennettu terveydelle, kunnolliselle kehitykselle ja lapsen mukavuudelle, ja jonka vahvistaa tämän jalkineen ominaista Healthy Foot -sertifikaatti. Lapsille ehdottamamme profylaktiset jalkineet ovat täysin turvallisia lasten osteoartikulaariseen ja lihaksikkaaseen järjestelmään. Ortopedian näkökulmasta kenkiä kannattaa suositella sekä lapsille että nuorille. Lasten ennaltaehkäisevien jalkineiden valikoima on yhdistelmä muodikasta tyyliä, oikeaa rakennetta ja nykyaikaisia teknologiaratkaisuja. Tämäntyyppisten jalkineiden korkean tason vuoksi kaikki mallit on valmistettu luonnollisesta nahasta tai laadukkaista osista. Lasten ennaltaehkäisevät jalkineet voidaan tunnistaa tyypillisestä rakenteesta, joka koostuu pääasiassa korkeasta ylä-, jäykästä kantasta ja joustavasta pohjasta. Lisäksi tällaisilla kengillä on pehmeä sisustus, joka suojaa hankausta vastaan. Profylaktiset lastenjalkineet ovat täysin muotoiltuja, minkä ansiosta jalka asetetaan oikeaan asentoon. Paremman vaikutuksen aikaansaamiseksi myös fyysisen aktiivisuuden aikana käytetään velcro-sulkemista, mikä on myös suuri apu lapselle ja vanhemmille jokapäiväisessä kiireessä.

Myymälässämme voit tilata lapsille profylaktisia kenkiä, joiden käyttö tuo todellista hyötyä. Tällaiset kengät estävät lasten ja nuorten alaraajojen toiminnallisten vikojen esiintymisen - valgusjalat, litteät jalat, kynnetyt sormet jne. Muodikkaita lapsille tarkoitettuja ennaltaehkäiseviä kenkiä kuluvat sekä vaativimmat lapset että vanhemmat lapset. Terveet kengät, joissa on mielenkiintoisia ompeleita tai sovelluksia, eivät häpeä mitään tyttöä tai poikaa.