On muistettava, että lasten kengillä on tärkeä rooli lapsen kunnollisessa kehityksessä. Niiden avulla voit liikkua mukavasti, mutta myös tukea jalkojen eri rakenteita paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi. Huolestuneena lasten jalkojen terveydestä olemme luoneet erillisen osion, jossa esittelemme ennaltaehkäiseviä lasten jalkineita, jotka on luotu yhteistyössä kokeneiden lasten kenkäsuunnittelijoiden ja ortopedian alan asiantuntijoiden kanssa. Tällaisia ​​kenkiä suositellaan käyttämään lapsilla, joilla on terveet jalat, jotta vältetään jalkaongelmat. Ne voivat myös täydentää hoitoa ja tukea kuntoutusta.

Meillä on mahdollisuus tarjota tunnetun Bartek -tuotemerkin kenkiä - ennaltaehkäiseviä kenkiä ja ennaltaehkäiseviä sandaaleja, jotka ovat saatavilla poikkeuksellisen tyylikkäissä malleissa. Bartek on puolalainen yritys, jonka menestys rakentuu lapsen terveydestä, asianmukaisesta kehityksestä ja mukavuudesta, mikä on vahvistettu tämän merkin jalkineille ominaisesta Healthy Foot -sertifikaatista. Ehdotamamme lasten ennaltaehkäisevät jalkineet ovat täysin turvallisia lasten jalkojen luu- ja nivel-lihaksille. Ortopedisesta näkökulmasta se on erityisesti suositeltava kenkä sekä nuorimmille lapsille että nuorille. Lasten ehkäisevien jalkineiden valikoimamme on yhdistelmä muodikasta tyyliä, oikeaa rakennetta ja moderneja teknologisia ratkaisuja. Tämän tyyppisten jalkineiden korkean tason varmistamiseksi kaikki mallit on valmistettu luonnollisesta nahasta tai korkealaatuisista osista. Ennaltaehkäisevät lasten jalkineet voidaan tunnistaa ominaisrakenteesta, joka koostuu pääasiassa korkeasta yläosasta, jäykästä kantapäästä ja joustavasta pohjasta. Lisäksi tällaisissa kengissä on pehmeä sisäpuoli, joka suojaa hankauksilta. Lasten ehkäisevät jalkineet on muotoiltu täydellisesti, minkä ansiosta ne asettavat jalan oikeaan asentoon. Vielä parempaa vaikutusta oikeaan jalkatukeen, myös liikunnan aikana, käytetään tarrakiinnitystä, joka on lisäksi suuri apu lapselle ja vanhemmalle päivittäisen kiireen aikana.

Myymälästämme voit tilata lapsille ehkäiseviä kenkiä, joiden käytöstä on todellista hyötyä. Tällaiset kengät estävät alaraajojen toiminnallisten vikojen muodostumisen lapsilla ja nuorilla - valgusjalat, litteät jalat, varpaiden kynsien sijoittelu jne. Ehdotamamme muodikkaat ennaltaehkäisevät kengät lapsille ovat halukkaita myös vaativimmilla pikkulapsilla ja vanhemmilla lapset. Kukaan tyttö tai poika ei häpeä terveitä kenkiä, joissa on mielenkiintoisia ompeleita tai sovelluksia.