Artikkelit

  • 2021-07-03

Naisten letkukengät - mitkä kengät sopivat letkuun

Monien kausien ajan putket ovat ylittäneet menestyksekkäästi muita naisten housumalleja. Se on naisten innokkaasti valitsema tyyppi, koska se sopii täydellisesti kaikenlaisiin hahmoihin ja korostaa naisellisia muotoja, mutta tekee myös jaloista optisesti pidempiä ja ohuempia. Riippumatta siitä, millaista muotoilua haluat säveltää, putket sopivilla lisävarusteilla ovat täydellisiä. Mitkä kengät sopivat naisten letkuihin? Esittelemme ehdotuksemme.

  • 2021-06-25

Ruokasooda kenkiin. Kenkien puhdistus ruokasoodalla

Ruokasooda on tuote, joka löytyy todennäköisesti jokaisesta kodista. Harvat tietävät, että sen monipuolisen käytön lisäksi keittiössä sitä voidaan käyttää myös tehokkaana kenkäpuhdistusaineena! Tässä on hienoja vinkkejä ruokasoodan levittämiseen, jotta kengät pysyvät kuohuviininä.

  • 2021-06-25

Kuinka palauttaa mokkanahkojen väri?

Säämiskänahan hoito voi tuntua varsin ongelmalliselta, kun taas kankaan haalistuva väri on yleinen syy suosikkikenkiesi irrotukseen. Sen ei tarvitse olla näin! Tulemme auttamaan ja ehdotamme, kuinka mokkanahkojen voimakas väri palautetaan, jotta niitä voidaan käyttää monina vuodenaikoina.

  • 2021-06-25

Miten ja millä puhdistaa kengän valkoinen pohja?

Jäännökset mutaa, vihreää ruohoa ja jopa auringonvaloa saavat kengän pohjat menettämään alkuperäisen, lumivalkoisen värin. Selvitä, kuinka hoitaa valkoiset pohjat, jotta vältät ennenaikaisen kulumisen. Alla on hyviä vinkkejä valkoisen pohjan puhdistamiseen.

  • 2021-06-09

Rasvaisten tahrojen poistaminen luonnollisesta nahasta. Ota selvää tehokkaista tavoista

Öljyiset tahrat kengissä ovat yksi vaikeimmista tahroista, koska niitä on erittäin vaikea poistaa, varsinkin jos ne näkyvät luonnollisessa nahassa. On syytä huomata, että sileälle lajikkeelle lisäksi luonnolliselle nahalle voi olla ominaista harjakset (lyhyemmät tai pidemmät), mikä tarkoittaa, että tämä materiaali vaatii erityistä ja erilaista hoitoa. Rasvaisten tahrojen poistaminen luonnollisesta nahasta on vaikeaa, mutta tehokkaita tapoja on useita.

  • 2021-06-08

Naisten muodolliset kengät. Mikä malli valita?

Naisten juhlakengät ovat jalkineita, joissa on yhdistettävä useita tärkeitä ominaisuuksia, kuten tyylikkyys, monipuolisuus ja ajaton tyyli. Lisäksi niiden on oltava myös mukavia. Mikä malli muodollisista kengistä valita? Mihin kannattaa kiinnittää huomiota ostoksilla?

  • 2021-06-07

Kuinka ja miten poistaa suola kengistä?

Natriumkloridi eli suosittu tiesuola, joka ripotellaan jalkakäytäville talvella, on tarkoitettu ensisijaisesti jalankulkijoiden turvallisuuden takaamiseen. Vaikka sillä on erittäin tärkeä rooli, sillä on myös negatiivinen vaikutus talvikenkiemme ulkonäköön. Kuinka suojata kengät suolaa vastaan? Kuinka ja miten poistaa suola kengistä?

  • 2021-06-07

Naisten kenkien nimet ja tyypit. Tarkista, tunnetko ne kaikki

Tieto kenkäkaupoista saatavilla olevista naisten kengistä on helpompaa löytää tarvitsemasi malli ja vähentää etsimiseen kuluvaa aikaa. Kuinka löytää itsesi kaikkien nimien ja termien sokkelosta? Erityisesti sinulle olemme laatineet täydellisen luettelon jalkineista. Tarkista, tunnetko ne kaikki.

  • 2021-05-09

Kuinka valita kengät pellavahousuille?

Pellava on kangas, joka saa yhä enemmän huomiota ja tulee ylpeänä suosittujen muotitalojen kokoelmiin. Lähes kaikki vaatteet on ommeltu siitä, mutta pellavahousut ovat suosituimpia. Sekä nais- että mieskäyttäjät rakastavat heitä. Mihin yhdistää liinavaatteet? Kuinka valita kengät pellavahousuille? Katso inspiraatiomme.

  • 2021-05-09

Mukavat sandaalit pyhiinvaellukselle. Mitkä pyhiinvaelluskengät?

Kävelypyhiinvaellukset ovat uuvuttavaa toimintaa. Kuinka valmistautua näin vaativaan marssiin? Tärkeintä on valita oikeat jalkineet. Ovatko pyhiinvaellus sandaalit hyvä valinta? Kyllä, edellyttäen, että ne täyttävät lukuisat kriteerit, jotka vaikuttavat mukavuuteen vaelluksen aikana. Mitkä olisivat mukavat sandaalit pyhiinvaellukselle? Tässä muutamia vinkkejä.