Artikkelit

  • 2022-09-23

Mukava ja naisellinen. Löydä suosikkimalleihimme litteät kengät hameisiin ja mekoihin

Tällä kaudella keskitymme käteviin ratkaisuihin! Onneksi mukavuus voi kulkea käsi kädessä tyylikkään lopputuloksen kanssa. Jos et halua tinkiä mukavuudesta tai naisellisesta ulkonäöstä, valitse hameisiin ja mekkoihin litteät kengät. Tasapohjaiset kengät toimivat sekä lämpiminä että kylminä päivinä varmistaen, että jalat tuntevat ansaitsemansa mukavuuden.

  • 2022-09-23

Naisten puku ei vain toimistoon. Neuvomme mitkä kengät sopivat hänelle

Viime aikoina naisten puvuista on tullut erittäin suosittuja. Monet naiset käyttävät niitä paitsi toimistossa, myös erilaisissa tapahtumissa - häissä, jälkijuhlissa, kasteissa. Naisten puvun ei tarvitse olla vain osa eleganttia tyyliä. Niitä voi myös menestyksekkäästi käyttää päivittäin. Mietitkö, mitkä kengät sopivat naisen pukuun? osuit loistavasti!

  • 2022-09-23

Tyttöistä, rock-tyyliä vai kenties cowboytyyliä? Valitsemme kengät valkoiseen mekkoon

Valkoiset mekot eivät ole vain morsiamille! Tämä klassinen väri sopii niin arkeen kuin suurempiinkin tilaisuuksiin. Tarvitset vain oikein valitut tarvikkeet. Neuvomme, mitkä kengät sopivat eri tavoin muotoillun valkoisen mekon kanssa.

  • 2022-09-22

Talvisaappaat - muodikkaat, lämpimät ja mukavat. Yleiskatsaus suosikkimalleistamme

Saappaat ovat erinomainen valinta huonoon talven säähän. Universaali leikkaus, kiistaton mukavuus ja monipuolisuus ovat vain osa niistä asioista, joista rakastamme niitä niin paljon. Mietitkö, mitkä mallit ovat tämän kauden muodikkaimmat ja minkä kanssa niitä pukea? Olemme laatineet yleiskatsauksen, josta löydät kaikki nämä tiedot.

  • 2022-09-21

Valitsemme talvijuoksukengät

Pidätkö juoksemisesta? Älä anna tulevan talven estää sinua tekemästä tätä fyysistä toimintaa. Hanki lämpöalusvaatteet ja sopiva kenkäpari, jotka antavat sinulle tarvittavan suojan pakkaselta ja huonoilta sääolosuhteilta. Tässä muutamia vinkkejä siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon talvijuoksukenkiä ostaessa.

  • 2022-09-20

Emme pelkää talvea! Valitsemme lapselle talvikengät

Etsitkö täydellisiä talvisaappaat kaksivuotiaalle? Tai ehkä mietit, mitkä lumikengät sopivat viisivuotiaalle? Riippumatta siitä, kuinka vanha lapsesi on, haluat varmasti talvijalkineiden olevan toimivia ja samalla lapsen mielellään käyttämiä. Meillä on tapa!

  • 2022-09-19

Rullatut nilkkajalat: osuma vai kitti?

Syksy-talvikausi on täydessä vauhdissa, ja mietit vielä, pitäisikö jalka työntää saappaisiin, kääriä ylös, vai kenties venyttää päällisen päälle? Tiedämme mitä tehdä näyttääksemme aina muodikkaalta ja tyylikkäältä. Opi joitain todistettuja sääntöjä ja nauti jumalallisesta lopputuloksesta.

  • 2022-09-19

Varpaille, rakkuloita, hankausta? Meillä on tapa heille!

Jäykät, huonosti istuvat kengät voivat tehokkaasti vaikeuttaa elämää. Kivuliaat naarmut pahenevat joka askeleella, ja mietitkö, voidaanko se estää? Olet oikeassa paikassa! Oppaastamme löydät todistettuja tapoja saada hankaavia kenkiä.

  • 2022-09-14

Valitsemme kengät kevättakkiin

Keväällä naiset kurkottavat innokkaasti päällysvaatteita. Klassiset trenssitakit ja solmitut tai kaksiriviset takit hillityillä tai ylellisillä korosteilla hallitsevat sekä catwalkeilla että kaduilla. Mietitkö kuinka sovittaa saappaasi takkiisi keväällä? Ota selvää temppuistamme!

  • 2022-09-14

Talvisaappaat hänelle ja hänelle

Tuleva talvi tarkoittaa, että etsit täydellisiä kenkiä, jotka eivät vain kestä kylmiä ja epäsuotuisia säämuutoksia, vaan näyttävät myös tyylikkäiltä? Mietitkö, mitä muita ominaisuuksia talvijalkineiden tulisi täyttää, jotta ne palvelisivat sinua vuosia? Olet oikeassa paikassa! Tiedämme vastaukset kysymyksiisi.