Artikkelit

  • 2023-05-30

Toukokuu opas uusiin tuotteisiin KeeShoes-kaupassa

Kuten joka kuukausi, verkkokauppaamme ilmestyi ilmiömäisiä uusia jalkineita, joiden ansiosta osoitimme jälleen, että kilpailukykyinen hinta voi kulkea käsi kädessä erinomaisen laadun ja moitteettoman ulkonäön kanssa. Tutustu uusimpiin malleihin ja opi muotoilemaan ne näyttämään upeilta suunnitelmistasi riippumatta.

  • 2023-05-30

Pääosissa: ruskeat tossut. Inspiroidu!

Tytöt pitävät ruskeasta. Eikä vain heitä! Todisteena tästä ovat ruskeat varvastossut - ajattomia, universaaleja ja tyylikkäitä. Voit käyttää niitä useaan otteeseen, ja joka kerta ilahdut täydellisellä ulkonäöllä. Jos etsit inspiraatiota ulkonäköön ruskeilla varvastossoilla, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme keränneet ne sinulle yhteen paikkaan. Työskennellä!

  • 2023-05-30

Turkistossut - osui vai ei?

Turkistakit, takit ja käsilaukut on varattu talveksi. Jos kuitenkin olet yksi tämän kodikkaan trendin ystävistä, sinun ei tarvitse luopua siitä kesällä. Sinun tarvitsee vain lisätä turkistossut jalkinekokoelmaasi. Mietitkö, kuinka voit käyttää niitä yhdessä kesävaatekaappisi kanssa? Näihin ja muihin kysymyksiin löydät vastaukset oppaastamme.

  • 2023-05-29

Valitsemme kengät rannalle ja uima-altaalle

Toukokuun loppu on viimeinen kutsu etsiä kenkiä tämän vuoden lomalle. Jos aiot viettää ne uima-altaalla tai rannalla, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa olemme koonneet arvokkaimmat vinkit, jotka auttavat sinua tekemään oikean valinnan. Inspiroidu!

  • 2023-05-29

Pääosissa: Crocs

Jotkut rakastavat niitä, toiset vihaavat niitä. Crocsit, vaikka ne näyttävätkin varsin ... erityisiltä, ​​eivät silti menetä suosiotaan. Nämä kengät ovat helppohoitoisia, mukavia, liukumattomia, vaurioitumattomia ja antibakteerisia. Tarkista, milloin käytät Crocsia ja mihin niitä yhdistetään saadaksesi epätavallisen lopputuloksen.

  • 2023-05-29

Tyylikäs opas. Tarkista, mitkä kengät sopivat suosikkishortseihisi

Shortsit ovat erottamaton osa naisten ja miesten kesävaatekaappia ympäri maailmaa. Lukemattomien väri-, leikkaus- ja kuviovaihtoehtojen ansiosta voit käyttää niitä eri tilanteisiin. Mietitkö, mitkä kengät toimivat parhaiten suosikkishortsesi kanssa? Olet tullut oikeaan paikkaan! Tästä oppaasta löydät runsaasti tyyliinspiraatiota.

  • 2023-05-29

Valitsemme kengät pellavahousuihin

Pellavahousut ovat tulevan kesän ehdoton hankinta. Sekä naiset että miehet rakastavat heitä. Ei ihme! Tämä vaatekaappi on vertaansa vailla. Pellavahousut ovat ilmavia ja äärimmäisen mukavia, ja samalla suhteellisen helppoja muotoilla. Mietitkö, mitä kenkimalleja voit yhdistää niihin? Löydät vastauksen tähän kysymykseen tästä oppaasta.

  • 2023-05-28

Katso kuinka hoidat suosikkikenkiäsi kesällä

Kesä tulee nopeasti. Miellyttävän lämpimät lämpötilat voivat kuitenkin rasittaa suosikkikenkiäsi, jolloin väri haalistuu tai syntyy epämiellyttävä haju. Tässä oppaassa kerromme, kuinka hoidat suosikkikesäkenkiäsi helposti, jotta voit nauttia niiden erinomaisesta kuntosta ja ulkonäöstä vielä pidempään.

  • 2023-05-28

Mitä kenkiä popkulttuurin tärkeimmät ikonit käyttivät? Inspiroidu!

Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Elvis Presley, Michael Jackson… Nämä ovat nimiä, jotka kaikki tietävät. Vaikka kaikki nämä hahmot olivat hyvin erilaisia, heistä tuli kaikkien aikojen symboleja, ja muisto heistä elää edelleen. Joten miksi et inspiroituisi katsomalla popkulttuurin tärkeimpien ikonien kenkiä?

  • 2023-05-24

Kengät alakulttuurien tunnusmerkkinä

Monien ihmisten kenkämallistoihin kuuluvat Doc Martens, Converse-lenkkarit, saappaat ja Adidas. Vaikka näitä kenkiä ei nykyään ole varattu yksinomaan tietyille alakulttuureille, ne olivat ennen ehdottomasti niiden tunnusmerkki. Jos olet kiinnostunut näiden kenkien historiasta, olet tullut oikeaan paikkaan. Aloitetaan!