Artikkelit

  • 2021-07-03

Naisten letkukengät - mitkä kengät sopivat letkuun

Usean vuoden ajan putket ovat onnistuneesti ylittäneet muut naisten housujen mallit. Se on naisten innokkaasti valitsema tyyppi, koska se ei vain sovi täydellisesti mihin tahansa hahmoon korostaen naisellisia muotoja, mutta tekee myös jalat optisesti pidemmiksi ja hoikkaiksi. Riippumatta siitä, minkä tyyliä haluat säveltää, putket ja sopivat lisävarusteet ovat täydellisiä. Mitkä kengät sopivat naisten letkuun? Esitämme ehdotuksemme.

  • 2021-06-25

Ruokasoodaa kengille. Kenkien puhdistaminen soodalla

Ruokasoodaa on tuote, jota todennäköisesti löytyy jokaisesta kodista. Harvat ihmiset tietävät, että keittiön monipuolisen käytön lisäksi sitä voidaan käyttää myös tehokkaana kenkäpuhdistusaineena! Tässä on hienoja vinkkejä siitä, miten voit käyttää ruokasoodaa pitämään kengät kuohuviinien puhtaina.

  • 2021-06-25

Kuinka palauttaa mokkanahkojen väri?

Seemisnahan hoito voi tuntua melko ongelmalliselta, kun taas kankaan haalistuva väri on yleinen syy suosikkikenkäsi irtoamiseen. Sen ei tarvitse olla niin! Tulemme apuun ja ehdotamme, miten mokkanahat saatetaan palauttaa voimakkaaksi, jotta niitä voidaan käyttää monen vuoden ajan.

  • 2021-06-25

Kuinka ja millä puhdistaa kengän valkoinen pohja?

Jäännösmuta, vihreät ruohotahrat ja jopa auringonvalo saavat kenkien pohjat menettämään alkuperäisen, lumivalkoisen värinsä. Selvitä, miten valko-pohjaiset kengät hoidetaan oikein ennenaikaisen kulumisen välttämiseksi. Alla on hienoja vinkkejä valkoisen pohjan puhdistamiseen.

  • 2021-06-09

Rasvaisten tahrojen poistaminen luonnollisesta nahasta. Opi tehokkaita tapoja

Öljyiset tahrat kengissä ovat yksi vaikeimmista tahroista, koska niitä on erittäin vaikea poistaa, varsinkin jos ne näkyvät luonnollisella nahalla. On syytä korostaa, että luonnolliselle nahalle, sileän lajikkeen lisäksi, voi myös olla tunnusomaista harjakset (lyhyemmät tai pidemmät), mikä tarkoittaa, että tämä materiaali vaatii erityistä ja erilaista hoitoa. Rasvapitoisten tahrojen poistaminen luonnollisesta nahasta on vaikeaa, mutta on olemassa useita tapoja, jotka voivat olla tehokkaita.

  • 2021-06-08

Naisten muodolliset kengät. Mikä malli valita?

Naisten muodolliset kengät ovat jalkineita, joissa tulisi yhdistää useita tärkeitä ominaisuuksia, kuten tyylikkyys, monipuolisuus ja ajaton tyyli. Lisäksi niiden on oltava myös mukavia. Mikä virallisten kenkien malli valita? Mitä kiinnittää huomiota ostoksilla?

  • 2021-06-07

Kuinka ja miten suola poistetaan kengistä?

Natriumkloridi, ts. Talvisin jalkakäytävälle levitetty suosittu tien suola, on ensisijaisesti tarkoitettu jalankulkijoiden turvallisuuden takaamiseksi. Vaikka sillä on erittäin tärkeä rooli, sillä on myös kielteinen vaikutus talvijalkineidemme ulkonäköön. Kuinka suojata kenkiä suolan sisäänpääsyltä? Kuinka ja miten suola poistetaan kengistä?

  • 2021-06-07

Naisten kenkien nimet ja tyypit. Tarkista, tunnetko ne kaikki

Kenkäkaupoissa saatavilla olevien naisten kenkätyyppien tuntemus helpottaa tarvitsemasi mallin löytämistä ja vähentää hakemiseen kuluvaa aikaa. Kuinka löytää itsesi kaikkien nimien ja termien sokkeloon? Erityisesti sinulle olemme laatineet täydellisen luettelon jalkineista. Tarkista, tunnetko ne kaikki.

  • 2021-05-09

Kuinka valita kengät pellavahousuihin?

Pellava on kangas, joka saa yhä enemmän huomiota ja pääsee ylpeänä suosittujen muotitalojen kokoelmiin. Lähes kaikki vaatteet on ommeltu siitä, mutta pellavahousut ovat suosituimpia. Sekä nais- että miespuoliset käyttäjät rakastavat heitä. Mitä pellava yhdistää? Kuinka valita kengät pellavahousuihin? Katso inspiraatiomme.

  • 2021-05-09

Mukavat sandaalit pyhiinvaellukselle. Mitä pyhiinvaelluskenkiä?

Kävelypyhiinvaellukset ovat uuvuttavaa toimintaa. Kuinka valmistautua niin vaativaan marssiin? Tärkeintä on valita oikeat jalkineet. Ovatko pyhiinvaellussandaalit hyvä valinta? Kyllä, edellyttäen, että ne täyttävät lukuisat kriteerit, jotka antavat sinulle mukavuutta vaelluksen aikana. Mitkä ovat mukavat sandaalit pyhiinvaellukselle? Tässä on joitain vinkkejä.