Inblu - vähän aurinkoista Italiaa Puolan kaduilla

Inblu on italialainen yritys, joka aloitti historiansa jalkineilla 1970 -luvulla kantapäät ja pohjat. Näiden elementtien tuotannosta saadun kokemuksen ansiosta Inblu kengät erottuvat markkinoilla poikkeuksellisen hyvin muotoilluilla pohjilla. Brändi pyrkii vastaamaan asiakkaidensa odotuksiin tarjoamalla muodikkaita malleja ja nykyaikaisia ​​kenkiä. Inblu on täydellinen merkki ihmisille, jotka arvostavat mukavuutta ja tyyliä edulliseen hintaan.

Inblu -sandaalit - italialaista muotoilua edulliseen hintaan

Inblu-yritys tunnetaan parhaiten korkealaatuisten kesäjalkineidensa valmistamisesta: varvastossut, varvastossut ja sandaalit. Yksinkertaisuus ja mukavuus päivittäisessä käytössä - nämä prioriteetit ohjasivat italialaisia ​​suunnittelijoita luodessaan Inblu -kenkiä.

Inblu naisten kengät - keveyttä ja mukavuutta

Löydämme yrityksen tarjouksesta sandaalit Inblu valmistettu korkealaatuisesta muovista, joka mahdollistaa kevyiden ja mukavien jalkineiden valmistuksen. Mallien yksinkertaisuuden ansiosta voit sovittaa kengät helposti moniin tyyleihin. Sandaalit Inblu Ne sopivat täydellisesti kesäkävelyille tai rentoihin perhetapahtumiin luonnon helmassa. Toisaalta varvastossut ovat täydellinen valinta rannalle tai uima-altaalle, jossa mukavuus ja mukavuus lasketaan. Jalkineet naisten- Inblu on täydellinen naisille, jotka valitsevat mukavat ja edulliset kengät.

Inblu miesten kengät - mukavuus ja täydellinen profiili

Italialainen yritys muistaa myös miesten tarpeet, jotka löytävät heille kesäksi sopivat vaihtoehdot. Sandaalit Inblu on mukavat jalkineet, hyvin muotoillut ja istuvat Urosj jalat. Voit myös luopua tarjouksesta Inblu -tossutjonka avulla voit nauttia mukavuudesta myös neljän nurkan yksityisyydessä. Ne sopivat täydellisesti miehille, jotka keskittyvät mukavuuteen kaikissa tilanteissa.

Inblu -kengät - jalkineet vaativille asiakkaille

Monet pitävät kenkien ulkonäköä miellyttävämpänä. Samaan aikaan epämukavien ja epäterveellisten jalkineiden käyttämisen seurauksena voi olla esimerkiksi hallux. Inblu -kenkien luojat eivät unohda asiakkaidensa terveyttä. Italialaisen yrityksen jalkineita suositellaan ihmisille, jotka voivat altistua poikittaisille tai pitkittäisille litteille jaloille. Erityisen profiilipohjallisen ansiosta kengät mukautuvat jalkan luonnolliseen, fysiologiseen muotoon.

Muutamia mielenkiintoisia faktoja yrityksestä ja Inblu -kengistä

Inblu -brändi on edelläkävijä nykyaikaisen CHIPS -tuotantomenetelmän - muutoin ruiskuvalun - käytössä. Tämä menetelmä mahdollistaa päällisen, vuoren ja pohjan liittämisen ilman liimaa tai muita liimatuotteita. Inblu käyttää kenkiensä valmistukseen polyuretaania, mikä takaa kenkien suuren joustavuuden. Innovatiivinen tuotantoidea ja uusi kokoonpanotekniikka mahdollistivat italialaisen yrityksen murtautumisen maailmanmarkkinoille.

Inblu on yritys, joka huolehtii aktiivisesti luonnosta ja säästää energiaa. Uusiutuviin energialähteisiin perustuvien innovatiivisten teknologioiden käyttö ja sitoutuminen luontoon luonnehtivat Inblun vastuullista toimintaa.

Jos lyöt vetoa terveistä ja mukavista jalkineista, tutustu Inblu -tuotetarjoukseen!