valmistajat
4F Abloom Aclys Adanex Adidas Aeros Aloeloe American Club Anabelle Anesia Paris Angello Anis Antylopa Aqua-Speed Arka Armani Jeans Arrigo Bello Asics Atletico Atut Ax Boxing B.one Badura Balada Bartek Bartuś Befado Bella Paris Bello Star Best Shoes Bestelle Betler Big Star Birkenstock Bona ButyModne COLORFUL Camo Camper Caprice Caterpillar Ch. Creation Chc Shoes Christine Cink Me Clowse Cm Paris Coco Perla Comer Converse Corina DK Danic Daniel Daszyński Demar Diamantique EXQUILY Ea7 Emporio Armani Ecco Edeo Eksbut Ellesse Emaks Emu Australia Encor Erynn Escott Espinto Evento Fama Fila Filippo Forever Folie GISICODE GUAPISSIMA Gamis Gant Gemre Gianmarko Givova Goodin Gregors Grisport Groto Gogo Haner Hengst Hugotti Hunter Ideal Shoes Inblu Inna marka Inny Ipanema J. Star JESSY ROSS Janessa Jennika Joma Juliet Jumex Kaniowski Kappa Kayla Kayla Shoes Kazkobut Keds Korda Kotyl Kylie L. Day Lacoste Laura Mode Le Coq Sportif Lee Cooper Lemon Jelly Lily Shoes Lucky Shoes Mannika Marco Marquiiz Marquiz Mazaro Mazurek McArthur McKey Mckeylor Mido Miko Miss Miss Laura Mizuno Mojo Moskała Mttrek Mulanka Muto N/M Napapijri Naszbut Native Nessi New Age New Balance New Tlck Neścior Nike Nike Jordan Nikopol Nio Nio Original Walkman Shoes Outhorn Palladium Pees Pilpol Primavera Puma Queen Vivi Queentina RTX WALK Reebok Ren But Renda Rider Riko Rucanor SDS SHELOVET Sabatina Sagan Sala Saucony Seastar Sergio Leone Sergio Todzi Sixth Sens Sixth Sense Skechers Small Swan Solo Speedo Sport Sprandi Super Me Super Mode Superga Sweet Shoes Szydłowski The North Face Timberland Tommy Hilfiger Toms Top Shoes Tullo Tur Ugg Under Armour Vans Versace Jeans Vgy Max Via-Nova Vices Vices New Collection Vinceza W. Potocki Weide Yes Mile Zarro foreverfolie

Adanex-kengät

59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
36 37 38 41
69,00 zł
49,00 zł
36 37 38 40 41
59,00 zł
49,00 zł
37 38 39 40 41
69,00 zł
49,00 zł
37 41
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
36 37 39 40
59,00 zł
49,00 zł
37 38 39 40
59,00 zł
49,00 zł
41 42 43
59,00 zł
49,00 zł
37 38 41
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
79,00 zł
69,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach

Adanex on puolalainen yritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus koti- ja virkistysjalkineiden tuotannosta ja toimituksesta. Yhtiön idea on valmistaa korkealaatuisia tuotteita, joilla on korkeat toiminnalliset parametrit, mielenkiintoinen muotoilu ja kiistaton mukavuus.


Saattaa näyttää siltä, että tällainen yksinkertainen tuote, joka on suosittu tossut ja fläppikengät, ei voi olla parempi, mutta vain tavallinen. Ja vielä. Adanex-tuotteet ovat tällaisten väitteiden selkeä kieltäminen. Lisäksi heillä on etuja, jotka voivat houkutella jopa vaativimpia kuluttajia.


Taistelussa tärinää vastaan


Adanex-jalkineiden erottaminen muiden valmistajien malleista on materiaalia, joka imee tärinää ja kuormitusta pohjaan. Tätä tarkoitusta varten käytetty polyuretaani on erinomainen materiaali kävelyn ei-toivottujen vaikutusten poistamiseksi. Kaikki kiitos sisäpuolella olevan mikrorakenteisen rakenteen ansiosta. Se absorboi mikro-iskuja ja tärinää syntyy alustan ja maan välisessä rajapinnassa, kun askeleita suoritetaan.


Tuskin kukaan ei ymmärrä, että tällaisen poiston puuttumisella on erittäin kielteinen vaikutus niveliin, erityisesti nilkkaan ja polviin. Adanex tietää tämän, minkä vuoksi hänen jalkineitaan suunnitellessaan hän otti huomioon ratkaisun soveltamisen, joka poistaa haitalliset vaikutukset. Ja tämä on vain etujen etu.


Monimuotoisuus ja muotoilun valinta


Myymälässämme olevissa malleissa hallitsee sisätiloissa käytettävät tossut. Erityisen heille on ominaista erittäin laaja valikoima värejä ja muotoilua, käytännössä markkinoiden laajin.


On syytä korostaa, että mallit eivät rajoitu pelkästään värien sekoittamiseen yhden mallin sisällä, tai monoväristen jalkineiden luomiseen. Löydämme myös suuren määrän "pukeutuneita" malleja, esim. Kukkia, pantterin ihoa, yläriviä tai symmetrisiä kohokuvioita. Erityisesti nämä äskettäin tekivät mielenkiintoisen vaikutelman, joka voi olla yllätys niitä käyttäville.


Materiaalit, jotka antavat mielihyvää


Adanexin valmistuksessa käytettäviä materiaaleja varten tarvitaan pieni kuvaus. Pohjojen terveyshyödyt on jo kuvattu. On lisättävä, että se on erittäin joustava, kestävä ja kestävä. Ihmiset, jotka ovat joutuneet vaihtamaan tossut heidän kantansa "kantapään" vuoksi, arvostavat tätä tosiasiaa. Lisäksi niillä on liukumaton rakenne, joka poistaa liukastumis- ja putoamisvaaran.


Tossujen yläpuolella on puolestaan miellyttävä kosketuskangas, kestävä, kestävä ja pyyhkäisevä, mukaan lukien nopea värin menetys.


Tällaisten materiaalien käytön kiistaton etu on niiden joustava muoto, jonka ansiosta niiden säilytyksessä ei ole ongelmia, ja poistetaan vaatekaapista pitkän ajan jälkeen, mutta ne sopivat hyvin jalkaan. Tämä on hyvä ratkaisu tapauksissa, joissa haluamme saada hätätilan parin vieraille.


Muutama sana tossutyypeistä


Tossujen käsite, vaikkakin näennäisesti ilmeinen ymmärtää, ei tarkoita, että tämän nimen alla on yksi ja sama jalkine. Voit nähdä sen hyvin tämän tuottajan esimerkissä.


Tarjottujen mallien joukossa löydämme sekä ne, jotka peittävät koko jalka perusteellisesti, että niissä on lovi sormilla. Ensimmäinen tarjoaa lämpöä ja mukavuutta joka tilanteessa, mikä tekee niistä täydellisen rentoutumiseen kotona. Toiseksi, mukavuuden lisäksi, on myös tietty annos ilmavuutta, mikä tekee niistä ihanteellisen liikkua huoneistojen sisällä sekä uloskäynnin parvekkeelle tai terassille. Mikä on tärkeää, molemmilla tyypeillä on siisti ja miellyttävä ilme.


Bambu-tyyliin valmistetaan erillinen tossutyyppi, joka on rakennettu nilkkaan. Tämä tyyppi tarjoaa suurimman lämmitysmäärän, jonka avulla voit pitää jatkuvasti jalan lämpötilan. Heidät luotiin termofiilisten ihmisten ajatuksella, mutta myös sisätiloissa, joissa on luonnoksia ja jossa on viileämpi lämpötila.


Tarjousta täydentää täysin luonnollisesta nahasta valmistettujen läppien malli. Täysin sisäänrakennettu etuosa rei'ityksen ansiosta tarjoaa ilmankierron ja helpottaa kosteuden hallintaa.


Kutsumme sinut tutustumaan Adanex-kenkien tarjoukseen.