valmistajat
4F Abloom Aclys Adanex Adidas Aeros Aloeloe American Club Anabelle Andy Z Anesia Paris Angello Anis Antylopa Aqua-Speed Arka Armani Jeans Arrigo Bello Asics Asylum Atletico Atut Ax Boxing B.one BLESS Badura Balada Bartek Bartuś Befado Belle Women Bello Star Best Shoes Bestelle Betler Big Star Birkenstock ButyModne Camo Camper Caprice Caterpillar Ch. Creation Chc Shoes Christine Cink Me Cm Paris Coco Perla Comer Converse Corina DK Danic Daniel Daszyński Demar Domeno Dr Martens Dr.Martens EXQUILY Ea7 Emporio Armani Ecco Edeo Eksbut Ellesse Emu Australia Encor Erynn Escott Espinto Evento Fama Fila Filippo Flyfor Forever Folie G2G/Good To Great GUAPISSIMA Gamis Gant Gianmarko Goodin Gregors Grisport Groto Gogo Haner Hasby Hengst Hugotti Hunter Ideal Shoes Inblu Inna marka Inny Ipanema J. Star JESSY ROSS Joma Juliet Jumex Kati Kayla Kazkobut Keds Kerline Korda Kotyl Krisbut Kylie L. Lux. Shoes Lacoste Laura Mode Le Coq Sportif Lemon Jelly Lily Shoes Lovery Lucca Lucky Shoes Marco Marquiz Mazaro McArthur McKey Mckeylor Mido Miko Milaya Miss Laura Mizuno Mojo Moskała Mttrek NNP Napapijri Naszbut Native Nessi New Age New Balance New Tlck Neścior Nike Nikopol Nio Nio Outhorn Palladium Pees Per-Tutti Pilpol Primavera Puma Queen Vivi Queentina R'S RTX WALK Rapter Reebok Ren But Renda Rider Riko Rucanor SDS SHELOVET Sabatina Sagan Sala Saucony Seastar Sergio Leone Sergio Todzi Sixth Sense Skechers Small Swan Solo Sorrento Speedo Sport Sprandi Super Me Super Mode Superga Sweet Shoes Szydłowski The North Face Timberland Tommy Hilfiger Toms Tony Top Shoes Tullo Tur Ugg Under Armour Vans Versace Jeans Vgy Max Via Giulia Via-Nova Vices Vinceza Weide Wilady Wrangler Yes Mile Zarro Zaxy

Anabelle-kengät

239,00 zł
179,25 zł

Saatavilla olevat koot:

36 | 37 | 38 | 39
239,00 zł
179,25 zł

Saatavilla olevat koot:

37 | 38 | 39 | 40
209,00 zł
156,75 zł

Saatavilla olevat koot:

36 | 37 | 38 | 39 | 40
209,00 zł
156,75 zł

Saatavilla olevat koot:

37 | 38 | 39
469,00 zł
229,00 zł

Saatavilla olevat koot:

36 | 38
449,00 zł
219,00 zł

Saatavilla olevat koot:

37
349,00 zł
169,00 zł

Saatavilla olevat koot:

36 | 39
239,00 zł
129,00 zł

Saatavilla olevat koot:

39

Anabelle-kengät - kompromissi mukavuuden ja tyylikkyyden välillä

Kengät ovat jokaisen naisen tyylin koristelu. Jokainen meistä tietää kuitenkin, että jopa parhaiten pukeutunut asu voi pilata huonosti valittuja jalkineita. Kyse ei ole pelkästään kengän ulkonäöstä, vaan myös sen huonosta profiloinnista. Brändi yhdistää jalkineiden modernin muotoilun ja sen mukavuuden Anabelle. kengät brändit pitävät erityisesti naisia, jotka eivät halua luopua eleganssista mukavuuden nimissä.

Anabelle-naisten kengät - ajatonta ja trendien mukaan

Tuotemerkki täyttää suuren joukon naisia, jotka ammatillisista syistä viettävät suurimman osan päivästä korkokengillä, mutta samalla arvostaa mukavuutta. Tuotemerkille on ominaista laaja valikoima kenkiä, joissa on paksumpi kantapää, postissa, lohkossa, kiilassa ja alustassa. Tällaisilla kannoilla voit helposti selviytyä työstä ja kokouksista.
Anabelle-kengät Paksemmilla koroilla suosittelemme erityisesti suurille naisille, joilla on massiivisempi runkorakenne. Ne näyttävät hyvältä joukossa, jossa on mekko tai lyijykynä ja paita pusero. Niin sanottujen ystäville "Vaivaton tyylikäs" tarjoamme laajan valikoiman kenkiä ja ballerineja - tasaiset tai matalat korot. Tämäntyyppiset kengät ovat olleet klassisia 1950-luvulta lähtien, kun Brigitte Bardot, Audrey Hepburn ja muut elokuvatähdet olivat kuluneet. Pumput ja balleriinat näyttävät erityisen hyvältä muodikkaalla hameella, jossa on ympyrä ja kapeat housut 7/8.

Syksyn ongelmat - saappaat tai saappaat?

Erillinen luokka ovat saappaat ja Anabelle-saappaat. Näissä malleissa näet selvästi kuolemattoman klassisen inspiraation. Kun etsit syksyn ja talven kenkiä, jotka sopivat kaikkeen, kannattaa kiinnostaa tuotemerkin tarjous. Anabelle-saappaat niille on ominaista ohut, tyylikäs viiva, jonka ansiosta jokainen jalka näyttää siistimmin. Se on loistava valinta sekä tyylikkäille mekkoille että housuille - tyylikäs cigarillo tai farkut. Saappaiden tuotemerkit ovat enemmän rakennettuja. Pehmeä ja joustava iho tarjoaa käyttömukavuuden. Anabelle-saappaataivan kuten shuttle-kuljetuksissa käytettiin myös mukavaa, laajaa kantapäätä. Se on hyvin tasapainoinen, joten et tunne sen korkeutta ollenkaan.

Anabelle muistaa uusimmat suuntaukset - kun hän ehdottaa uusia kokoelmia, hän tarkastelee trendejä ja vastaa voimakkaasti takavarikoitujen puolalaisten naisten tarpeisiin. Vaikka he arvostavat myös korkokenkiä, he etsivät joka päivä mukavia vaihtoehtoja itselleen. Jos olet yksi niistä, tutustu brändimme tarjoukseen.