Anabelle-kengät

Anabelle-kengät - kompromissi mukavuuden ja tyylikkyyden välillä

Kengät ovat jokaisen naisen tyylin koristelu. Jokainen meistä tietää kuitenkin, että jopa parhaiten pukeutunut asu voi pilata huonosti valittuja jalkineita. Kyse ei ole pelkästään kengän ulkonäöstä, vaan myös sen huonosta profiloinnista. Brändi yhdistää jalkineiden modernin muotoilun ja sen mukavuuden Anabelle. kengät brändit pitävät erityisesti naisia, jotka eivät halua luopua eleganssista mukavuuden nimissä.

Anabelle-naisten kengät - ajatonta ja trendien mukaan

Tuotemerkki täyttää suuren joukon naisia, jotka ammatillisista syistä viettävät suurimman osan päivästä korkokengillä, mutta samalla arvostaa mukavuutta. Tuotemerkille on ominaista laaja valikoima kenkiä, joissa on paksumpi kantapää, postissa, lohkossa, kiilassa ja alustassa. Tällaisilla kannoilla voit helposti selviytyä työstä ja kokouksista.
Anabelle-kengät Paksemmilla koroilla suosittelemme erityisesti suurille naisille, joilla on massiivisempi runkorakenne. Ne näyttävät hyvältä joukossa, jossa on mekko tai lyijykynä ja paita pusero. Niin sanottujen ystäville "Vaivaton tyylikäs" tarjoamme laajan valikoiman kenkiä ja ballerineja - tasaiset tai matalat korot. Tämäntyyppiset kengät ovat olleet klassisia 1950-luvulta lähtien, kun Brigitte Bardot, Audrey Hepburn ja muut elokuvatähdet olivat kuluneet. Pumput ja balleriinat näyttävät erityisen hyvältä muodikkaalla hameella, jossa on ympyrä ja kapeat housut 7/8.

Syksyn ongelmat - saappaat tai saappaat?

Erillinen luokka ovat saappaat ja Anabelle-saappaat. Näissä malleissa näet selvästi kuolemattoman klassisen inspiraation. Kun etsit syksyn ja talven kenkiä, jotka sopivat kaikkeen, kannattaa kiinnostaa tuotemerkin tarjous. Anabelle-saappaat niille on ominaista ohut, tyylikäs viiva, jonka ansiosta jokainen jalka näyttää siistimmin. Se on loistava valinta sekä tyylikkäille mekkoille että housuille - tyylikäs cigarillo tai farkut. Saappaiden tuotemerkit ovat enemmän rakennettuja. Pehmeä ja joustava iho tarjoaa käyttömukavuuden. Anabelle-saappaataivan kuten shuttle-kuljetuksissa käytettiin myös mukavaa, laajaa kantapäätä. Se on hyvin tasapainoinen, joten et tunne sen korkeutta ollenkaan.

Anabelle muistaa uusimmat suuntaukset - kun hän ehdottaa uusia kokoelmia, hän tarkastelee trendejä ja vastaa voimakkaasti takavarikoitujen puolalaisten naisten tarpeisiin. Vaikka he arvostavat myös korkokenkiä, he etsivät joka päivä mukavia vaihtoehtoja itselleen. Jos olet yksi niistä, tutustu brändimme tarjoukseen.