valmistajat
4F Abloom Aclys Adanex Adidas Aeros Aloeloe American Club Anabelle Anesia Paris Angello Anis Antylopa Aqua-Speed Arka Armani Jeans Arrigo Bello Asics Atletico Atut Ax Boxing B.one Badura Balada Bartek Bartuś Befado Bella Paris Bello Star Best Shoes Bestelle Betler Big Star Birkenstock Bona ButyModne COLORFUL Camo Camper Caprice Caterpillar Ch. Creation Chc Shoes Christine Cink Me Clowse Cm Paris Coco Perla Comer Converse Corina DK Danic Daniel Daszyński Demar Diamantique EXQUILY Ea7 Emporio Armani Ecco Edeo Eksbut Ellesse Emaks Emu Australia Encor Erynn Escott Espinto Evento Fama Fila Filippo Forever Folie GISICODE GUAPISSIMA Gamis Gant Gemre Gianmarko Givova Goodin Gregors Grisport Groto Gogo Haner Hengst Hugotti Hunter Ideal Shoes Inblu Inna marka Inny Ipanema J. Star JESSY ROSS Janessa Jennika Joma Juliet Jumex Kaniowski Kappa Kayla Kayla Shoes Kazkobut Keds Korda Kotyl Kylie L. Day Lacoste Laura Mode Le Coq Sportif Lee Cooper Lemon Jelly Lily Shoes Lucky Shoes Mannika Marco Marquiiz Marquiz Mazaro Mazurek McArthur McKey Mckeylor Mido Miko Miss Miss Laura Mizuno Mojo Moskała Mttrek Mulanka Muto N/M Napapijri Naszbut Native Nessi New Age New Balance New Tlck Neścior Nike Nike Jordan Nikopol Nio Nio Original Walkman Shoes Outhorn Palladium Pees Pilpol Primavera Puma Queen Vivi Queentina RTX WALK Reebok Ren But Renda Rider Riko Rucanor SDS SHELOVET Sabatina Sagan Sala Saucony Seastar Sergio Leone Sergio Todzi Sixth Sens Sixth Sense Skechers Small Swan Solo Speedo Sport Sprandi Super Me Super Mode Superga Sweet Shoes Szydłowski The North Face Timberland Tommy Hilfiger Toms Top Shoes Tullo Tur Ugg Under Armour Vans Versace Jeans Vgy Max Via-Nova Vices Vices New Collection Vinceza W. Potocki Weide Yes Mile Zarro foreverfolie

Daszyńskin kengät

169,00 zł
92,95 zł
36 37 38 39 40
99,00 zł
79,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
149,00 zł
81,95 zł
36 40
109,00 zł
79,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
209,00 zł
139,00 zł
39 40
199,00 zł
139,00 zł
36 38
119,00 zł
65,45 zł
36 37 40
169,00 zł
139,00 zł
36 37 39
129,00 zł
99,00 zł
36 37 38 39 40

Daszyński on naisten valmistama jalkineiden valmistaja. Se ei ole vain mainoslause, vaan yksi tämän jalkineiden taustoista. Voit nähdä sen ensi silmäyksellä, kun tarkastelet mitä tahansa tämän puolalaisen brändin kanssa allekirjoitettuja malleja. Tyyli, tyylikäs, tyylikkyys, mielenkiintoinen ulkonäkö, hyvin valittuja värejä, mielenkiintoisia lisävarusteita, huolellisia viimeistelyjä sekä laaja valikoima tarjolla olevia malleja - kaikki nämä superlatiivit kuvaavat pienellä tavalla tarjouksen ominaisuuksia.


Jokaiselle naiselle on jotain hyvää


Mielipiteistä riippumatta jokainen edustaja, jolla on nimen Daszyński-niminen valikoima, löytää tuotteen, joka vastaa hänen odotuksiaan. Pitkien saappaiden rakastajat kiinnittävät varmasti huomiota saappaiden ja eristettyjen saappaiden malleihin. Kevyiden, lyhyiden ja mukavien jalkineiden kannattajat ripustavat silmän balleriinille, ja tyylikkyyteen keskittyvät naiset pääsevät joka hetki nauttimaan tyylikkäistä pumpuista ja houkuttelevista kengistä. Tällaisella lajittelulla ei stylizointia ole pelottavaa.


Daszyńskin käyttämät materiaalit


Kengän muoto on vain kolikon yksi puoli. Tuotemerkin hyvän maineen perusta on niiden suorituskyky, joka pysyy erittäin korkealla tasolla. Kaikki kiitos ekologisen nahkalinjan korkeimpien materiaalien käytöstä. Tällaisen ratkaisun ansiosta voit ilmoittaa sen takana olevan kaksinkertaisen lisäarvon: ensinnäkin erittäin laadukkaat kengät saavuttavat kuluttajan jalat, antavat luottamuksen jokaiseen tilanteeseen ja korostavat niiden hyvää makua ja tyyliä, ja toiseksi tämä seikka on erittäin tärkeää ekologian kannalta, koska se rajoittaa monien ihmisten kritisoimien luonnoneläinten käytön ilmiötä. Sillä on myös erilainen ulottuvuus houkuttelevien hintojen muodossa, mikä on erittäin hyödyllistä tarjottavan laadun kannalta.


Suunnittelusta toteutukseen


Daszyński-jalkineiden jokaisen mallin takana on hyvin harkittu muotoilu, jonka perusteella valitaan tietyt materiaali-, väri- ja viimeistelyratkaisut. Tämän ansiosta lopullinen vaikutus tekee suuren vaikutuksen ja houkuttelee asiakkaita. Se merkitsee myös tarjouksen monipuolistamista mallien saatavuuden kannalta. Katsokaamme eri kengätyyppejä.


kengät


Tämäntyyppiset jalkineet ovat Herran haluttua, varsinkin kun vuoden lämpimämpi osa lähestyy loppua ja on tarpeen löytää oikea jalkine jäähdytettäväksi ajaksi. Daszyńskin tarjous sisältää malleja, joissa on pienempi, vakaampi kantapää.


Väritys alkaa musta, kulkee vaaleampien sävyjen, harmaan ja tumman beigeen läpi. Tällainen väripaletti sopii täydellisesti myöhään syksyllä ja talvella asetettuihin asuihin. Mielenkiintoinen elementti on jalkineiden ommeltujen viimeistelyvarusteiden, jotka on ommeltu kengän ylempään osaan ja löysät, silmäkappaleet, joiden päällä on merkkijono. Saappaat ovat ihanteellinen valinta myös syksyn olkiin, ne suojaavat jalat kosteudelta ja kylmältä.


Eristetyt saappaat


Tämä on toinen tyyppi kenkä, joka on suunniteltu käytettäväksi kylmällä säällä. Lämpimän ja hyvin eristävän vuorauksen ansiosta ne takaavat jalkojen pysyvän lämpötilan, mikä mahdollistaa mukavan liikkeen ulkoisista olosuhteista riippumatta.

Kiinnittäminen liukusäätimellä helpottaa kengän asettamista, jopa sukkiin pukeutuneille jaloille. Se mahdollistaa myös kengän täsmällisen tarttuvuuden, mikä estää jalkojen liukumisen ja hankauksen. Toinen lukko käytettiin myös kenkien toisen puolen viimeistelyyn, jolla on kuitenkin puhtaasti koristeellinen toiminto. Täydennys on metalli, kiiltävä napa.


ballerinat


Daszyński ehdottaa myös jotain keväällä ja kesällä. Klassisen leikkauksen omaavat balleriinit osoittavat itsensä lämpiminä päivinä sekä toimistossa että ostoksilla tai niittyjen rentoutumisessa.

Kestävä kangas, joka on miellyttävä kosketuspehmusteelle ja ergonomiselle leikkaukselle, takaa jalkasi mukavuuden ja luottamuksen kävelyn aikana. Lisäksi nenän vahvistaminen vähentää kengän vahingoittumisen vaaraa ja iskuja sormiin.


kengät


Klassinen tuote valmistajan tarjouksessa on kuljetukset, jotka on suunniteltu hillityempiin, tyylikkäisiin stylizaatioihin. Klassinen leikkaus, korkea ja kiinteä kantapää ja korkea kestävyys takaavat käyttäjille luottamuksen kaikkiin tilanteisiin.


Kutsumme sinut tutustumaan Daszyńskin jalkineiden tarjoukseen.