Koron tyyppi
valmistajat
4F Abloom Aclys Adanex Adidas Aeros Aloeloe American Club Anabelle Anesia Paris Angello Anis Antylopa Aqua-Speed Arka Arrigo Bello Asics Atletico Ax Boxing B.one BLESS Badura Balada Bartek Bartuś Befado Bella Paris Bello Star Best Shoes Bestelle Big Star Bona ButyModne CABIN COLORFUL Caprice Caterpillar Ch. Creation Christine Cink Me Clowse Cm Paris Comer Converse Corina DK Daniel Daszyński Demar Diamantique EXQUILY Edeo Eksbut Emaks Encor Erino Erynn Escott Espinto Evento Fila Filippo Flyfor Forever Folie GUAPISSIMA Gamis Gianmarko Givova Gogo Goodin Gregors Grisport Groto Gogo Haner Helly Hansen Hengst Hugotti Ideal Shoes Inblu Inna marka Inny Ipanema J. Star Janessa Joma Jumex Kaniowski Kappa Kayla Kayla Shoes Kazkobut Korda Kotyl Kylie Lacoste Laura Mode Lee Cooper Lily Shoes Lovery Lucky Shoes Mannika Marco Marquiiz Marquiz Mazaro Mazurek McArthur McKey Mckeylor Mido Miko Miss Laura Mizuno Mojo Moskała Mttrek Mulanka Muto N/M Naszbut Native Nessi New Age New Balance New Tlck Neścior Nike Nike Jordan Nikopol Nio Nio Original Walkman Shoes Outhorn Pees Pilpol Primavera Puma Queen Vivi Queentina RTX WALK Rapter Reebok Ren But Renda Rider Riko Rucanor S. BARSKI SDS SHELOVET Sabatina Sagan Sala Salomon Seastar Sergio Leone Sixth Sense Skechers Small Swan Solo Speedo Sport Sprandi Super Me Super Mode Sweet Shoes Szydłowski Timberland Tina&Co Top Shoes Tullo Tur Ugg Under Armour Vans Vgy Max Via-Nova Vices Vices New Collection Vinceza W. Potocki Weide Wilady Yes Mile Zarro foreverfolie

Ren-But kengät

239,00 zł
167,30 zł
20 21 24
239,00 zł
167,30 zł
20 21 22
199,00 zł
179,00 zł
20 21 22 23 24
229,00 zł
189,00 zł
26 27 28 29 30
269,00 zł
188,30 zł
26 27 28 29 30
299,00 zł
209,30 zł
32
279,00 zł
195,30 zł
27
279,00 zł
195,30 zł
30

Miksi kannattaa ostaa Ren Shoesia?

Vietämme suurimman osan päivästä kengissä. Siksi on erittäin tärkeää, että jalkineet ovat mukavia, laadukkaita, hengittäviä materiaaleja ja sopivat hyvin jalkaan. Tämä on erityisen tärkeää nuorimmille lapsille, joiden jalka on juuri muodostumassa. Lisäksi haluamme, että kengät näyttävät hyvältä kaikissa tilanteissa, riippumatta heidän suosituimmasta tyylistään. Ren Mutta kengät täyttävät kaikki nämä vaatimukset, joten asiakkaamme ovat halukkaita ostamaan ne lapsilleen.

Ren Boots - lujuus, mukavuus ja tyyli

Ren Butin lasten kengät se on hyvä valinta. Valmistajalla on malleja joka kausi ja tilaisuus: tossut, kengät, balleriinat, kengät, sandaalit, saappaat, saappaat ja tennarit. Jopa vaativin äiti löytää jotain, joka sopii lapsensa makuun ja tarpeisiin.
Ren saappaat niille on ominaista hyvä työn laatu, kiinnitys yksityiskohtiin viimeistelyyn ja houkutteleva muotoilu. Mielenkiintoisia värien yhdistelmiä, iloisia, mutta epämiellyttäviä Ren Mutta lasten jalkineet ne sulautuvat täydellisesti lähes mihin tahansa muotoiluun. Ne sopivat täydellisesti päivittäisiin farkkujen, paitojen ja puseroiden kanssa. Ne täydentävät täydellisesti myös hieman tyylikkäämpiä vaatteita, kuten mekkoa tai elegantteja housuja ja paitoja.

Mikä erottaa Ren-kengät?

Tämän valmistajan jalkineille ei ole ominaista pelkästään mukava ja mukava, mielenkiintoinen kuvio, jota jokainen lapsi rakastaa. Pienten verokantojen kehitystä tuettiin myös huolellisesti. Ren saappaat niillä on erikoisrakenne, joka on varustettu jäykällä kannalla, jonka ansiosta lapsen jalka on hyvin kengässä ja toimii oikein. Kengät, jotka käyttävät viileämpiä päiviä - saappaat ja saappaat ovat yläosassa, jonka korkeus on optimaalinen ja joka suojaa lapsen jalat kylmältä ja kosteudelta ilman jalkojen jäykistymistä ja vaikeuttaen kävellä, mikä on erittäin tärkeää, jos lapset oppivat ottamaan ensimmäiset askeleensa.
Valmistaja huolehti myös hieman vanhempien käyttäjien tarpeista. Useimmissa malleissa - sekä tossut, saappaat että kengät - on tarrakiinnitys. Tämän ansiosta jopa nuoremmat lapset voivat helposti hallita ja ottaa pois kenkiä koulussa ja jopa päiväkodissa.
Poikkeuksellinen mukavuus Lasten kengät Ren But se on myös seurausta siitä, että valmistaja on käyttänyt erityistä profiloitua sisäpohjaa ja pohjallista, joka on valmistettu luonnon nahasta. Sillä on antibakteerisia ominaisuuksia, niin että lapsen jalka hengittää vielä muutaman tunnin jalkineiden käydessä. On myös syytä kiinnittää huomiota siihen, että kengät Ren Mutta heillä on "Terve jalka" -merkki, jonka ansiosta voimme olla varmoja siitä, että olemme valinneet lapsillemme parhaan.