Saappaat ja kengät tytöille hopea Ren But 3237 harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Saappaat ja kengät tytöille hopea Ren But 3237 rose
Saappaat tehty luonnon nahkaa, kiinnitetty vetoketjulla, lisäksi sidottu, jäykkä kantapää. Vuori ja pohjallinen on valmistettu luonnollisesta nahasta, joka on anatomisesti muotoiltu lapsen jalkaan. Termokumipohja, luistamaton. Tämän rakenteen ansiosta Ren-But 3237 on terve, mukava ja kestävä.
Ren -jalkineet Silver Ions AG +: lla jalostettu kenkä on ainutlaatuinen tekniikka. Hopeaionit estävät mikro -organismien kasvua. Lapsillemme suunniteltu kenkä!

Nuorimmille käyttäjille tarkoitettujen tyttöjen kenkien ei pitäisi vain olla mukavat ja vaikuttaa terveellisesti kehittyviin jalkoihin, vaan niillä on myös esteettinen ulkonäkö, joka mukautuu yleisesti erilaisiin tyyleihin.

Samanlaiset vaatimukset täyttävät esitellyt Ren But lasten saappaat, joiden muotoilu ja värit näyttävät sopivan erilaisiin vaatteiden makuihin.

On korostettava, että korkeat kengät on valmistettu luonnollisesta nahasta, mikä takaa lasten jalkojen optimaalisen tuuletuksen. Jalkineiden muotoilu, jossa otetaan huomioon nauhat ja jäykkä kantapäälaskuri, varmistaa kengän käytön suotuisan vaikutuksen jalan kehittymiseen - jalan asianmukainen vakauttaminen on avainkysymys lasten kenkien suhteen. optimaalinen iskunvaimennus.

Ren But -jalkineiden luotettavuus mahdollistaa niiden käytön pitkään, minkä vuoksi samanlainen investointi vaikuttaa hyödylliseltä erityisesti ottaen huomioon käytettävien lasten kenkien käytettävyys, esteettisyys ja laatu.

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|