Lasten saappaat Bartek - kun ostat juniorilla

Tarjolla Bartekin kengät on tyypillisesti urheilumalleja, rento ja älykäs rento tyyli. Tällainen laaja valikoima vastaa kunkin lapsen yksilöllisiin tarpeisiin ja ratkaisee lasten ja vanhempien tyyliteltyjä ongelmia. Sekä pienet tutkimusmatkailijat, urheilijat että urbaanit muotimiehet löytävät varmasti jotain itselleen, ja käytännöllinen tarranauha helpottaa lasten kenkiä.

Ostoksilla tytön kanssa

Tyttöjen kengät Bartek yleisen muotoilunsa ansiosta ne sopivat tyylikkäisiin housuihin, farkkuihin sekä hameisiin ja mekkoihin. Valikoima sisältää yksivärisiä, rauhallisia malleja, mutta myös hullempia - kontrastisissa sävyissä, sovelluksissa, muodikkaissa rei'ityksissä ja kiiltävissä suihkeissa. Pienen yksilön kannattaa valita kengät itselleen. Sitten ostos on helpompaa molemmille osapuolille, eikä tyttö saa surullista valintaa aamulla tyylitellen.

Jotain nuorille herrat ja hullu tutkijat

Ei vain tyttöjä, vaan myös pojat haluavat näyttää hyvältä. Poikien shoppailu, koska myymälöissä on laaja valikoima, myös vanhemmat voivat hermostua. Pieni, utelias matkustaja arvostaa vähän Bartekin kengät pojalle nilkkaan, kiinteällä, kiinteällä pohjalla. Bartekin vauva saappaat he selviävät hiekkalaatikon ja leikkikentän hullu hauskaa. Hellävaraisille herrat, ehdotamme pienempiä Boekit Bartek universaaleissa, perusväreissä, jotka voidaan helposti sovittaa muuhun asuun.

Velcro tai siteet? Vanhempi, valinta on sinun

Vanhemmilla pitäisi olla ratkaiseva merkitys käytännön asioissa. Kiinnitystyyppi on erityisen tärkeä.

Tarjolla Bartekin lasten kengät on sekä sidottuja että tarranauhakenkiä. Velcro-sulkeminen on hyvä, nopea vaihtoehto, mutta pidä mielessä, että lapset kävelevät lähes ammattikäyttöön. Velcro on kestettävä kaikki muut lapsen toiminnan muodot. Se on täydellinen valinta, jos lapsesi mieluummin rauhoittaa.

Lapsille, joille on erityisen vaikea pysyä ja pelata paljon, vahvat nauhat ovat turvallisempia. Päätä heistä, jos lapsesi haluaa juosta villi. Ne edellyttävät huolellista sitomista, mutta ne pitävät nilkan paljon paremmin kuin tarranauhat.

Kutsumme sinut tutustumaan jalkineidemme tarjoukseen.