Kuinka hoitaa nahkakenkiä?


Nahkakengät vaativat hoitoa ja huomiota. Miksi? Tämä johtuu pääasiassa siitä, että kulutamme paljon enemmän sellaisiin jalkineisiin kuin muovijalkineisiin. Joten haluamme pidentää heidän elämäänsä. Toinen syy on käyttömukavuus - nahkakengät ovat erittäin mukavat, mukautuvat jalkaan ja takaavat nautinnon käytettävyydestä, vaikka olisimmekin niitä jaloillamme tuntikausia. Joten ehdotamme, kuinka hoitaa nahkakenkiä varmistaakseen niiden pitkäikäisyyden? Opi vinkkimme!

Miksi valitsemme innokkaasti nahkakenkiä?

Nahka on luonnollisin materiaali, jota jalkineet on tehty kaikille iästä tai tyylistä riippumatta. Ehdotusten joukosta löydämme pumput, naisten nahkakengät jousella , vaaleanpunaiset balettikengät lapsille Ren But 1467 kanerva sekä miesten kengät Pilpol-nahkatossut . Vanhemmat ostavat ne mielellään lapsilleen, koska korkeammasta hinnasta huolimatta he takaavat pienille jaloilleen suuren mukavuuden. Myös aikuiset tavoittavat heidät epäröimättä, koska ne ovat mukavia, hengittäviä ja räätälöityjä jalkamuotoon. Lisäksi nahasta tehdyt mallit hierovat harvemmin jalkaa, takaavat ilmankierron ja vaikuttavat positiivisesti vakauteen liikkumisen aikana. Kiistatonta etuna on, että iho säilyttää loistavan ulkonäkönsä pidempään. Sanotaan ikääntyvän hienosti. Niistä on kuitenkin huolehdittava etukäteen - ne eivät murskaudu kunnolla, eivät murene, kerrostu eikä repi. Tietenkin siellä, missä jalka toimii, tapahtuu luonnollisia mutkia. Voit vähentää niiden lukumäärää ja syvyyttä omistettujen sääntöjen vuoksi. Joten neuvoja, kuinka huolehtia nahkakenkistä kunnolla!

Mitä tuotteita sinun tulisi valita nahkakenkien hoitoon?

Nahka, josta kengät on valmistettu, on luonnollinen eläinperäinen tuote. Tämä tarkoittaa, että se vaatii ihmisen tavoin järjestelmällistä puhdistusta, ravitsemusta, öljyämistä ja kyllästämistä. Muuten siitä voi tulla kuiva ja jäykkä, menettää esteettisen arvon ja ominaisuudet. Käsittelemätön tai väärin suojattu iho kastuu nopeammin ja kuluu nopeammin.

Ennen kuin päätät ostaa nahkakenkähoitotuotteita, sinun on muistettava, että mokkaa ja nubukkinahkaa varten tarvitaan muita kosmetiikkaa ja sileää nahkaa varten muita kosmetiikkaa. Joten varmista, että tuote sopii käytettävälle jalkinetyypille.

Mikä on hyödyllistä?

  • Sileille nahoille - ihonpuhdistusainetta / saippuaa tai ihosaippuaa, korjaavaa ainetta, ihon rasvaa, ihovoidetta vahapigmentillä, tahnaa tai vahaa, suihkekyllästämistä / -suojaa;
  • Mokkanahkaa / nabuku - mokkanahkaa / nubukkiharjaa, mokkaa / nubukkien puhdistusainetta, suihkekorjaajaa, kyllästettä tai suihkesuojaa.

Kuinka hoitaa nahkakenkiä - neuvojamme

  1. Aluksi sinun tulee testata onko iho alttiina nesteiden imeytymiselle. Imukykyiset nahat (esim. Mokkanahka imee tipan vettä, kun taas suljetut nahat saavat sen valumaan. Valitse testin mukaan oikeat hoitotuotteet.
  2. Muista, että säännöllinen ihon puhdistus ja hoito suojaa jalkineita värinmuutoksilta, mutta jotta tämä tapahtuisi, iho on puhdistettava hyvin epäpuhtauksista - mudasta, pölystä, tahroista jne.
  3. Jos haluat pidentää kenkäsi käyttöikää, tee ne säilyttämään värinsä ja muodonsa pidempään, suojaa ihoasi voimakkaalta auringonvalolta ja lämmönlähteiltä. Älä kuivaa kenkiä auringossa tai lämmittimessä. Käytä myös hoitotuotteita, joissa on UV-suodattimet.
  • Kun päätät hoitotuotteista, muista levittää niitä suurelle alueelle saumasta saumaan. Tämän ansiosta vältät tahroja ja värinmuutoksia.
  • Älä poista likaa hieromalla voimakkaasti, sillä iho voi vaurioitua, hankaa tai haalistua.
  • Ihon optimaalinen kosteus on 40-60% ja se vaatii tuuletusta. Joten älä säilytä sitä muovisissa tai hengittämättömissä astioissa ja laita se tuuletettuun kaapiin, hengittäviin kenkäpusseihin jne. Jos kosteus alkaa ylittää 70%, on olemassa todellinen homeen riski.

Yhteenvetona voidaan todeta, että nahkakengät ovat viime vuosien muodin suuntaus. Jotta heidän hyvä kunto pysyisikin pidempään ja palveltaisiin pitkään, on syytä huolehtia niistä kunnolla. Toivomme, että nahkakenkien hoitoon liittyvien vinkkien avulla mallisi palvelee sinua vielä useita vuodenaikoja! Ja jos etsit vain vaihtoehtoa itsellesi - tutustu nahkajalkineiden tarjoukseen osoitteessa butymodne.pl!