Syksyn saappaat - mitä valita?


Loma päättyi huomaamattomasti. Päivät muuttuvat lyhyemmiksi, viileämmiksi ja synkemmiksi. Joten on aika vaihtaa vaatekaappi sellaiseen, joka vastaa syksyn säätä. Hyvälaatuisilla kengillä on tässä tärkeä rooli - niiden tulee olla mukavia, lämpimiä ja mieluiten vedenpitäviä. Ei voi kiistää, että syksyn sää voi vaatia veronsa. Suosittelemme, mitkä saappaat valita syksyyn ja mitkä mallit ovat parhaillaan!

Mitä ominaisuuksia hyvillä nilkkurilla pitäisi olla syksyyn?

Tiedämme, että välität mukavuudesta käyttäessäsi, mutta myös toiminnallisuudesta, esteettisyydestä ja monipuolisuudesta. Kun valitset kenkiä, kannattaa ohjata sitä, että jalkineet ovat hyvin kuluneet, kesti useita vuodenaikoja, mutta samalla se sopii hyvin tyylitelmiemme kanssa. Esittelemme siis muutamia asioita, joihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota ostettaessa!

  • Valmistusmateriaali - kun etsit saappaita syksyyn, et voi sivuuttaa niin tärkeää asiaa kuin materiaali. Sade on usein syksyllä, joten on parasta käyttää hyvin kyllästettyä nahkaa. Myös keinotekoiset materiaalit toimivat - esim. Kumi tai muut vedenpitävät materiaalit, joilla on korkea kalvo. On kuitenkin parempi luopua kankaista, jotka kastuvat nopeasti - odota kevääseen lenkkarisi kanssa.
  • Räätälöity kantapää - syksyiset saappaat voivat olla monenlaisia. Litteät tai herkillä, 3 senttimetrin kantapäällä olevat ovat täydellisiä jokapäiväiseen käyttöön. Jos toisaalta haluat käyttää niitä tyylikkäämpiin tyylitelmiin, voit valita korkeamman kantapään, tikin tai kiilan. Tärkeintä on, että kenkä on vakaa ja takaa liikkumisvapauden.
  • Oikea koko - vaikka tämä on vähäpätöinen asia, kannattaa muistaa, että syksyllä valitaan usein paksummat sukat. Sitten liian tiukka kenkä voi osoittautua kireäksi ja saada meidät uskomaan. Suosittelemme valitsemaan mallin, joka jättää sinut hieman löysäksi ohuella sukalla, joten on parasta tarkistaa kokotaulukko ja valita se pohjallisen pituuden mukaan.
  • Omistajalle sopiva estetiikka - syksyiset saappaat ovat monenlaisia ​​vaihtoehtoja. Voit etsiä klassikoita ja valita tavallisia hillittyjä Chelsea -saappaita, tai voit tulla hulluksi ja valita tyylisi mukaan räätälöidyn ylellisen mallin. Täällä on täysi vapaus - voit pitää hauskaa muodin kanssa!
  • Mukavuus - kenkien tulee olla mukavia ennen kaikkea. Joten jos joudut valitsemaan, mitkä nilkkurit valitset syksyksi, ohjaa käytännöllisyyttä. Korkokengät eivät toimi päivittäin, mutta ne sopivat hyvin juhliin edellyttäen, että osaat käyttää niitä ja se ei ole ongelma sinulle.

Syksyn muodikkaimmat saappaat tällä kaudella

Kuten mainitsimme, saappaita on monenlaisia. Ne ovat tasaiset, korkokengät, korkokengät tai kiilat; valmistettu nahasta, mokkasta ja muista materiaaleista ja monenlaisissa väreissä. Kun tilaat mallin itsellesi, noudata ensisijaisesti mieltymyksiäsi. Jos kuitenkin haluat tietää trendin, esittelemme syksyn muodikkaimmat saappaat tällä kaudella!

Chelsea -saappaat - kengät, joissa on matalat korot, ja ylempi ulottuu yleensä nilkan yläpuolelle. Ne voivat olla nahkaa, mokkaa, eko -nahkaa ja muita materiaaleja. Niiden pohja on yleensä kumia, mikä takaa vakauden ja mukavuuden. Näille kengille on ominaista kumin ompelu päällisen sivuilla - joskus kontrastivärisenä. Oletko kiinnostunut Chelsean saappaista? Ehkä pidät seuraavista malleista: Klassiset mustat Jodhpur -saappaat tai

Lehmätytöt - ne herättävät country -tyyliä, mutta toisin kuin ulkonäkö, he ovat tällä hetkellä kauden hitti. Tähdet ja muotibloggaajat käyttävät tällaisia ​​syksyllä saappaita innokkaasti. Niitä erottaa terävä varvas, matala kantapää ja leveä yläosa. Esimerkkejä tämän tyyppisistä kengistä ovat Pienet joutsenenruskeat korkokengät cowboy-saappaat ja Anabelle ruskeat mokkanahkaiset cowboy -saappaat.

Työntekijät - tällaiset kengät antavat luonteen mihin tahansa muotoiluun. Rikkaasti koristeltu lukkoilla, niiteillä ja tekojalokivillä, ne käpristyvät jopa rauhallisimmasta ulkoasusta. Ne ovat erittäin mukavia ja käytännöllisiä. Vaikka ne näyttävät massiivisilta, ne toimivat myös hyvin yhdessä mekkojen kanssa ja luovat saalistavamman, rock -tunnelman. Suosittelemme tarkistamaan mallit Seastarin muodikasta työtä ja Daszyński ruskeat työntekijät.

Leikatut saappaat - jos ikkunan ulkopuolella on edelleen suotuisa sää, kannattaa harkita saappaiden ostamista, joissa on avoimia tiloja. Tämä on kauden hitti, jota naiset rakastavat ympäri maailmaa. Muista lukea ehdotuksemme - esim. Corina ruskeat veluurisaappaat tai Naisten mustat saappaat A-407-postissa.

Kiilakengät urheilullisessa versiossa - jos pidät löysästä, rentoa tyyliä, pidät tämän tyyppisistä kengistä. Kiila on mukava käyttää, ja lisää samalla muutaman senttimetrin ja hoikistaa jalkaa. Saatavilla on mielenkiintoisia malleja ja epätavallisia ehdotuksia, esim. Sergio Leonen mustat kiilakengät tai Harmaa Naisten harmaat lenkkarit BZ8386-KB Harmaa.

Kuten näet, sinulla on paljon vaihtoehtoja. Sinun ei tarvitse päättää heti. Käy KeeShoes -myymälässä, tarkista saappaiden tarjonta ja löydä vaihtoehto, joka on räätälöity mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan. Tee läpi tämä kausi muodikkaissa ja mukavissa nilkkurissa syksyyn. Onnistuneet ostokset!