Yksi uusimmista kenkämerkeistä markkinoillamme on Another Brand. Vuonna 2018 perustettu se on saanut jo lyhyessä ajassa suuren määrän tyytyväisiä asiakkaita.

Sille on ominaista erittäin mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen muotoilu, joka erottaa sen muista merkeistä. Sen tarjontaan kuuluu sekä urheilu- että vapaa-ajan kenkiä sekä tyylikkäitä korkokenkiä. Kaikki mallit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä takaa mukavuuden ja kestävyyden.

Yritys keskittyy monimuotoisuuteen ja tarjoaa kenkiä eri väreissä ja tyyleissä. Innan tarjontaan kuuluu sekä herkkiä pastellivärejä että vahvoja ja ilmeikkäitä värejä.

Et voi unohtaa hintaa, joka on erittäin edullinen verrattuna tarjolla olevien kenkien laatuun ja muotoiluun. Lisäksi Other Brand -brändissä korostuu myös ekologisuus, mikä tarkoittaa ympäristöystävällisten materiaalien käyttöä tuotannossa.

Inna-merkin kengät ovat täydellinen valinta ihmisille, jotka arvostavat omaperäisyyttä, mukavuutta ja ekologista lähestymistapaa tuotantoon. Niitä kannattaa tavoittaa ja itse todeta niiden korkea laatu.