Mitä kenkiä popkulttuurin tärkeimmät ikonit käyttivät? Inspiroidu!


Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Elvis Presley, Michael Jackson… Nämä ovat nimiä, jotka kaikki tietävät. Vaikka kaikki nämä hahmot olivat hyvin erilaisia, heistä tuli kaikkien aikojen symboleja, ja muisto heistä elää edelleen. Joten miksi et inspiroituisi katsomalla popkulttuurin tärkeimpien ikonien kenkiä?

Popkulttuurin ja ... tyylin ikonit

Vaikka he olivat tunnettuja hämmästyttävistä laulukyvyistään ja kriitikoiden ylistämästään näyttelijätaidosta, heidän erottuva ulkonäkönsä kiinnitti huomion ja vaikeutti heidän repimistä pois. He olivat niitä, jotka määrittelivät trendit, ja heidän tyylinsä inspiroivat koko maailmaa.

Popkulttuurin ikonit, koska me puhumme niistä, ovat ikuisesti jääneet vanhemmille ja nuoremmille sukupolville. Varmasti nimet kuten Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Elvis Presley tai Michael Jackson ovat sinulle tuttuja. Vaikuttavien taiteellisten saavutustensa lisäksi näitä tähtiä yhdisti intohimo näyttää upealta. Päätimme tarkastella lähemmin kenkiä, joita he käyttivät, ja innostaa sinua luomaan omaa lookiasi. Aloitetaan!

"Anna tytölle oikeat kengät, niin hän valloittaa maailman." – Marilyn Monroe

Marilyn Monroe on naiseuden ruumiillistuma, popkulttuurin ja muodin kiistaton ikoni. Platinanvaaleat hiukset, punainen huulipuna ja täydelliset kaaret. Tämä nainen tiesi ehdottomasti, mitä pukea päälleen korostaakseen viehätysvoimaansa, halusipa hän näyttää tyylikkäältä satiinimekossa vai rennommalta farkuissa ja napittavassa paidassa.

Hänen rohkeutensa pukeutua inspiroi miljoonia naisia ​​ympäri maailmaa. Ei ihme! Riippumatta siitä, mitä hänellä oli yllään, hän näytti aina upealta. Marilyn Monroe yksinkertaisesti osasi ruiskuttaa valtavan annoksen tyylikkyyttä yksinkertaisimpiinkin luomuksiin.

Niitä täydennettiin yleensä sisäänrakennetuilla matalakorkoisilla pumpuilla. Yksi hänen suosikkipareistaan ​​olivat italialaisen muotisuunnittelijan Salvatore Ferragamon korkokengät, joka mukavuutta ajatellen patentoi erikoisteräs- ja puinen kantapää Marilyn Monroelle. Tähti nähtiin useimmiten beigeissä tai punaisissa, kiiltävissä tämän suunnittelijan pumpuissa. 

Marilyn rakasti myös kenkiä, jotka avasivat hänen varpaansa paljastaen huolellisesti tehdyn pedikyyrinsä (yleensä punaisena). Useimmiten hän käytti niitä levenevien mekkojen kanssa, joissa oli V-pääntie, ja housuihinsa hän sovitti usein cowboysaappaat tai paksukorkoiset varvastossut.

"Eleganssi on ainoa kauneus, joka ei koskaan haalistu." – Audrey Hepburn

Toinen nainen, joka on ikuisesti astunut popkulttuuriin ja varastanut miljoonien fanien sydämet ympäri maailmaa, on Audrey Hepburn. Brittinäyttelijä, muodin ja tyylin ikoni, keskittyi tyylitelmiessään ensisijaisesti eleganssiin ja mukavuuteen. Audrey tiesi tarkalleen, mitä pukea kauneimpia luomuksiaan, jotta hänen jalkansa eivät kärsisi.

Tähti teki suosituksi balettiasut, joissa on terävät ja pyöreät varpaat, matalakorkoiset varvastossut ja klassiset miesten muodin inspiroimat loaferit. Audrey ei myöskään ujostellut korkokenkiä. Hän valitsi kuitenkin tyylikkäät saappaat ja pumput, jotka olivat tarpeeksi matalat, jotta ne eivät häirinneet hänen mukavuuttaan.

Hänet saattoi nähdä usein litteissä baleriinoissa, joita hän puki paitsi arkisiin, myös tyylikkäisiin tyylityksiin suuriin tapahtumiin. Joka kerta hän näytti tyylikkäältä, tyylikkäältä ja erittäin naiselliselta.

"Voit tehdä mitä tahansa, mutta pysy kaukana sinisistä mokkanahkaisista kengistäni." - Elvis Presley

Popkulttuurin ikonien joukossa huomiota herättivät paitsi naisten, myös miesten kengät. Yksi heistä on Elvis Presley, joka muistetaan sekä ainutlaatuisesta musiikkityylistään että ikonisesta tyylistään.

Legendaarinen rock 'n' rollin kuningas rakasti huomiota kimaltelevilla puvuilla, jotka hän yhdisti mustiin, huolellisesti kiillotettuihin juhlakenkiin. Hän rikkoi usein yksivärisen Katso, jalassa valkoiset kontrastiset sukat.

"Jos jokin on muodissa kiellettyä, teen sen ehdottomasti." -Michael Jackson

Valkoisten sukkien ja mustien kenkien yhdistelmästä tuli kuitenkin Michael Jacksonin tavaramerkki. Klassisten juhlakenkien sijaan amerikkalainen laulaja valitsi loaferit, joissa hän suoritti tunnusomaisia ​​tanssiliikkeitä. Hän yhdisti ne asuihin, jotka muistuttivat ylellisiä lava-asuja, täynnä glitteriä, paljetteja ja kiiltäviä elementtejä. 

Tyylityylissään hän yhdisti rohkeita ja näyttäviä vaatteita klassisiin jalkineisiin jättäen kiistattoman perinnön paitsi musiikkiin myös muodin.

Inspiroidu popkulttuurin ikoneista

Popkulttuuri-ikonien tyyli on kiistatta astunut muotihistorian sivuille. Inspiroidu heidän valinnoistaan ​​ja luo omaperäinen tyyli. Tässä muutamia kenkäehdotuksia, jotka odottavat sinua verkkokaupassamme.

Mennä juhliin? Tee vaikutuksen kaikkiin, jotka näkevät sinut Marilyn Monroen inspiroimalla mekolla. Beiget pumput matalalla, lohkokorolla, yhdistä levenevään mekkoon, jossa on V-pääntie. Älä unohda punaista huulipunaa ja leveää hymyä! Pitkä työpäivä edessäsi? Panosta mukavuuteen ja eleganssiin Audreyn tyyliin! Setti mustia 7/8 pituisia pikkusikareita, joissa on musta pusero, jossa venepääntie. Tätä eleganttia pullaa varten mustat balerinat ja tehty!