Pääosissa: ruskeat tossut. Inspiroidu!


Tytöt pitävät ruskeasta. Eikä vain heitä! Todisteena tästä ovat ruskeat varvastossut - ajattomia, universaaleja ja tyylikkäitä. Voit käyttää niitä useaan otteeseen, ja joka kerta ilahdut täydellisellä ulkonäöllä. Jos etsit inspiraatiota ulkonäköön ruskeilla varvastossoilla, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme keränneet ne sinulle yhteen paikkaan. Työskennellä!

Universaali ja ajaton

Oletko yksi niistä ihmisistä, jotka arvostavat ajattomia ratkaisuja elämässä? Et pidä ylimääräisistä kengistä ja haluat mieluummin muutaman parin, jotka sopivat käytännössä kaiken kanssa? Etsitkö yleisiä jalkineita kesäksi, joita käytät erilaisiin tilaisuuksiin?

Ruskeat tossut ovat vastaus tarpeisiisi! Tällaisissa kengissä on vaikea sitoutua muotiin etikettivirhe. Ja mikä parasta, ruskea on niin monipuolinen, että voit yhdistää sen helposti asuihisi ja tehdä vaikutuksen kaikkiin ilmiömäisellä ilmeellä.

Helpottaaksemme tätä tehtävääsi, olemme keränneet tähän oppaaseen inspiraatiota tyylitelmiin, joissa pääroolissa on ruskeat varvastossut. Työskennellä!

Litteät, korkokengät, kiilat…

Se on ruskeat varvastossuttäytyy olla jokaisen muodikkaan naisen ja tyylikkään miehen kesäjalkinemallistoon. Miehet voivat valita vain litteäpohjaisia ​​malleja, mutta naiset voivat käyttää myös ruskeakorkoisia tai vakaampia kiilakorkokenkiä luoden tyyliteltyjä eri tilanteisiin. Lue eteenpäin saadaksesi tietoa todistetuista ehdotuksistamme.

Ruskeat varvastossut farkkujen kanssa

Farkut ovat hitti sekä hänelle että hänelle. Valitse lyhyiden farkkushortsien ja 7/8-osaisten farkkujen väliltä. Vaihtoehtoisesti voit kääriä suosikkihousustesi lahkeensuun paljastamaan nilkkavaikutelman. Täydennä farkkuhousuja jokapäiväiseen käyttöön suosikki T-paidallasi ja ruskeilla varvastossoilla. Antaaksesi tyylille välinpitämättömämmän luonteen, voit heittää päälle avoimen denim-katanan.

Tässä on joitain malleja, joista pidät:

- naisten ruskeat tossut hopeakoristeella

- ruskeat alustasandaalit

- punotut ruskeat matalakorkoiset sandaalit

- miesten ruskeat varvastossut soljilla

Farkkushortsit toimivat myös matkalla rannalle. Käytä niitä bikinitopin kanssa ja pujota olkapäillesi ilmava, hieman läpinäkyvä boho-tyylinen viitta. Yhdistä siihen ruskeat varvastossut, ruskeat aurinkolasit ja pajulaukku.

Erilaiset paidat sopivat hyvin myös farkkujen ja ruskeiden varvastossojen kanssa. Valitse klassinen, valkoinen malli puisilla napeilla tai valitse tyylikäs musta, jonka voit työntää housuihin ja kiinnittää vyötärölle nahkavyön. Yksinkertainen tapa luoda trendikäs looku on yksivärinen yhdistelmä farkkuhousuja ja denimpaitaa. Huolehdi tarvikkeista, jotta se ei näytä liian tylsältä. Valitse ruskeiden varvastossojen lisäksi ruskea vyö. Voit lisätä koruja, aurinkolaseja ja tyylikkään hatun. Katso kuinka yksinkertaista se on?

 

Yksiväriset ruskeat diat

Ja kun puhutaan yksivärisestä tyylistä, voit leikkiä eri vaihtoehdoilla luodaksesi ilmeitä eri tilanteisiin. Jos pukukoodi työpaikallasi ei kielletä varvastossojen käyttöä, yhdistä ruskeaan malliin harmaa puku ja harmaa paita ja ruskea vyö. Muista kuitenkin, että pukuhousujen tulee päättyä nilkoihin.

Päivittäinen vaihtoehto on rinnakkain ruskeat varvastossut jossa on valkoiset ilmavat pellavahousut ja valkoinen toppi sisään työnnettynä. Voit rikkoa tämän valkoruskean tyylin harmailla asusteilla - koruilla, käsilaukulla tai huivilla.

Ruskeat varvastossut, jossa valkoinen, ilmava mekko

Jos pidät ruskean ja valkoisen yhdistelmästä, yhdistät varmasti mielelläsi omasi sandaalit ilmavalla mekolla lumivalkoisessa värissä, luomalla Katso Kuten boho-tyttö. Älä unohda löyhästi aaltoilevia hiuksia, jotka putoavat olkapäille. Halutessasi voit sitoa hiuksesi korkeaan nuttura pään päälle. Pudota muutama säike luoda löysä vaikutus ja olet valmis.

Ruskeat varvastossut midihameella

Kesästyleistä ei voi puuttua ilmavat midihameet. Valitse ruskea levenevä hame, jossa on eläinkuvio. Valitse hänet ruskeat varvastossutmusta paita ja kultaiset korut. Jos olet menossa treffeille, älä unohda voimakkaan punaista huulipunaa ja punaisia ​​kynsiä ja varpaita.

Ruskeat tossut puuvillaisella maximekolla

Pitkä puuvillamekko on loistava vaihtoehto kesään. Se on ilmava ja tyylikäs, eikä samalla rajoita liikkumista. Käytä sitä kanssa ruskeat varvastossut ja ruskea kukkaro nojaten hänen olkapäälleen. Viileämpänä päivänä voit pukea selkään valkoisen, napittamattoman paidan suojaamaan sinua tuulelta.

Mihin väreihin yhdistää ruskeat varvastossut?

Nyt kun tiedät, mihin varvastossujen kanssa ilahdutat upealla lookilla joka päivä, tarvitset myös pienen värillisen huijausarkin. Vaikka ruskea on niin neutraali, että se toimii hyvin lähes minkä tahansa sävyn kanssa, tässä on muutamia värejä, jotka toimivat erityisen hyvin:

- musta

-valkoinen

- violetti

- harmaa

- pullonvihreä

- punainen