Pääosissa: Crocs


Jotkut rakastavat niitä, toiset vihaavat niitä. Crocsit, vaikka ne näyttävätkin varsin ... erityisiltä, ​​eivät silti menetä suosiotaan. Nämä kengät ovat helppohoitoisia, mukavia, liukumattomia, vaurioitumattomia ja antibakteerisia. Tarkista, milloin käytät Crocsia ja mihin niitä yhdistetään saadaksesi epätavallisen lopputuloksen.

Miljoonien rakastama kiistanalainen trendi

Muodissa esiintyy usein kiistanalaisia ​​trendejä, jotka ohittavat suhteellisen nopeasti. Crocsin tapauksessa voit puhua todellisesta ilmiöstä. Vaikka nämä tunnusomaiset kumipuukengät näyttävät varsin ... erityisiltä, ​​niistä on tullut ikonisia jalkineita, joiden näkymä kadulla ei enää yllätä. 

Mietitkö kuinka kaikki alkoi? Crocs teki debyyttinsä yli 20 vuotta sitten. Aluksi ne oli tarkoitettu purjehdukseen. Loppujen lopuksi ne osoittivat maksimaalista pitoa liukkailla kansilla, ja samalla - erityisesti suunniteltujen tuuletusaukkojen ansiosta - ne olivat erittäin ilmavia ja toimivat hyvin jopa korkeissa lämpötiloissa ja kirkkaassa auringossa.

Niiden käytännöllisyys herätti nopeasti epätavallisten ratkaisujen ystävien huomion. Vaikka Crocsia on usein verrattu klovnikenkiin tai puutarhapuukenkiin, ne ovat varastaneet maailman suurimpien muotivaikuttajien ja julkkisten sydämet.

Julkkisten suosittelu herätti uteliaisuutta tavallisten ihmisten keskuudessa, ja Crocsit alkoivat ilmestyä kaduille yhä useammin, ja niistä tuli synonyymi helppoudelle ja mukavuudelle.

Muutama syy ostaa Crocs

Crocsit näyttävät ehdottomasti epätavallisilta. Ne ovat kuitenkin velkaa valtavan suosionsa vertaansa vailla olevan joustavuuden ja keveyden ansiosta. Huomionarvoista on myös uskomaton pehmustus, joka saa tiellä kävelemisen tuntumaan kävelemiseltä pehmeillä, pörröisillä pilvillä. Lisäksi tuuletusaukkojen ansiosta ne helpottavat hikoilua kuumina päivinä. 

Vaikka joidenkin mielestä nämä kengät näyttävät ainakin absurdilta, voit käyttää tätä trendiä hyödyksesi ja käyttää niitä paitsi kotona tai puutarhassa.

Aikuisten lisäksi Crocsit ovat valloittaneet myös nuorimpien kuluttajien sydämet. Nämä kengät ovat vedenpitäviä, pehmeitä, kevyitä ja värikkäitä. Crocsin lisäetu on se, että tuuletusaukoihin voi laittaa söpöjä riipuksia, joista lapset vain pitävät.

Pidä hauskaa muodin parissa tyylilläsi

Jos arvostat myös mukavuutta etkä pelkää näyttää epätavanomaiselta, muista ostaa omat Crocsit. Käytä niitä jokapäiväisessä kaupungissa, samoin kuin lomalla nähtävyyksien katselun tai pitkien kävelyretkien aikana. Voit yhdistää ne pyöräilykenkiin ja ilmavaan paidan kanssa, jolloin saat alkuperäisen lopputuloksen. Ne sopivat täydellisesti farkkujen kanssa poikaystävä ja valkoinen, ajaton toppi. Yhdistä tähän tyyliin baseball-lippis ja laita nahkainen vyölaukku olkapäällesi ja olet valmis.

Inspiroidu tähdistä

Jos etsit todistettuja muotoiluideoita, inspiroidu tähdistä, jotka luovat muotitrendejä ympäri maailmaa.

Käytä Crocsia Kendall Jennerin tyyliin, joka yhdistää mustan mallin valkoisiin sukkiin, harmaisiin verryttelyhousuihin ja väljästi istuvaan vihreään collegepaitaan. Amerikkalainen julkkis lisäsi pellavakassin, jossa on lyhyt kahva ja kiehtova painatus. Sellainen asu se toimii esimerkiksi nopeassa ostoksessa. 

Laulijoiden keskuudessa Crocsit ovat myös hyvin kuuluisia. Rihanna puki jalkaan tämän tyylin harmaat kengät, joihin hän yhdisti harmaat, tyylikkäät housut, valkoisen olkapäällisen ja kultakoruja. Hän viimeisteli ilmeensä ylisuurella kermanruskealla käsilaukulla ja valkoisella kellolla. 

Justin Bieber on toinen tähti, joka rakastaa Crocsia harmaassa. Monien musiikkihittien kirjoittaja pukeutuu niihin harmaansinisten pitkien sukkien ja harmaan lyhythihaisen verryttelypuvun kanssa. Lisäksi musta urheilukassi olkapäälle ja musta lippalakki. 

Kim Kardashian puolestaan ​​valitsi mustiin, klassisiin Crocseihin, jotka hän yhdisti beigenväriseen verryttelyasuun. Julkkis korosti naisellisia muotojaan beigellä vyötäröllä. Tämän tyylin muodikas korostus olivat mustat aurinkolasit alkuperäisessä muodossa.

Priyanka Chopra Jonas valitsi hienovaraiset, minttuiset Crocsit. Hän yhdisti ne kirkkaisiin farkkupohjaisiin, harmaaseen toppiin ja mintun satiinitakkiin. Meidän on myönnettävä, että tämä kaunis näyttelijä näytti tyylillään upealta!

Crocsia rakastivat myös alkuperäiset tähdet. Małgorzata Rozenek - Majdanin tapauksessa valinta osui valkoiseen malliin kultaketjuilla yhdistettynä harmaaseen verryttelypukusarjaan ja harmaaseen käsilaukkuun. Puolalainen tv-juontaja valitsi nimikirjaimillaan rintaneulat, jotka hän lisäsi valkoisiin Crocseihinsa antaen niille entistä epätavallisemman luonteen.

Maailma kuuluu rohkeille!

Vaikka Crocs näytti aluksi muodilta etikettivirhe, muuttui nopeasti miljoonien rakastamaksi kulttitrendiksi. Jos olet yksi näistä ihmisistä, olemme varmoja, että vinkkiemme ansiosta sinulla ei ole ongelmia näiden epätavallisten puukenkien muotoilussa. Sormet ristissä!