Valitsemme kengät pellavahousuihin


Pellavahousut ovat tulevan kesän ehdoton hankinta. Sekä naiset että miehet rakastavat heitä. Ei ihme! Tämä vaatekaappi on vertaansa vailla. Pellavahousut ovat ilmavia ja äärimmäisen mukavia, ja samalla suhteellisen helppoja muotoilla. Mietitkö, mitä kenkimalleja voit yhdistää niihin? Löydät vastauksen tähän kysymykseen tästä oppaasta.

Muutama syy miksi rakastamme pellavahousuja

Jotkut ihmiset uskovat, että kesän alkaessa pitkälahkeiset housut tulisi piilottaa vaatekaapin pohjalle. Ei enää mitään vikaa! Pellavahousuja voidaan käyttää ympäri vuoden, etenkin korkeissa lämpötiloissa.

Se on pellavahousut täytyy olla jokaisen tyylikkään naisen ja miehen vaatekaappiin. Loppujen lopuksi heillä ei ole kesällä vertaa! Ne ovat mukavia, ajattomia ja erittäin monipuolisia, joten voit muotoilla niitä eri tavoin.

Käytä suosikkipellavahousujasi kaikkiin tilaisuuksiin – liiketapaamisista, rentoon lomapäivään ja treffeille. Varmista kuitenkin, että yhdistät ne muiden vaatteiden ja asusteiden kanssa. Jos teet virheen, voit päätyä näyttämään siltä kuin olisit unohtanut riisua pyjamasi. Onneksi meillä on tapa tehdä se, ja tässä oppaassa kerromme siitä mielellämme. Aloitetaan! 

Kuinka välttää pyjama-ilmiö, kun käytät pellavahousuja?

Pellavahousut ovat melkein yhtä mukavat kuin pyjamahousut. Jos et halua näyttää siltä, ​​kuin olisit juuri noussut sängystä, varmista, että pukeudut asianmukaisesti.

Valitse neutraalit sävyt, kuten valkoinen, beige, ruskea tai kerma. Tämä helpottaa niiden yhdistämistä muuhun vaatekaappiisi. Vältä yhdistämästä niitä löysien paitojen tai ylimitoitettu'näitä toppeja. Silloin riski, että asusi näyttää pyjamalta, kasvaa dramaattisesti! Mikä pahempaa, mittasuhteesi voivat vääristyä täysin ja näytät epäsuotuisalta.

On parasta olla jakamatta vartaloasi kahtia. Työnnä istuva pusero tilaviin pellavahousuihin ja korosta vyötäröä vyöllä. Yhdistä ne sitten sellaisiin lisävarusteisiin, joiden ansiosta sinun asu nousee korkeammalle tasolle. Kenkäasiantuntijoina kerromme sinulle, mitkä kenkämallit toimivat parhaiten pyjama-ilmiön välttämiseksi. Työskennellä!

Liikenaisen tyyli

Jos etsit tyylikästä asua toimistoon, pellavahousut voivat olla loistava pohja. Näytä tyylikkäältä töissä ja tunne olosi samanaikaisesti erittäin mukavaksi. Valitse yhtenäinen, mutta hienovarainen väripaletti yhdistämällä valkoinen paita beigeihin pellavahousuihin ja viimeistelemällä kokonaisuuden valkoisilla asusteilla. 

Jos haluat tyylittelysi lumoavamman luonteen, valitse kontrastiväriset mustat asusteet kirkkaaseen tyyliin. Vyötäröllä olevan mustan vyön lisäksi paksut, mustat lasikehykset, musta hiusklipsi ja tietysti mustat kengät sopivat täydellisesti.

Valitse tyylikkäät pumput tai teräväkärkiset ballerinat, joissa työtehtävien määrästä riippumatta viihdyt mukavasti koko päivän. Tässä muutamia ehdotuksiamme toimistolle:

- klassiset pumput matalalla kantapäällä

- Käärmeen nahkaiset korkokengät

- beige-pumput pylväässä

- beige-ballerinat, joissa terävä kärki

- mustat balerinat kultakoristeilla

Ilmainen rannalle

Pellavahousut ovat erinomainen perusta mukavan housun luomiseen asu rannalla. Yhdistä heidät uimapukutoppiin, läpinäkyvään viittaan ja tyylikkääseen olkihattuun. Älä unohda aurinkolasejasi ja aurinkovoidettasi.

Rannalle lähtiessäsi viihdyt parhaiten klassisissa varvastossoissa, jotka voit nopeasti riisua ja laittaa takaisin tarvittaessa. Valitse neutraalien sävyjen mallit, jotka täydentävät täydellisesti tyyliäsi. Sinun pitäisi pitää näistä ehdotuksista:

- beigenväriset nahkatossut

- valkoiset tossut koristeella

- mustat nahkatossut koristeella

- ruskeat nahkatossut

Tyylikäs juhliin

Mietitkö mitä laittaa päälle juhliin? Pellavahousuihin voi pukeutua onnistuneesti. Hienostuneen vaikutelman saamiseksi luo yksivärinen ilme yhdistämällä valkoiset pellavahousut valkoiseen silkkipuseroon. Pue päällesi värikkäät sandaalit neulaan, jolloin jää unohtumaton vaikutelma jokaiseen, joka näkee sinut. Loistava vaihtoehto juhliin on myös yhdistelmä mustia pellavahousuja, joissa on värikäs toppi ja mustat asusteet. Tutustu suosittelemiimme kenkämalleihin, joiden ansiosta luot WOW-efektin silmänräpäyksessä:

- mustat korkokengät sandaalit

- punaiset korkokengät sandaalit

- ruskeat sandaalit korkokengissä

- sinappikorkoiset sandaalit

Jokapäiväinen mukavuus

Pellavahousut ovat loistava arjen ominaisuus. Kuumina päivinä yhdistä ne yhteensopiviin puseroihin. Valitse hienovaraisen valkoisen, ajattoman mustan ja merimiesraitojen väliltä. Pellavahousuihin voit valita klassiset lenkkarit, mokkanahkakorkkikiilalliset kengät, mukavat varvastossut tai eläinaiheiset balettihousut. Valinta on sinun, ja ehdotuksemme helpottavat sinua varmasti:

- valkoiset, lyhyet lenkkarit

- ruskeat kiilaespadrillit

- ruskeat varvastossut

Käytä pellavahousuja sellaisina kuin pidät eniten

Kuten näet, pellavahousut tarjoavat loputtomasti muotoilumahdollisuuksia. Käytä niitä niin kuin pidät eniten. Muista kuitenkin yhdistää ne aina mukavien, tyylikkäiden kenkien kanssa. Tämän ansiosta lopullinen vaikutus näyttää ilmiömäiseltä suunnitelmistasi riippumatta. Onnea!