3 tapaa käyttää kenkiä ja pudota - mitä sinun pitäisi muistaa tänä märänä aikana?


Ensinnäkin meidän on muistettava, että ihminen asuu useamman kuin yhden kenkäparin kanssa. Meillä voi olla - ja se kannattaa tehdä - jopa kolme paria erilaisia ​​kenkiä syksyyn, minkä ansiosta meistä tulee yksinkertaisesti parempi olo. Voimme ostaa tyylikkäitä, muodollisia kenkiä, jotka sopivat täydellisesti Pyhän Andreaksen juhliin, vapaa -ajan kenkiä ja kenkiä erityistilaisuuksiin, jotka ovat erittäin mukavia ja tuhoutumattomia.

Ensinnäkin meidän on muistettava, että ihminen asuu useamman kuin yhden kenkäparin kanssa. Meillä voi olla - ja se kannattaa tehdä - jopa kolme paria erilaisia ​​kenkiä syksyyn, minkä ansiosta tunnemme itsemme vauraiksitässä paremmin. Voimme ostaa tyylikkäitä, muodollisia kenkiä, jotka sopivat täydellisesti Pyhän Andreaksen juhliin, vapaa -ajan kenkiä ja kenkiä erityistilaisuuksiin, jotka ovat erittäin mukavia ja tuhoutumattomia. Koska syksy on juuri sellainen - kengät voivat huonontua nopeasti lätäköiden, sateisten aamujen tai sateisten iltapäivien vuoksi. Tässä on viisi tapaa hoitaa jalkineitasi kaikissa syksyolosuhteissa.

1. Varo kenkiesi kastumista!

Kenkien liottaminen ei vain tuhoa niiden rakennettatässäs ja heittää heidät ulos yhden kauden jälkeen. Liotus on uhka terveydelle etenkin syksyn heikkouden aikana. Tähän aikaan vuodesta kannattaa käyttää kehon suojaa sekä sisällä että ulkona. Pitkä kävely märissä tai jopa kosteissa kengissä voi aiheuttaa monia sairauksia. Ja sairaudet, loppujen lopuksi kenenkään ei tarvitse olla onnellinen. Märät kengät on kuivattava mahdollisimman pian, jotta niillä ei ole aikaa muodonmuutoksiin. Se on erittäin tärkeää.

2. Mokkanahkaa ja syksyisiä lätäköitä?

Mokkanahka on erittäin tyylikäs, mutta se ei oikein sovi syksyn säähän. Sade voi tuhota ne nopeasti kastuessaan - varsinkin tämän tyyppisiä kenkiä ei kannata ottaa mukaan pitkille matkoille. Vaikka mokka on ainutlaatuinen, se ei ole yhtä kestävä kuin liukkaat materiaalit ja läpäisee veden. Jos sinun ei kuitenkaan tarvitse olla pitkään ulkona, kannattaa käyttää niitä erityisissä tilaisuuksissa, mennä ulos kaupunkiin tai treffeille. Jos kastelemme, emme saa missään olosuhteissa kuivata tällaisia ​​kenkiä kuivausrummulla. On myös kiellettyä laittaa ne jäähdyttimen alle tai kirkkaaseen, kirkkaaseen aurinkoon.

3. Wellington -saappaat ovat aina hyvä valinta

Olemme jo kirjoittaneet galosheista TÄSSÄ, mutta on syytä muistaa, että nämä ovat kenkiä, jotka rakastavat tätä aikaa vuodesta. Wellington -saappaat ovat täydellisiä paitsi vaellukselle tai metsäkävelylle. He toimivat myös kaupungissa, töissä ja koulumatkalla. Ne ovat vedenpitäviä, ja monet eri mallit antavat meille mahdollisuuden valita juuri oikea tapaTÄSSÄ täydelliset jalkineet. Wellington -saappaat eivät edellytä, kuten mokka tai nahka, suojausta kosteudelta. Ne suojaavat jalkaa sateelta ja lätäköiltä. Tämän seurauksena yhä useammat ihmiset tavoittavat heitä ylistäen niiden etuja ja eri värejä.