3 tapaa kenkiä ja syksyä - mitä sinun pitäisi muistaa tällä märkäkaudella?


Ennen kaikkea meidän on muistettava, että kukaan ei asu kenkiä. Voimme olla - ja se kannattaa tehdä - jopa kolme paria eri kenkiä syksyyn, jonka ansiosta tunnemme vain paremmin. Voimme ostaa tyylikkäitä, alkuperäisiä kenkiä, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi Andrewin juhliin, päivittäisiin kenkiin ja kenkiin erikoistilaisuuksiin, jotka ovat erittäin mukavia ja tuhoutumattomia.

Ennen kaikkea meidän on muistettava, että kukaan ei asu kenkiä. Voimme olla - ja se kannattaa tehdä - jopa kolme paria eri kenkiä syksyllä, jonka ansiosta tunnemme paremmin täällä . Voimme ostaa tyylikkäitä, alkuperäisiä kenkiä, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi Andrewin juhliin, päivittäisiin kenkiin ja kenkiin erikoistilaisuuksiin, jotka ovat erittäin mukavia ja tuhoutumattomia. Koska syksy on juuri sitä - kengät voi tuhota nopeasti lonkeroilla, raskailla aamuisin tai raskailla iltapäivillä. Tässä on viisi tapaa huolehtia jalkineistasi kaikissa syksyn olosuhteissa.

1. Varo kenkien liottamista!

Vuotava kengät paitsi tuhoaa niiden raken tässä SLE ja tekee yhden kauden hävitetään. Liotus uhkaa terveyttäsi erityisesti syksyn heikkouden aikana. Tänä vuoden aikana kannattaa käyttää kehon suojaa sisäänpäin, mutta myös ulkopuolelta. Pitkä kävely kosteissa tai jopa kosteassa kengissä voi aiheuttaa monia sairauksia. Ja onnettomuuksia ei tarvita. Liotetut saappaat tulee kuivata mahdollisimman pian, jotta ne eivät pysty muuttumaan. Tämä on erittäin tärkeää.

2. Suede ja syksy vanukkaat?

Suede on hyvin tyylikäs, mutta ei juuri vastaa syksyn säätä. Sade voi nopeasti tuhota ne kastumalla - varsinkin tällaisia kenkiä ei kannata ottaa mukaan pitkiä matkoja. Suede, vaikkakin ainutlaatuinen, ei ole yhtä kestävä kuin liukkaat materiaalit ja välittää vettä. Jos kuitenkin sinun ei tarvitse pysyä ulkona pitkään, kannattaa asettaa ne erityiseen tilaisuuteen, menemällä kaupunkiin tai päivämäärään. Jos sattuu kastelemaan sitä, kenkiä ei saa missään tapauksessa kuivata hiustenkuivaajalla. On myös kiellettyä laittaa ne patterin alle ja valoisassa, kirkkaassa auringossa.

3. Wellingtons ovat aina hyvä valinta

Olemme jo kirjoittaneet galoshesista TUmutta on syytä muistaa, että ne ovat kenkiä, jotka rakastavat tätä vuodenajaa. Galoshes ovat ihanteellisia paitsi vaelluksen tai metsän kävelemisen aikana. Ne toimivat hyvin myös kaupungissa, työssä ja matkalla kouluun. Ne ovat vedenpitäviä, ja monet eri mallit antavat meille mahdollisuuden valita oikeaTU täydellinen jalkine. Galoshes ei vaadi aikaisempaa suojaa kosteudelta, kuten mokkaa tai nahkaa. Ne suojaavat jalkaa sateelta ja lumilta. Tämän seurauksena yhä useammat ihmiset tavoittavat sitä, ylistävät niiden etuja ja eri värejä.