4 kotihoitoa, jotta valkoiset verkkokengät näyttävät uusilta


Kun suosikkiverkkokengissäsi näkyy käytön jälkiä, sinun ei tarvitse erota niistä. Sen sijaan, että investoisit uuteen pariin ja kamppaisit pian uudelleen saman ongelman kanssa, tutustu näihin yksinkertaisiin vinkkeihin, joiden avulla voit helposti puhdistaa verkkokengät ja palauttaa ne entiseen valkoiseen.

Ilmava, kevyt ja hengittävä

Verkkokengät ovat täytyy olla kenkäkokoelmassasi. Ne ovat ilmavia, kevyitä ja hengittäviä sekä erittäin muodikkaita. Ne ilahduttavat täydellisestä ulkonäöstään ... kunnes ensimmäiset käytön merkit näkyvät niissä. Onneksi osaamme käsitellä niitä. 

Verkkokengät on yleensä valmistettu muovista. Vaikka ne eivät yleensä kellastu kuin kankaiset kollegansa, niiden pesu pesukoneessa ei ole hyvä idea. Jos kuitenkin päätät lähteä tälle tielle, muista, että herkälle päällikölle saattaa ilmestyä pieniä reikiä ja rumia, suurempia repeämiä. Varoitimme sinua! 

Voit välttää tämän skenaarion noudattamalla sääntöjä parempi ehkäistä kuin parantaa. Yritä välttää niiden käyttöä paljain jaloin. Tällä tavalla saattaa ilmetä tahroja ja värjäytymiä. Mukaan kannattaa ottaa pyyhekumi ja pakkaus kosteuspyyhkeitä, joita voit käyttää heti, kun huomaat likaa.

lintujen jälkeen? Varoitus! Osaamme palauttaa verkkokengät niin, että ne näyttävät jälleen upeilta. Tehdään se!

Herkkä materiaali vaatii hellävaraista käsittelyä

Mesh on erittäin herkkä ja herkkä materiaali. Kova käsittely voi aiheuttaa peruuttamattomia vahinkoja! Sen sijaan, että hieroisit likaa voimakkaasti kovalla harjalla, ole kärsivällinen. Pehmeän harjaksen ja hitaiden, pyörivien liikkeiden, jotka toistetaan melkein pahoinvointia aiheuttaen, pitäisi tuottaa halutut tulokset. 

Ennen kuin aloitat, muista kuitenkin poistaa nauhat. Tällä tavalla pystyt poistamaan pinttyneet tahrat perusteellisesti. Pese nauhat valkoisella pyykillä palauttaaksesi niiden koskemattoman valkoisuuden. Voit myös liottaa niitä valkaisuaineessa. Jos tämä ei auta, vaihda ne uusiin. Pienellä hinnalla annat kengillesi toisen elämän. 

Ennen kuin käytät käsittelemiämme menetelmiä, on pakollista pyyhkiä kenkien päällinen pehmeällä harjalla. Tällä tavalla poistat kerääntyneen pölyn ja lian ja estät sen tunkeutumisen materiaaliin.

#1 Astianpesuaine ja lämmin vesi

Yksi helpoimmista ja halvimmista tavoista päästä eroon verkkokenkien pinttyneistä tahroista on käyttää veden ja astianpesuaineen seosta. Hiero näin saatu vaahto materiaaliin pyörivin liikkein. Tee tämä varovasti vanhalla pehmeäharjaisella hammasharjalla. 

Eikö lika tule irti? On hyvä idea liottaa kenkiä kulhoon, jossa on lämmintä vettä ja saippuaa tai astianpesuainetta. Muista kuitenkin, että märkien kenkien kuivaaminen vie aikaa. Älä nopeuttaa prosessia käyttämällä hiustenkuivaajaa, koska tämä voi aiheuttaa pohjan irtoamisen.

Jätä sen sijaan kengät lämpimään, kuivaan paikkaan. Hyvä ratkaisu on altistaa ne auringolle, mikä tekee verkosta hieman valkoisemman. Odotusajan lyhentämiseksi voit laittaa valkoisen paperipyyhkeen kenkien sisään. Vältä vanhoja sanomalehtiä, jotka voivat värjätä yläosan.

# 2 Ruokasooda ja vetyperoksidi

Jos haluat päästä eroon pisteliasta, voit valmistaa tahnan ruokasoodasta, vetyperoksidista ja vedestä suhteessa 2:1:1. Hiero seos likaan pehmeäharjaisella hammasharjalla. Tee se huolellisesti pyörivin liikkein.

Anna seoksen vaikuttaa kengissä noin 30 minuuttia ja poista se sitten huolellisesti. Huomio! Tällaisella tahnalla voi olla valkaiseva vaikutus. Se kannattaa myös vetää muun päällisen päälle, jotta vanha lika ei erotu muusta materiaalista.

#3 Etikka

Toinen kotihoitokeino valkoisten verkkokenkien puhdistamiseen on käyttää etikkaa. Sinulla on varmasti se keittiössäsi! Kaada se pulloon sumuttimella ja suihkuta lika. Jos jätät kengät aurinkoon, saat ylimääräisen valkaisuvaikutuksen ja kengät näyttävät uusilta.

# 4 Valkaisuaine

Viimeinen keino taistelussa kenkien valkoisessa verkossa olevaa likaa vastaan ​​voi olla valkaisuaine. Muista, että tämä menetelmä voi aiheuttaa ei-toivottuja tuloksia, joten sitä kannattaa käsitellä viimeisenä keinona.

Sekoita valkaisuaine veteen välttääksesi keltaisen värjäytymisen. Käytä kuvasuhdetta 1:5. Älä myöskään unohda käyttää käsineitä. Levitä tuotekohta kankaalle näkyvän lian poistamiseksi. Huuhtele kengät sitten kylmällä vedellä ja anna niiden kuivua kokonaan.

Älä unohda yksityiskohtia

Kun verkkokengät näyttävät melkein uusilta, älä unohda yksityiskohtia. Lopullinen vaikutus voi olla haitallinen, jos jätät likaiset nauhat ja pohjan kumi on kellastunut. Voit valkaista sen tehokkaasti käyttämällä "taikasientä". Liota lämpimään veteen ja purista kunnolla. Pyyhi sitten pohjat, kunnes saat takaisin niiden lumivalkoisen värin.