4 todistettua menetelmää kenkien tiesuolatahrojen poistamiseen


Ensimmäinen lumisade on takana! Lumen peittämä kaupunki näyttää taianomaiselta, etkä voi saada tarpeeksesi tästä valloittavasta maisemasta? Taika kuitenkin katkeaa, kun näet rumia tiesuolatahroja suosikkikengissäsi... Onneksi osaamme päästä niistä eroon tehokkaasti. Kotihoitomme voivat tehdä ihmeitä!

Varoitettu aina vakuutettu, tai muutama sana tien suolatahrojen estämisestä

Mietitkö, miksi kengiisi tulee rumia tahroja talvella? Pinnoille ripotteleva tiesuola imeytyy kengän päälliseen. Kun kosteus haihtuu, silmiesi eteen ilmestyy epäyhtenäinen valkoinen täplä. 

Tämän estämiseksi muista kyllästää kengät ennen kuin käytät niitä ensimmäistä kertaa. Tämän ansiosta luot vettä hylkivän kerroksen ja estät suolan tunkeutumisen kengän yläosaan. Joten olet varma, että uusi ostoksesi on paljon vähemmän alttiina ulkoisten tekijöiden negatiivisille vaikutuksille ja palvelee sinua paljon pidempään!

Älä unohda käyttää vedenpitävää ja likaa hylkivää valmistetta. Tällä tavalla säästät aikaa, jonka joudut käyttämään suolatahrojen poistamiseen, ja kenkäsi ilahduttavat upealla ulkonäöllään seuraavina vuodenaikoina.

Kuinka valmistaa kengät puhdistusta varten?

Oletko unohtanut kyllästyksen ja kenkiisi on ilmestynyt rumia tiesuolatahroja? Varoitus! Tiedämme kuinka käsitellä tätä ja jaamme mielellämme tämän tiedon!

Ennen kuin jatkat, pyyhi suolajäämät pois niin paljon kuin mahdollista. Käytä tätä tarkoitusta varten kosteaa liinaa, jonka rakenne on suhteellisen pehmeä. On parasta, jos käytät lämmintä vettä. Jos haluat mieluummin puhdistaa kengät kuivalla, käytä pehmeää harjasta suolan poistamiseen.

Aika on liittolaisesi!

Muista, että ajalla on väliä! Tiesuola sisältää runsaasti erilaisia ​​kemikaaleja ja sen aiheuttamat tahrat voivat olla haitallisia kengillesi ja aiheuttaa pysyviä värimuutoksia. Tämä koskee erityisesti pehmeitä luonnonmateriaaleista valmistettuja päällisiä, kuten herkkää vasikannahkaa.

Toimi mahdollisimman nopeasti äläkä missään tapauksessa jätä suolattuja kenkiä myöhemmäksi, koska tämän ongelman käsitteleminen on paljon vaikeampaa. Noudata sitten tässä oppaassa käsiteltyjä todistettuja kotihoitokeinoja.

Keittiöapulaisia ​​taistelussa suolatahroja vastaan

Jos vesi ei yksin auttanut, tarvitset keittiöapulaisten tukea. Etikka ja astianpesuaine ovat tuotteita, joita sinulla on ehdottomasti!

Sekoita etikka vedellä yhtä suuressa suhteessa ja pyyhi tuskin näkyvä paikka päällisestä valkoisella liinalla. Jos värimuutoksia ei ole ilmennyt, voit jatkaa toimintaan. Hiero suolatahroja voimakkaasti, kunnes ne ovat kokonaan kadonneet. Voit tukea itseäsi pehmeällä harjalla, mikä parantaa etikan vaikutusta. Poista sitten etikkajäämät helposti kostealla liinalla. 

Huomio! Suolan ja etikan yhdistelmä voi aiheuttaa nahan haalistumista ja jopa halkeilua. Tämän estämiseksi sinun tarvitsee vain levittää tälle materiaalille omistettu hoitoaine tämän prosessin jälkeen, joka auttaa säilyttämään joustavuuden ja tuomaan väriä esiin ja kengät näyttävät uusilta.

Etikkamenetelmä ei kuitenkaan toimi mokkanahkaisten kenkien kanssa. Tässä tapauksessa suosittelemme etikan vaihtamista astianpesuaine. Tee sama saadaksesi upeita tuloksia.

Nopeuttaa päällisen kuivumista ja pitää kengät täydellisessä kunnossa täyttämällä ne vanhoilla sanomalehdillä. Älä missään tapauksessa jätä kenkiäsi lämmittimen lähelle. Vaikutukset voivat olla päinvastaiset kuin aioit!

 

Kouluvälineet viimeisenä keinona

Kenkien tiesuolatahrojen poistamiseen tarvitset jotain, joka on jokaisen opiskelijan penaalissa - Pyyhekumi. Tämä tuote auttaa sinua tehokkaasti ratkaisemaan ongelman, kun mokkanahkakenkiisi ilmestyi valkoisia täpliä. Pyyhi vain suolaiset alueet ja ravista pyyhekumijäämät pois. Katso kuinka yksinkertaista se on? 

Jotta mokkanahkakengät näyttävät yhtä hyvältä kuin koskaan, harjaa ne huolellisesti erityisellä mokkanahkaharjalla. Vaihtoehtoisesti voit käyttää vanhaa hammasharjaa.=

Jos et ole päässyt eroon pinttyneistä tien suolatahroista, sinun ei tarvitse erota suosikkikenkäparistasi. Ainoa mitä tarvitset on merkki. Jos olet tekemisissä mustien nahkajalkineiden kanssa, vaikutukset ovat sensaatiomaisia! 

Entisen mustuuden palauttamiseksi maalaa tiesuolan jäännökset huopakynällä. Varmista, että käytät vedenpitävää tuotetta kestävän tuloksen saavuttamiseksi. Toista tämä prosessi tarpeen mukaan!

Maagisen talven sivuvaikutus

Tiesuolatahrat kengissäsi ovat epämiellyttävä taianomaisen talven sivuvaikutus. Vaikka sen ruiskuttaminen teillä ja jalkakäytävillä suojaa tehokkaasti putoamiselta, se käy varmasti hermoillesi. Onneksi sen ei tarvitse olla niin! Kun tiedät todistetut temput, pääset helposti eroon rumista valkoisista tahroista suosikkikengistäsi. Onnea!