7 todistettua tapaa estää liukkaat pohjat kengissä


Kenkien pohjat ovat niin liukkaita, että jokaisella askeleella tuntuu kuin kävelisit banaaninkuorilla? Jos välität turvallisuudestasi ja haluat välttää näyttävän kaatumisen ja sen mahdolliset seuraukset, muista tehdä jotain tälle ongelmalle! Mietitkö kuinka? Olet tullut oikeaan paikkaan! Meillä on ratkaisu!

Liukkaat kengät eivät ole ongelma!

Jokaisella ottamallasi askeleella sinusta tuntuu, että kävelet banaaninkuorilla ja yhtäkkiä menetät tasapainosi, mikä päättyy upeaan kaatumiseen? Kenkien pohjat ovat todennäköisesti liukkaita.

Onneksi tiedämme ratkaisun ongelmaasi. Olemme valmistaneet useita todistettuja tapoja päästä eroon siitä lopullisesti. Työskennellä!

Parempi ehkäistä kuin parantaa

Välitätkö turvallisuudestasi? Haluatko välttää mahdollisen kaatumisen epämiellyttävät seuraukset? Toimi periaatteella "ennaltaehkäisy on parempi kuin hoito" ja ratkaise liukkaiden pohjallisten ongelma kenkien valintavaiheessa.

Kun ostat kenkiä, muista kiinnittää huomiota siihen, miltä pohja näyttää. Jos sinulla on mahdollisuus, kosketa sitä ja tarkista, onko se karkea. Karkean pohjan ansiosta pysyt helposti pinnalla. Etsi kenkiä, joissa on nastapohjalliset lisäpitoa.

Näin saat rakenteen, joka takaa tarttuvuuden maahan kävellessäsi sekä jäisellä maastolla että liukkailla laatoilla. Katso kuinka yksinkertaista se on?

Kotihoitoa liukkaisiin pohjallisiin

Kuitenkin, jos sinulla on jo kokoelmassasi liukaspohjaisia ​​kenkiä, sinun ei tarvitse erota niistä ollenkaan. Sinun tarvitsee vain noudattaa tässä oppaassa annettuja vinkkejä, ja kenkäsi - kuin taianomaisesti - saavat luistamattomat ominaisuudet. 

Erityisesti sinua varten olemme koonneet 7 todistettua tapaa, jotka auttavat sinua käsittelemään tätä ongelmaa itse. Aloitetaan!

Menetelmä 1. Kävele karkealla alustalla

Yksi syy siihen, miksi kenkien pohjat ovat liukkaita, on se, että et käytä niitä tarpeeksi usein. Epätasaisilla pinnoilla kävelemisen pitäisi auttaa. Ennen kuin käytät uusia korkokenkiäsi tai korkokenkiäsi juhlissa liukkaassa laattahuoneessa, käytä niitä karkealla alustalla. Asfaltti tai päällystekivet pyyhkivät pois sileän kerroksen kenkien pohjalta silmänräpäyksessä ja tekevät niistä liukumattomia.

Menetelmä 2. Käytä hiekkapaperia

Jos haluat nopeampia tuloksia, liukas kerros kengänpohjista voidaan helposti poistaa 100 karkeushiomapaperilla. Vältä tätä ratkaisua kuitenkin kuluneiden kenkien kohdalla, joissa pohja on jo voimakkaasti kulunut. Muuten voit edistää reikien muodostumista.  

Tapa 3. Liimaa laastarit

Patchit ovat jotain, mikä kannattaa aina olla mukana. Niistä on hyötyä sekä silloin, kun lapsesi rikkoo polvensa, että kun kenkä hieroo kantapäätäsi sietämättömästi. Ensiapu ei kuitenkaan ole kaikki, mitä korvaamattomat laastarit tarjoavat!

Kun olet tekemisissä liukkaiden jalkineiden kanssa, sinun tarvitsee vain kiinnittää ne kengänpohjiin ja olet valmis. Tällä tavalla luot niiden pinnalle karkean kerroksen ja lopetat heti liukastumisen. Varo lätäköitä ja lunta tiellä! Jouduttuaan kosketuksiin veden kanssa laastarit voivat irrota pohjista. Tämä ratkaisu toimii parhaiten aurinkoisina päivinä.

Menetelmä 4. Käytä liukumattomia tarroja

Jos etsit kestävämpää ratkaisua, panosta erityisiin liukumattomiin tarroihin tai tyynyihin. Muutamalla zlotilla pääset eroon kenkien liukkaiden pohjallisten ongelmasta.

Tätä menetelmää käyttävät mielellään ammattitanssijat, jotka usein esittävät vaarallisia hahmoja liukkaalla tanssilattialla. Liukumisenestoominaisuuksien lisäksi tällaiset pehmusteet auttavat sinua myös suojaamaan kenkien pohjat nopealta kulumiselta.

Menetelmä 5. Suihkuta pohjat hiuslakalla

Etsitkö väliaikaista mutta yhtä tehokasta ratkaisua? Hiuslakka auttaa. Suihkuta tuotetta kenkien pohjalle, kunnes koko pinta peittyy. Odota, että lakka kuivuu ja olet valmis. Kenkien pohjat tulevat tahmeiksi, jolloin ne tarttuvat paremmin pintaan.

Menetelmä 6. Yhdistä vahva liima ja suola tai hiekka

Kun välität kestävistä ratkaisuista, valitse vahvan liiman ja suolan tai hiekan yhdistelmä. Levitä pohjaan ohut kerros "Drop"-liimaa ja ripottele se hiekalla tai suolalla. Huomio! Sinun on toimittava nopeasti ja suoritettava kaikki vaiheet ennen kuin liima ehtii kuivua. Näin saat pohjaan karkean kerroksen, joka suojaa putoamiselta jopa jäisillä pinnoilla. 

Jos olet huolissasi siitä, että liimasta voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä, vaihda se kaksipuolisella teipillä. Muista kuitenkin, että tämä ratkaisu ei ole tarpeeksi kestävä eikä välttämättä läpäise testiä lumessa tai sateessa.

Korjaus 7. Pyydä apua ammattilaiselta

Jos et halua kokeilla ja pelkäät, että kotihoito voi vahingoittaa uusia kenkiäsi, älä pelkää hakea ammattiapua. Mene ammattimaiseen suutariliikkeeseen, josta saat tarvittavan tuen.

Katso kuinka helppoa se on?

Olet varmasti jo onnistunut käsittelemään kenkien liukkaiden pohjallisten ongelman! Sinun on myönnettävä, että vihjeidemme avulla tämä tehtävä oli paljon helpompaa kuin miltä se aluksi näyttää.